Sieň hanby: PM od ludi, co ignoruju moje prosby

vše co vás napadne
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Sieň hanby: PM od ludi, co ignoruju moje prosby

Příspěvek od rony »

Vsetci vidia moj podpis a prosbu, aby ma nekontaktovali. Pretoze neverim, ze si to nevsimli, tak nemam ziadne vycitky ich PM pre mna zverejnovat.

t911 napsal:...potrebujem pomoc, mam iphone ale aj narva ako mrak!
chce sa stale spajat s iTunes...
neviem si pomoct
pomoooooc

Ludia, budte tej lasky a respektujte moju prosbu a nekontaktujte ma cez PM. Je to tazke pochopit, ze CEZ PM nezvladam riesit vase problemy?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: PM od ludi, co ignoruju moje prosby

Příspěvek od rony »

luki píše:chcel by som ta poprosit do jednej temy si daval orange loga operatora ako ich dostanem do mobilu a kde to nastavim mam 1.1.3
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Sieň hanby: PM od ludi, co ignoruju moje prosby

Příspěvek od rony »

Ďalší ignorant

dejvo píše:ahoj prosim ta mam problem na obrazovke iphonu mi len ukazuje aaby som ho pripojil ku kablu a itunes a ine sa mi enda nic robit ani ukazat menu ani nic co mam robit?

geoRG77
Host
Host

Příspěvek od geoRG77 »

Ehm, moderátor je od slova moderovat, nikoli od slova radit. Na ty dotazy se ani nedalo inteligentně odpovědět, ale pokud jsi tedy tak chytrý, tak doporučuji aby jsi jim dodatečně poradil ty sám, jména uživatelů tam máš :wink:

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

nvm, posledni dobou dostavam cim dal vic PM s prosbama o pomoc, zatim sem odpovedel na vsechny, myslim... Myslim ze se k tomu lide uchyluju ze @ duvodu:
1) z lenosti hledat, a s domenkou ze takhle se to rychleji vyresi, protoze ten co ma dost postu vi vsechno a je tu porad :)

2) protoze se boji ze kdyz tady napis nejaky novacovsky dotaz, tak se na ne vsichni budou zlobit, reknou jim at hledaj a klesne jejich postaveni tady

bod 2, mi pride castecne pravdivy, ale ne zas natolik aby se lide balit tu postovat, dyt kdyz se poradne kouknem, tak opravdu skoro na kazdy dotaz se tu jakz takz odpovi a reseni se vzdy najde, takze nevim co si mam vlastne myslet, jestli tech PM na me nebude chodit fakt moc, budu pokracovat v "help-lince" nadale :), ale ne ze mi ted napise 50lidi :D

nevim, ale sem jaksi na obou stranach, kdyz proste Rony nechce aby se ho lide ptali pres PM, tak by se to melo respektovat, je to prece jen napr. 10min navic a ne kazdy tu chce cucet tak dlouho, Rony tu uz dost pomaha na foru ,tak se mu treba nechce odpovidat pres PM, uz jen proto ze treba musi odpovidat 10x na to stejne, a kdyby to bylo napsany na foru psal by to napr jen 4x
A myslim ze od zrizeni Novackovske sekce, opravdu dotazu pres PM neni treba, ale co...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Moje dôvody môžu byť akékoľvek. Ale ak dotyčný vidí v podpise moju prosbu a NAPRIEK tomu mi pošle PM, tak to je drzé, arogantné, lenivé, vlezlé a neviem aké ešte správanie. Proste ja na začiatku prosím o ohľaduplnosť a niekto nie je ohľaduplný tak nemôže čakať, že budem príjemný a ústretový.

Platí všetko vyššie napísané vrátane toho, že ma unavuje odpovedať na tie isté problémy a počúvať habkanie o tom prečo sa pýtajú práve cez PM atď a nie vo fóre. Nemám chuť to vysvetľovať dokola - proste mám v podpise jasne formulovanú prosbu - nie je problém ju rešpektovať.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Aby se ti opakované PM od někoho nezobrazili dej si lidi do nepřátel :) Budeš mít od nich klid. Jinak já to vidím 50 na 50 lidi se tě ptají na rady protože s nějakého důvodu v moderátorovi vidí někoho kdo poradí a pomůže, co je k tomu vede je druhá věc.
Je pravda že tvé přání by měli respektovat ať moderátorem jsi nebo nejsi..
Je tu už hodně lidí kteří se registrovali a mezi takovou spoustou lidí se najde vždy někdo kdo tvé přání nebude respektovat, myslím že toto vlákno bude fungovat :)

