Chyba 3001

gm10

Re: Chyba 3001

Příspěvek od gm10 »

Ano,bohužel stále ta chyba.... :( Už tro řeším opět instalací win7 atd atd.

dapeda
Host
Host

Chyba 3001

Příspěvek od dapeda »

Jenom se zeptám, mám stejný problém.
Mám XP Prof., FW 2.2 a stáhl jsem si rovnou 3.1. Samozřejmostí je chyba 3001 :evil: . Jak mám teď postupovat? Možnost na Visty či Win 7 nemám. Jediná šance je tedy zajít tam kde jsem ho koupil, iStyle.
Nepochybuji, že mi ho dají do pořádku, ale teď co s penězma, které jsem zaplatil za aktualizaci skrze můj počítač. Dohledají si to tam nějak, že už jsem aktualizaci na 3.1 zaplatil?
Dík za odpověď. :(

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

E? ty jsi někomu platil za to, že si mohl updatovat na firm 3.1??

myschoo

Příspěvek od myschoo »

mozno ma iPod a tam sa plati za update .. či?

dapeda
Host
Host

Příspěvek od dapeda »

Eh... mno to jsem zapoměl asi zmínit. Nepředpokládal jsem, že by v tom mohl být nějaký rozdíl, proto jsem to dal semhle. Tak tak, jde o iTouch 2G. I přesto, nemá s tím někdo zkušenost? Prosím :-(

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

A proč to teda nedáš do sekce iPod Touch? :roll:

dapeda
Host
Host

Chyba 3001

Příspěvek od dapeda »

Hledal jsem na fóru a stejný problém jsem našel zde. Tudíž jsem tu začal také řešit problém 3001. Mám s stím přejít do iTouch sekce nebo bych se kdyžtak mohl dovědět info i tady? :( :( :(

Rychlonozka

Příspěvek od Rychlonozka »

Myslím že bysme mohli být rádi že alespoň někdo použije funkci hledat. A je jedno jestli je to iPod či iPhone.

No zkušenost s tím nemám ale mohl by jim stačit výpis na mailu a občanka k tomu ne?

dapeda
Host
Host

Příspěvek od dapeda »

Mno já jen vím, že s tím hledáním tu mají lidé opravdu problémy. Ale teď k věci, také si myslím, že občanka a výpis jim bude stačit. Problém je ale, že maily chodí docela opozdené a ipoda jen tak nerozjedu. Leda že by měli v istyle přístup k mému účtu a tam si hned zjistili info. Je to možné?

zeldo

Příspěvek od zeldo »

neviem ci je to este aktualne ale mal som ten isty problem.
ako tu spominal uz jeden uzivatel da sa to zrobit cez redsn0w
stiahol som, nainstaloval a parada. este aj data ostali a pribudla cydia

selma

Příspěvek od selma »

NEPROPADEJTE PANICE
Mohu potvrdit, ze chyba je ve windows :( uz tady za mnou byli tri kamosi, co se jim to takto seklo a po pripojeni k iTunes se mi to bez problemu podari rozbehnout - vse jede automaticky samo - a tak aspon pokecame... po update systemu pak pripoji iP ke "svemu pocitaci" a normalne jim vse jede i s jejich XP. Zadna data nejsou ztracena.
Ja mam OS X - takze no problem :D
Nepropadejte panice!

dapeda
Host
Host

Příspěvek od dapeda »

Mno výsledkem mého problému bylo, že soubor co jsem si stáhl (zaplatil -> iTouch) jsem vzal do iStyle a tam mi to bez námitek a problémů nahodili a aktualizovali. A to i s tím, že nebyl kupovaný u nich. Takže jsem spokojen a problém vyřešen :-)

Rychlonozka

nevíte jak je na tom iTunes 9.0.1 s tímto problémem díky

l333v
Host
Host

Příspěvek od l333v »

Tak tohle se me stalo hned ten den kdyz jsem si privezl iphone 3gs domu malem jsem si hodil masli, uz to tu bylo receno, ale chyba se stala pri ubgradu na verzi 3,1 bohuzel win xp druhy den jsem se chystal iphone reklamovat ale jeste nez jsem vyrazil zkusil jsem na druhem pc s win vista stahnout i tunes a nainstalovat jej, popripojeni se sama stahla verze a iphone se s itunes synchronizoval a nahral software a bezi bez problemu. Bohuzel xp ma jedinny problem ten ze delaji naschvali a bohuzel na to doplati clovek ktery nema pristup k 2 pocitacum a jeste s vistami bo win 7. 8)

soustek
Host
Host

Příspěvek od soustek »

