cece cestinu jsem tam tusim uz mel pri instalaci .. mam takovy pocit.. uz je to dlouho asi pres rok
edit: tak jsem ti ji vytahl zde je link.. rozbal zip a slozku cs.lproj nakopiruj Adium a pak Contents a Resources .. pokud ji tam mas tak si v Nastaveni a Language & Text nastav Cestinu... ale nevim ci je to opravdu tim
djlucas - skvěle to máš udělaný , fakt maso! Můžeš mi prosím říct, jakou používáš verzi? nebo jaktože tam máš na výběr emotikony jako např. QIP , to já tam nemám, ten obrázek "adium" máš taky úplně jinej, já ho nemám vůbec na výběr..
Vy to mate vsichni tak cisty ty plochy zajimalo by me, jestli jste je uklidili pred screenovanim sem nebo jste opravdu takhle poradny Ja tam mam teda neskutecnej bordel a premyslim jestli to postovat s tim bordelem nebo vsechno dat do trashe, udelat screen a pak to z nej vyndat
ticho ! to je moja stará závislosť , stokrát som si povedal že to odinštakujem ale nie a nie sa k tomu odhodlať a chodia na to aj detská a to by som im nemohol urobiť
Jj Tommy, ale mne pride Wow take detske. A ked vidim kamosov ako to v skole hraju..ked im idu expy len z questov (blee ). Na l2 mam rad hlavne aj mobarcenie
OT: Julku já nevěděl, že za Caesara se Koloseu říkalo Server
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Takže plocha na pracovním noťasu: Večer nahodím ještě domácí, ta je hezčí.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
to jackietran: Ahoj pokud jse nepletu tvůj scr. plochy je z win. 7 zajímalo by mě jak si udělal ten dock jestli by si ho mohl upnout i tu předělanou win. lištu i iconky moc ti děkuji nejlepší by bylo i torchu popsat jak si se k tomu dostal až k takovemu výsledku.