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

to je ako so spamom, niekto mi posle pm, ja si ho dam ako nepriatela, co je uz vlastne zbytocne, lebo uz mi pm nenapise :-) pripadne uz potom vie, ze mi nema pisat ziadosti o pomoc.

nie som proti pm vseobecne ale aby mi niekto poslal "prosim pomoc" pm, tak na to nie som zariadeny.

kludne mi piste do pm komentare, poznamky, pripomienky. ale neziadajte ma o pomoc, najma v pripadoch, ked je tu diskusne forum a moznost svoju prosbu tu rovno zverejnit.

takze "nepriatelia" nebudu fungovat a ani to robit nebudem. iba v pripadoch, ze by sa niekto rozhodol ma opakovane otravovat pm spravami, s cim sa ale tiez viem "poprat" inymi cestami.

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

Hadam ze se diskuze bude rozvijet timto smerem: viewtopic.php?t=361. Navrhuji vice nerozepisovat a jen pokracovat v citacich uzivatelu, kteri nerespektuji slusne prosby..

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Dalsi ignorant

iphone rada

Odesláno: 09 Bře 2008 08:29
Od: nasko
Komu: rony
Dobrý Den jsem tady na foru nováček a chtěl bych si porídit iPhone jezne nevim odkud enchi z ebay moc tem lidem neveřím...chci z USA Apple Store tam vyjde levně..čet jsem ze je nějaká Zasilkovásluzba.com a tam si zaplatim virtualn ischránku a oni mi to z apple tam poslou ...já mám Kreditní kartu VISA Electron od Reiffesen Bank myslíž že mě to pustí platit na Apple Storu?...jakou schranku si mám zařídit u zásilkové slžby? stačí NORMAL? nebo musím zařídit Double?kdyz to budou mít u Zasilkove služby ve schrance a ja chci aby mi to poslali do ČR musím platit CLO? nemohli by ze zasilkove sluzby nejak napsat gift nebo tak nejak jak jsi to udelal ty?na kolik me vyjde iPhone 8GB a když zpočídaš plus nektere věci co se jeste musí platit fakt tomu nerozumim proslim napis mi to....

Moc děkuji předem jestli mi odpovís zdaš se mi jeden na foru co je nromal tak jsem napsal tobe...ejstě jednou diky

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Předmět zprávy: iphone rada
Od: nasko
Odesláno: Ned Bře 09, 2008 3:59 pm

Dobrý Den jsem tady na foru nováček a chtěl bych si porídit iPhone jezne nevim odkud enchi z ebay moc tem lidem neveřím...chci z USA Apple Store tam vyjde levně..čet jsem ze je nějaká Zasilkovásluzba.com a tam si zaplatim virtualn ischránku a oni mi to z apple tam poslou ...já mám Kreditní kartu VISA Electron od Reiffesen Bank myslíž že mě to pustí platit na Apple Storu?...jakou schranku si mám zařídit u zásilkové slžby? stačí NORMAL? nebo musím zařídit Double?kdyz to budou mít u Zasilkove služby ve schrance a ja chci aby mi to poslali do ČR musím platit CLO? nemohli by ze zasilkove sluzby nejak napsat gift nebo tak nejak jak jsi to udelal ty?na kolik me vyjde iPhone 8GB a když zpočídaš plus nektere věci co se jeste musí platit fakt tomu nerozumim proslim napis mi to....

nedalo mi to, člověk který není schopný si něco najít a navíc má drzost psát to samé všem patří přesně do toho vlákna..

Radím všem poctivě kteří se mě zeptají protože jsem se tak rozhodl ale tohle mě našvalo..

.

Obrázek

crusader

Příspěvek od crusader »

Tak to je dobrý. To by mě zajímalo, kolik lidí tuto PM dostalo, protože já dostal naprosto stejnou jako Julek....

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

pred chvili sem PM mazal, ale tuhle si moc dobre pamatuju :)

poslal sem ho do topicu v Bazaru....

jinak prosim lidi, chapu vas, ale omezte ty PM prosim :D jen dneska mi prislo tak 20 zprav s dotazama :) jinak me nastvete a ja prestanu odpovidat :wink:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Nikdo tě nenutí aby jsi odpovídal, není to tvá povinnost ale pouze dobrá vůle. Na rozdíl od moderátorů ale můžeš pouze psát že se ti to nelibí a to je asi tak všechno. Dej si to do podpisu že si pm nepřeješ.

.