Tak stejnej problem na XP a pak presel na Visty a je po problemu...viva toto forum!!!
iFoun 2G 1.1.2>1.1.4 (ZiPhone 2.5)>2.0 (winpwn2.0.0.3)>2.0.1 (winpwn 2.0.0.4)>2.0.2 (quickPWN)>2.1.>3.0>3.1 (CustomIPSW)
iFoun 3G 3.01>3.1>3.1.2>jlbrk Blackra1n>4.0>4.0.1 jlbrk redsn0w
iFoun 4 white 4.3.3>5.0
iFoun 5 white

remos

Příspěvek od remos »

Na dvou PC z XP home neřešitelný problém. Doporučeno v 02 reklamovat iphone. Dneska jsem šel okolo I style prodejna apple u Kotvy v Praze. Doporučili abych si u nich zadarmo pokusil nahrát aktualizaci na Macu. Funguje.Doporučuju někoho kdo má Mac a nebo navštívit nějakou prodejnu Apple.

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Nevím, proč hledat Mac, když je tady jasně mnohokrát napsané, že to jede na Vistách nebo Win 7 :shock:

kingston

Příspěvek od kingston »

Tak sem dneska dostal 3GS řekl sem si tak si ho aktualizuju a šup mam po srandě ani sem si nevyskoušel KOMPAS :( a nemam nikde v okoli vistu asi zajdu do istyle doufam že my to tam spravy

cernakus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cernakus »

Nemám 3gs abych to mohl zkusit, ale zkuste si Windows xp cz prehodit prostředí do anglického ( vyžaduje restart). S podobnou problematikou už jsem se setkal při instalaci WOG pro HOMAM 3. Dejte vědet jestli to pomůže.

kuna
Host
Host

Příspěvek od kuna »

nejde ani na original ENG XP pro
stejna chyba

markor

Příspěvek od markor »

na applu radi prihlasit se jako zcela novy uzivatel PC s winXP. pak take radi zapnout port 80, port 443 a povolit ruzne weby aby je firewall necenzuroval.
nic z toho nepomohlo. zatim, zkousim dal toho novehu usera.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Tak pak napis jak jsi dopadl, pomohlo by to hodne lidem.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

markor

Re: Chyba 3001 - vyreseno VISTAMA

Příspěvek od markor »

jak je mym zvykem vyzkousel jsem vsechno.
dva ruzne Win XP. zcela nove uzivatele, vymazat slozku SC info, povolit porty 80, 443, sites: albert.apple.com a dalsi, vypnout firewall, zcela zpruchodnit moji IP, preskocit wifi a primo na router, nainstalovat itunes znova, najit iphone pres configuration utility a NIC NIC, IPHONE 3GS na 3.1.2 na WIN XP nejde RESTOROVAT!!!!
musite fakt na ty visty jak psali predrecnici.
na vistach restore v pohode (musite vsak na ten samej firmware kterej je na iphonu jako posledni,tzv.downgrade na 3.0.1 neprosel)
z vist pak zpatky na comp s XP, kde se iphone nahlasi jako novej a pokud mate backup nabidne restore z tohoto backupu.

restore na 3.1.2 bohuzel bez aplikaci a muziky!!!! ale jestli za to muzou iTunes 9.2 netusim.

vsem kteri maji tento problem doporucuji restore na vistach nebo macu. nahrajte si na usb itunes 9.2, firmware podle potreby a vydejte se hledat.

odvaznejsim pak navrhuji pouzit blackra1n, kterej podle vseho tu instalaci zvladne sam, ale copak se zarukou...

Tullamore Dew

Příspěvek od Tullamore Dew »

Tu je menší rada, jen aby jste nemeli iCihlu. Nevyřeší to problem s Restorem.
Stáhněte si nový Blackra1n na http://blackra1n.com/. udelejte JB na iCihle a udělá se něco jako restore.
Neni to žádné trvalé řešení, ale mně to pomohlo. :)

tikiboo

Příspěvek od tikiboo »

Kolegovi hlásilo 3GS na XP home chybu 3001 a nešlo update na 3.2.1. Ja mám XP prof ENG, po pripojení jeho 3GS si vyžiadalo aktualizáciu a všetko prebehlo úplne bez problémov, údaje zostali zachované. Ešte pre upresnenie iTunes mám verziu 9.0.2.25. Účet mám SK a US, update išiel cez SK. Tak už tomu nerozumiem.

davso

Příspěvek od davso »

tikiboo píše:Kolegovi hlásilo 3GS na XP home chybu 3001 a nešlo update na 3.2.1. Ja mám XP prof ENG, po pripojení jeho 3GS si vyžiadalo aktualizáciu a všetko prebehlo úplne bez problémov, údaje zostali zachované. Ešte pre upresnenie iTunes mám verziu 9.0.2.25. Účet mám SK a US, update išiel cez SK. Tak už tomu nerozumiem.

