Problémy s Windows 7

vše co vás napadne
Odpovědět
flatliners
Starý pes fóra :)

Problémy s Windows 7

Příspěvek od flatliners »

mam hodně zvláštní problém a nikdo mi zatim nedokázal poradit.Používam bez problémů už roky XP.ale chtěl sem už taky něco novějšího a hezčího,tak sem se rozhod že zkusim sedmičky.po jejich nainstalování sem měl ale pár problémů:
1:stahování z internetu:
stahování např. seriálů z rapidshare jede max. 400kb/s,přitom na xp přes 900kb/s.to samý i třeba když taham demo nějaký hry přes firefox.zkoušel sem za den asi 5krát instalovat sedmičky a pak se vrátil na xp a vždy to stejný.sedmy pomalu,xp normálně.absolutně nechápu čim to může bejt.zkoušel sem i různý downloadery(jDownloader,flashget).upozorňuju že nikde nemam zaplý nějaký omezení nebo tak něco.měl sem tu i kámoše kterej pc dost rozumí a dost nechápal
2:další věc:
když sem stahoval,tak mi načítání webovejch stránek trvalo neúměrně dlouho.i kolem 20 vteřin.a to i takovejch rychlíků jako je google nebo seznam.na xp sem s tim nikdy neměl problém,jen pod sedmičkama
3:a poslední věc,propojení s tv:
tv mam propojenou přes s-video a obraz pod sedmičkama je hodně přesvětlenej.černá je tam spíš šedivá ať zkoušim v nastavení grafiky cokoli.zkoušel sem i různý ovladače grafiky.pod xp je vše v pohodě a obraz parádní.

ještě sestava:
core duo 2,66GHz
ram 2GB 333MHz
geforce 9800gtx+

ty sedmičky sem tam měl za poslední měsíc už snad patnáckrát a pokaždý stejný problémy.nějaká rada čím to může bejt?díky :wink:
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013

Julek
Administrator
Administrator

Re: Problémy s Windows 7

Příspěvek od Julek »

No mně napadají jen samá OT :)

jedno si neodpustím .. máš mít MAC :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ale no tak, Julku. Já třeba s Win7 nemám problém, jen to, že ještě nejsou některé verze programů nebo ovladačů. Ale je fakt, že PC, kde mám XP už má něco za sebou, proto jede pomalu a taky konfigurace není zdaleka už nejlepší.

flatliners

já taky neznam nikoho kdo by měl se sedmičkama problémy,jen já :(
Metal/HC/Punk

Chaosrx
Host
Host

Příspěvek od Chaosrx »

2Julek: Jaky OT? Windows 7 jsou podle meho nazoru velice povedeny operacni system, jeste by chtel nekde sice trosku vyladit, ale jako jeho uzivatel si az na nejake drobnosti na nic nemohu stezovat. ;-)

Jinak problemy urcite sam nemas, me se zase podarilo nejakym zahadnym zpusobem z registru smazat odkaz na vytvoreni nove slozky a na odkazy ve startu... :-)

Jinak k tvemu problemu me napada jen par veci.
1) Mas urcite ovladac, ktery je podporovany na windows 7? S ovladacema jsou docela problemy, zvlast u 64bitovy verze.
2) Jestli to tahas pres WiFi, tak zkus pocitac pripojit do routeru pres kabel, jestli se to tim vyresi, je to urcite ovladac.

BTW tvoje pripojeni bych chtel mit, jeste se mi nikdy nepodarilo stahovat rychlejc jak 550 KB/s. :-)
IPhone 4S 16GB white|Powered by Obrázek

flatliners

mam 32bit,ovladače sou v pořádku a net mam od O2
Metal/HC/Punk

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

jen takovy napad - jestli mas instalovany, i kdyz nekonfigurovany, IPv6 protokol, zkus ho vyhodit. Mam obdobny probem s Win7 v domenove siti, silene dlouho to nacita pocitace z domeny a pod. Po vyhozeni iPv6 se to trochu zrychlilo.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

trošku OT : :D

Zobrazit video na http://youtu.be/UkVtwy61uzs
Kód do fóra: [youtube]UkVtwy61uzs[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8