Obrázek

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Bohužel tyhle PM zpravidla od stejných lidí jako uvádíte výše dostávám i já a to jsem nováček :-(

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Aspon vidite, ze su to vychcani ludia a iba zo seba robia hlupacikov v dojme, ze sa zlutujeme a vsetko im polozime na tanieri.

ak je schopny ospamovat polku ludi vo fore, tak urcite dokaze dodrzovat pravidla, pochopit system aky tu funguje atd.

len netusim ziadny dovod preco napr. proste nevlozia spravu do fora.

teda... poznam typy, co sice chodia na web ale nieco ako "ich slova na webe" ci uz v diskusii alebo komentaroch, to je nieco ako cesnak na upirov.

no a potom kategoria "nactileti", ktori maju zafixovany vztah rodicov k nim a tym padom to prenasaju aj na nas. Dostanu najest, ziadne problemy, tak ocakavaju, ze vsetci, co vedia viac sa potrhaju im dat, co chcu :)

Som si isty tym, ze vacsina z nich vo velkej miere fabuluje a to, co robia je len neucta. Az tak hlupi ti ludia nie su - len skusaju, ci to niekto neurobi za nich :)

To je psychoanalyza, co? :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

dalsi otravny ignorant a stavim sa ze tiez spamoval viac ludi.

mystic-cze napsal:Dobrý den,
Na této adrese: " http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/W ... ily/iphone "
Se dá koupit iPhone za $399.00 je to verze 8GB.. zajimalo by me jestli jsou neake problemy pri koupi a dovozu sem do CR a následovném odblokování pro T-mobile..??
A o na kolik to vijde..?
Predem vám velice dekuji za odpoved.. pokud by to slo tak mé icq: 201-409-284

som zakaz hromadnych rozposielok cez PM.

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

rony : spravnbe nazvano sin hanby ale chtelo by to taky vymyslet rank pro takoveto spamery

preji ti pevne nervy, tohle by bylo moc i na me a to jsme na PM flegnous) jeste ze me zadny nechodej :)
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

frekvencia sa zvysuje s poctom prispevkov na fore :-)

mystic-cze

Příspěvek od mystic-cze »

rony píše:dalsi otravny ignorant a stavim sa ze tiez spamoval viac ludi.

mystic-cze napsal:Dobrý den,
Na této adrese: " http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/W ... ily/iphone "
Se dá koupit iPhone za $399.00 je to verze 8GB.. zajimalo by me jestli jsou neake problemy pri koupi a dovozu sem do CR a následovném odblokování pro T-mobile..??
A o na kolik to vijde..?
Predem vám velice dekuji za odpoved.. pokud by to slo tak mé icq: 201-409-284

som zakaz hromadnych rozposielok cez PM.

Ja si vaseo podpisu nevsim.. Nemam duvod je cist.. jedine co me k tomu vedlo bylo to ze jste vypadal jako nekdo kdo se v tom vyzna.. podle me by bylo jednoduzsi poslat mi neaky link na tema tu nez mi psat ze se to neela a jeste zverejnit to tady..btw ja nic podobneho nenasel a proto jsem zadal o pomoc..

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Preboha ziveho, a ESTE to kvotovanie. Ja to nejdem ani opravovat po nom.

Cokolvek urobis, tak porusis nejake pravidlo!

Ukludni sa, a miesto tolkeho pisania, zacni citat, hladat. To je posledny krat, co sa snazim byt k tebe ohladuplny v tom, ze sa snazim ti napovedat, CO ROBIS ZLE.

nemas dovod cist? Tak co potom otravujes ludi aby ti pomohli? Neodpovedaj mi, to je otazka, ktoru si musis ty sam sebe zodpovedat. Ja tvoju reakciu nepotrebujem vediet.

Ja nepotrebujem aby si mi vysvetloval co si ako si, preco si a neviem co. Proste predtym nez nieco napises, najprv premyslaj.

Ale ako zistujem, nie si schopny pochopit v com robis problemy.

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Zdravím, myslím že jedna věta Ronyho zapadla v textu ... Rád bych ji připomenul! Jsem také pro zákaz hromadných PM! K ničemu to není a zneužívá se to akorát pro SPAM. Ponechte tuto možnost jen moderátorům a administrátorům, ti snad ví k čemu ji využít a k čemu ne a ostatním ji vezměte, příliš demokracie škodí!!!!! Příde mi poměrně dost PM a většinou na ně odpovídám ve smyslu že bude lepší to napsat na forum než psát mně PM, ale už mě to také nebaví ... hlavně je to pořád dokola ...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Ak toto vnima ako problem Jelen, cerstvy uzivatel fora, tak asi viete ako sa citim ja :-)

prakticky KAZDY den mam v inboxe PM spravu tohto typu. Len dnes ziadna nedosla :)))

Paly

Příspěvek od Paly »

OT: rony, nechval den pred vecerou :D
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Hodnost spamer nebo něco není určený pro někoho kdo je opravdu spamer ne někdo kdo napíše Ronymu PM :)

.