Znamená to tedy, že v iTunes verzi 9.0.2.25. už tuto chybu 3001 u XP opravili??? Díky...Potřebuju vedět, jestli to bude nebo stále dělá.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Já myslim že se ani presne nevi co to dela. Me to v XP nedelala ani jedna verze iTunes. Zkus to a uvidíš. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

KarlosDicady

Příspěvek od KarlosDicady »

Co mám dělat když mi winSCP hlasí chubu-network error:Software caused connection abort?Díky tomu se nedokažu dostat do kořenového adresaře :( .Cydia mi hlasí error:Database Encoutered a section with no Package: header. Což znamená že mi z cydie všechny stažené programi zmizeli nejdou nainstalovat ani stáhovat nové.Buch ví proč tak v programu BossPrefs mi zahadně zmizelo (SSH on/off) tudíš ani nevim jestli je zaplí a aby toho nebylo málo tak u restore v iTunes mi to hlásí-The iphone "iphone" could not be restored An unknown error occurred 3001.Jak se mám tý cydie zbavit ja si jí chci přeinstalovat ale díky tomu že nejde restore tak s tim nic neudělam.Jediný co mám z cydie tak je Toggle SSH a je mi pěkně na nic když mi nepomužu se spojit s WinSCP.Jsem rád za každou radu E-mail KarlosDicady@seznam.cz (PS:na e-mailu jsem prakticky nonstop :D )

Rychlonozka

Nevíte někdo jak je na tom novej firmware 3.1.3 a nový iTunes???

tom.kh

Příspěvek od tom.kh »

Problém s chybou 3001 je i u nového sw 3.1.3... Vše je opravdu jen a pouze záležitostí Win XP. Koupil jsem nový ntb s Win7 a vše ok napoprvé...

udim
Host
Host

Příspěvek od udim »

zkoušel jsem udělat vše co tu řikáte, a vůbec se mi to nerozchodilo :( nevíte někdo jak dál??

flatliners
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od flatliners »

existuje už nějaká možnost jak na xp udělat restore?chtěl sem přejít na 3.1.3 hlavně kvůly untethered jb.ale vyskočila na mě tahle chyba.bohužel nemam vůbec žádnou možnost se dostat k pc s vistama nebo sedmičkama a muj upgradovat nemůžu:(
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013

blackmanT

Příspěvek od blackmanT »

tak jsem našel v jedné diskuzi na webu toto řešení:

Kdo je trochu PC gramotnej a má XPčka a žádnýho kamoša co má jinej systém, tak si mužete poradit tak, že si stahnete VMware Player ( což je emulátor ) a od microsoftu trial verzi Windows 7. Ovádání je jednoduchy v VM_P si vytovříte virtuální mašinu, přidělíte ramku a instalujete system W7, jak je po všem tak pokračujete podle návodů na restor iphona pod Windows 7.

sám jsem to zatím nezkoušel, ale lidi tam píšou, že to funguje v pohodě, tak to případně můžete testnout......

tillit
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tillit »

BlackmanT:

Jenže na woknovské stránce to u trial verze W7 už nějakou dobu hlásí:
Thank you for your interest in Windows 7! The evaluation version you are attempting to download is for IT Professionals only
takže to nestáhneš...

Deraspoth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deraspoth »

Já nevím, ale mě to třeba na Windows 7 Ultimate 64bit..tu chybu píše taky....a nejde mi to ani na Vistách........ale teda jen když chci nahodit betu OS 4.....jinak nee

Jelen50
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jelen50 »

Je tu někdo, kdo dělal restore iPhonu 3GS na Win XP na iOS4.x.x? Funguje to, nebo to zase skončí chybou 3001 jako u FW 3.x.x?

himmerf

Příspěvek od himmerf »

Nevite prosim nekdo,
jestli v iTunes 10 je tahle chyba s Windows XP CZ opravena?

Predem diky... :-)

Jelen50
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jelen50 »

Tak chybu to už neháže. Včera jsem udělal úspěšně restore na 4.1 na Win XP.

Odpovědět