IPhone 2G: nefunkcni repro->jak se k nemu dostat

Odpovědět
pinkpiggy
Host
Host

IPhone 2G: nefunkcni repro->jak se k nemu dostat

Příspěvek od pinkpiggy »

ahoj lidi..prosim vas..konecne jsem dal do kupy rozbity iphone, ke kteremu jsem se dostal..ale ma jeste stale par takovych nedostatku..praskly displej neresim..ale co mi vazne vadi, coz je docela dulezite je nefunkcni reproduktor..
mel jsem 8GB verzy..dal jsem tam zakladovku ze 16GB verze..
u te 8GB jsem myslim neco slysel..ze repro fungoval..(vymenil jsem jen tu zakladovku, nic jineho..)..ale ted uz nefachci zvuk..
na zakladovce vsak silne pochybuju ze je reprak..pocitam, ze je nekde tam dole u konektoru..ale nemohu ho najit, nevim, jak se k nemu dostat..
a jinak bych se jeste chtel zeptat, jak moc slozite je prepajeni..s pajenim mam zkusenosti, ale jestli se jedna fakt o nejakou mega piplacku..nebo jestli to jde v pohode zvladnout..diky moc..

popripadne jestli ta chybicka by mohla byt prave tim, ze jsem menil zakladovku..popripadne jestli jsem treba nekde spravne nedopnul ten flexy kabel..ale vsechno ostatni funguje bez problemu..
[b]iPhone 4S 16GB (iOS uz radeji nevim) | iPad 2G 16GB Wi-Fi (iOS uz radeji nevim| iPad mini 16GB Wi-Fi (iOS uz radeji nevim) | Macbook Pro 13'' i5 (Late 2011)| Apple TV | Hackintosh clover build
Monster Beats Solo HD
Monster Beats Mixr
PS3 160GB Slim

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: IPhone 2G: nefunkcni repro->jak se k nemu dostat

Příspěvek od Beavers »

Nakonec jsi to vzdal a nabídl iPhone k prodeji, co?
Vyhledej si videa na Google a zde na fóru o tom, jak se rozebírá 2G. Jestliže nevíš, kde je repropdukor, pak nechápu, jak jsi mohl měnit základovku, reprák je přeci dole u konektoru vlevo při pohledu na displej. Pokud nemáš mikro-páječku a používáš jen trafopáječku, ezmi měděný drátek (běžně bývá ve vodiči zvaném zvonkový drát) v délce asi 3 cm, namotej ho na pájecí smyčku asi třemi závity, pak ještě příčně, aby se ti tento nástavec neprotáčel. V praxi to vypadá tak, že ze smyčky trčí cca 4-5 mm zbytek drátku, kterým lze potom pájet i titěrné součástky. Páječku zapínej a vypínej tak, aby byla vzdálena od elektroniky (nebezpečí "odpálení" citlivých součástek indukcí při zapínání a vypínání).

pinkpiggy
Host
Host

Příspěvek od pinkpiggy »

ja jsem to nezvdal..ja iphone opravil..sestavil..a tedka nabizim..:) jelikoz tohle je 16GB..tak bych ji rad prodal..a poridil treba 8GB v normalnim funkcnim stavu, jelikoz reprak je pro me dulezity..jak rozebrat iphone..plno sroubku a jen odcvakavani atd..ale proste nevim, jak se dolu k tomu repracku dostat..je tam v nejakem plastu na jedne strane pod antenou, na druhou pod tlacitkem home..
[b]iPhone 4S 16GB (iOS uz radeji nevim) | iPad 2G 16GB Wi-Fi (iOS uz radeji nevim| iPad mini 16GB Wi-Fi (iOS uz radeji nevim) | Macbook Pro 13'' i5 (Late 2011)| Apple TV | Hackintosh clover build
Monster Beats Solo HD
Monster Beats Mixr
PS3 160GB Slim

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Beavers píše:Nakonec jsi to vzdal a nabídl iPhone k prodeji, co?

To, že na tomhle webu mohou prodávat "naprosto neznámí" lidé různě zbastlené nebo možná i kradené telefony, serioznosti tohoto fóra docela dost škodí ...

Nebýt v inzerátu nabídka osobního předání, tak bych ho nepovolil. Beavers.

Odpovědět