Obrázek

Jelen

Příspěvek od Jelen »

Tak zas jeden kousek .... tenhle píše opakovaně ...

Předmět zprávy: gba hry
Od: dejvo
Odesláno: Úte Bře 25, 2008 9:17 pm
Komu: Jelen
Zpráva
serus prosim ta ako mam nainstalovat Gba hry do iphonu? robi sa to cez winSCP? len neviem kde to mam nakopirovat. mozes mi poradit?

geoRG77
Host
Host

Příspěvek od geoRG77 »

dejvo píše:serus mam v iphone ulozene kontakty ked mi niekto zavola tak ukaze meno, ale ak tam dam druhu kartu tak uz ukaze iba cislo mozes mi poradit co mam urbit?
Dejvo je spambot :D

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

v kazdom prde, co napisem na toto diskusne forum, je na konci moj podpis a v podpise je uvedeny jeden text. VIDEL SI HO. JA TO VIEM. ALE CHOD A ZNOVU SI HO PORIADNE PRECITAJ. A POTOM SI POLOZ OTAZKU, CO TA OPRAVNUJE IGNOROVAT SLUSNU PROSBU CLOVEKA?

JonathanHIV píše:Ahoj, prosim tě už delší dobu řeším jak iPhone používat aby mi šly přetahovat velký soubory mezi PC...abych ho mohl používat jako flashdisk nebo HDD....mám windows a doma mám normálně wi-fi přes router...jinak je iphone pochopitelně připojen kabelem...mohl bys mi tedy poradit prosím jak vyřešit tento problém?
předem děkuju
Petr

Paly

Příspěvek od Paly »

2 rony: tak toto by nazlostilo aj mna :D

ako sa niekto kto ma iPhone preto lebo sa mu paci (funkcie, dizajn, operacny system, znacka, atd) pytat taku somarinu a este k tomu na takom vybornom fore ako je tento. No dal by som si blokovat PM pred tekymito trufacami :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

A CO TI BRANI PYTAT SA V DISKUSNOM FORE?

VIDEL SI URCITE MOJU PROSBU V PODPISE, KTORU MAM POD KAZDOU JEDNOU SPRAVOU, KTORU SOM V DISKUSII NAPISAL, CO TA OPRAVNUJE IGNOROVAT PROSBU CLOVEKA?

vladimir.laska píše:Je možné instalovat do nového iPhone 1.1.4 GPRS kterou mám již instalovanou v Nokii 9300? Děkuji za zprávu

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ot :
rony že dostaneš varování :!:

to spachal až nás rony potká dostaneme za ty naše ot přes držku, uvidíš ! :)

.

Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Po precitani nasledujucich mojich slov, ktore boli odpovedou tomu chudakovi, si poviete, ze som nemiestne agresivny. Lenze tomu cloviecikovi som par hodin predtym odpisal SLUSNE a obratom napisal to, co vidno pod tym mojim "vylevom"

---------------

POMALY, POZORNE SI PRECITAJ TEXT V MOJOM PODPISE A POTOM MI POVEDZ, PRECO IGNORUJES MOJE PROSBY A POSIELAS MI PM SPRAVY?

SI TAK HLUPY A DEMENTNY, ZE ANI PO MOJEJ PRVEJ ODPOVEDI TI TO NEDOSLO A SKUSAS NEUSTALE OTRAVOVAT LUDI BEZ TOHO ABY SI SA PORIADNE POPOZERAL PO FORE?

NEODPISUJ MI UZ, LEBO VIDIM, ZE SERIES NA OSTATNYCH.

gajdy9211 píše:ja som sa chcel iba opztat ci ked si kupiym H iPhone i32 ci mi pojde vsetko tak jak na iphone!napr slovencina alebo cestina a tak ?a vvsetkz aplikacie a prosto vsetko co na original iphone?dik!

spachal_tmp

Ja proste nejdrive slusne odpovim a pak prestavam reagovat. Ukazka toho co popisuji:

Kód: Vybrat vše

---- ESKY ----------------------------------------
Odesláno: Stř Dub 02, 2008 9:25 am

Hoj. Pisu ohledne avide, nebo jak se to pise :-)
Vse dle navodu. Video vytvorene. Pridal sem k nemu priponu m4v hodil do itunes, ale nezobrazuje se me od te doby video.

Jakym zpusobem to synchronizovat spravne s itunes?

Diky :_)

---- spachal_tmp ---------------------------------
Odesláno: Stř Dub 02, 2008 2:26 pm

A proc to pises mne, do soukrome posty? Ono se to se tyka nejak me osobne?

Odesláno: Stř Dub 02, 2008 8:14 pm

jsem myslel, ze ten navod je tva prace. tak asi proto :-D

---- spachal_tmp ---------------------------------
Odesláno: Stř Dub 02, 2008 9:26 pm

Ma prace to sice je, ale podle teto logiky bych mel psat navody a pak jeste soukrome delat za trest k tomu support pro ostatni? Divny zpusob uvazovani ;) ..

Odesláno: Stř Dub 02, 2008 10:17 pm

Je videt, ze mozek mas jinde nez v hlave. Pac resis nesmysli misto toho, abys dodal jednoduche vysvetleni. Nehrajes nahodou travian? Ze bych ti to tam znechutil :-) Pac takovehle komplexmany mame radi :)

Prosil sem te o radu, tak me bud posli do prdele co se snazis delat tajne, nebo me skromne odpovez, coz je vyhodne pro obe strany. Ja pozadoval odpoved, ne nejake kecy. Takze sorry ze takhle s tebou jednam, ale tva inteligence potrebuje usadit na zem ( kam patri )
S pozdravem ESKY ( iphone beginer )

Ma na tohle nejaky smysl jeste reagovat? Odpoved: nema ;)

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

Předmět zprávy: hfg
Složka: Příchozí
cau.pls da sa na hiphone i32 dat slovencina?dik

uzivatel:gajdy9211
pocet prispevku nyni 0, slovy NULA

:D :D :D uz top zacalo i u me

dvoji ostuda - ptat se na hiphone tady a druha na slovenstinu(nebo i cestinu)
iPhone 3GS 16GB White

spachal_tmp

Chcete pobavit? ;)

Kód: Vybrat vše

Předmět zprávy: c 
Od: gajdy9211
Odesláno: Ned Dub 13, 2008 12:19 am

cau.dasa dat do hiphone i32 slovencina?

spachal_tmp

To neni uchylarna, a ver mi, ze nebrecime. Pokud bychom s tim chteli delat neco razantneji, proste ty usery zabanujeme, to neni pro nas jakykoliv problem.

Tohle vlakno vzniklo proto, aby se verejne ukazovalo na lidi, jejihz bud bezohlednost nebo blbost (pripadne oboji) presahuje nasi trpelivost. Osobne verim, ze to je vcelku ucinna forma 'reseni problemu', osvedcuje se nejen na tomto foru :) ..

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

svata pravda

btw:

Od: gajdy9211
Předmět zprávy: Re: hfg
Složka: Příchozí
proc ho mam zahodit?

stale pocet prispevku 0
iPhone 3GS 16GB White

spachal_tmp

Toto vlakno je zde zcela umyslne a je zde hlavne z duvodu poukazani na bezohlednost a sobeckost nekterych lidi.

Jak uz jsem nekolikrat i zde psal, je z meho pohledu na vec naprosto nepochopitelne jak nekdo neni ochotny obetovat trochu sveho casu na to, aby reseni sveho problemu na foru nasel (95% problemu hlavne pro novacky je zde probiranych), ale naopak vyzaduje, aby mu nekdo jiny soukrome venoval cas svuj.

Dalsi prispevky mimo tema v tomto vlakne mazu, na stezovani si na moderatory / podpisy / tohle forum mate zalozena jina vlakna.

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Pridam jednu aj aj :) nemam problem niekomu pomoct cez PM (ked viem) ale s rozumnou vecou nie ako tento user co chcel aby som mu povedal ako sa instaluje z Cydie a ako si urobit ucet na Apple Store.

svkscorpion: cf pocuj nedas mi icq nech to rychlo poriesim secko? a nie tuna cez forum>?

dodo: Vsetko ries cez forum lebo sa nikdy nic nenaucis...

svkscorpion: VED TU NIC TAKE NENI STYM APPLESTOPRE UCTOM KDE SI HO MAM ZALOZIT AKO NIC TAKE SOM TU NENAISLE IBA KOPU BLBOSTI OKOLO TOHO....

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Otravny blbec

ladisNBw napsal:Zdravim. Iphone 3G nejde mi restore delal jsem jailbreak pomoci QuickPwn a kdyz chci dat restore ukaze se error (13) a nikde na foru jsem podobne problemy s touto chybou nenasel. Telefeon mi uz nejde ani zapnot stale jen svítí obrazek jablka na obrazovce a iTunes ho detekuje pouze DFU modu. Prosim o pomoc dekuju

Odpovědět