iPhone 4G/HD (2010) - spekulace před oficiálním uvedením
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone 4G/HD (2010) - nepište dokola stejné blbosti !!!
měsíc, jackie, měsíc
-
tim lip ..uz se strasne tesim.
-
- Mírně pokročilý
a nebo jsou tohle planovane uniky a bude to vypadat jinak...i kdyz jak rikam,tohle by mi bohate stacilo.Ale reknete,ma to logiku,kdyz ztrati 1 iPhone,ze by si nedavali vetsi pozor na ztraceni ostatnich prototypu a za mesic dalsi prototyp v prdeli?
-
je to zajímavá reklama. všichni se o tom baví, nikdo neví jestli to opravdu tak bude(ale asi jo). úniky budou cílené, právě kvůli tomu aby se o tom všichni dohadovali
-
- iPhone expert
Co to má za složku s logem jablka na stole
Jak se tedy iP4G bude otevírat a hlavně jak bude držet kryt když nemá šroubky Bez šroubků nezamezí nekvalifikovaným opravám.
Mě tenhle připadá spíš jako nějaká zdařilá maketa To co se na tom displeji hýbe může být z tamagočiho
jinak díky za překlad
Jak se tedy iP4G bude otevírat a hlavně jak bude držet kryt když nemá šroubky Bez šroubků nezamezí nekvalifikovaným opravám.
Mě tenhle připadá spíš jako nějaká zdařilá maketa To co se na tom displeji hýbe může být z tamagočiho
jinak díky za překlad
-
ten iphone odgizmoda mal aj šróbiky
presne na tom mieste ako majú aj terazjšie ip
a taktieš sa mi nezdá to s tím zablokovaním, gizmodu ten ip taktiež zablokovali ale takým spôsobom že ip pýtal pripojiť k itunes tanto má na displayi nejakú ohnivú gulu
presne na tom mieste ako majú aj terazjšie ip
a taktieš sa mi nezdá to s tím zablokovaním, gizmodu ten ip taktiež zablokovali ale takým spôsobom že ip pýtal pripojiť k itunes tanto má na displayi nejakú ohnivú gulu
-
- Moderator fóra
Také jsem zvedav jestli to jsou spekulace nebo opravdový 4G.
Stejne se mi nejvice libi hlasovani o tom komu se libí nebo nelibi novy IP a jste neni prokazatelné jak vubec bude fungovat. Ale za mesic bude jasno..
Stejne se mi nejvice libi hlasovani o tom komu se libí nebo nelibi novy IP a jste neni prokazatelné jak vubec bude fungovat. Ale za mesic bude jasno..
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
Zde je cely clanek o tom,jak vietnamci k tomu dosli..
http://www.pcworld.com/article/196114/d ... otype.html
Google preklad pro ty,co moc neumeji eng.
http://www.pcworld.com/article/196114/d ... otype.html
Google preklad pro ty,co moc neumeji eng.
Obrázky toho, co je údajně další prototyp Next-Generation iPhone objevily ve středu, tentokrát na vietnamské forum. Fotografie ukazují zařízení, podobná té, kterou viděl v Gizmodo-Apple ságy, a také ukazují tearDown z prototypu.
Existuje jen málo nových informací o čtvrté generace iPhone od tohoto úniku, ale podle MacRumors, plakát z těchto fotografií tvrdí, že Vietnamci podnikatel koupil prototyp v USA spolu s IPAD, a vrátil se s nimi do své země.
Stejný zdroj obrázků i posta tři-minuty dlouhé video (ve vietnamštině, vestavěné níže), která ukazuje údajné iPhone 4G pracovních podmínek (Gizmodo model byl nefunkční). Tato údajná prototyp neběží iPhone OS ačkoli, ale nějaký druh testování software s názvem Inferno.
Jiné pozoruhodné rozdíly mezi tímto telefonem a model Gizmodo se, že tento jeden používá mikro-SIM karty (jako IPAD), umístěn na pravém boku telefonu, a také chybí viditelné šrouby na spodní straně, na obou stranách doku konektor.
TearDown Zachycují také nový čip uvnitř údajně prototyp, palivový spekulace, že Apple bude používat své rychlé A4 čip, nalezený v IPAD, v další generaci iPhone. Také si všimněte, že model Gizmodo se XXGB na zadní straně, zatímco tento nový ukazuje 16 GB - což by mohlo znamenat, že budeme vidět 16, 32 a 64 GB iPhone letos v létě.
Bude zajímavé sledovat, jak se příští Apple bude reagovat na tento únik - pokud je to ve skutečnosti, skutečný iPhone prototyp. V případě, Gizmodo, oni dali jejich právníci na to, ale s Vietnam, tam jsou nepatrné šance, že bude moci obnovit to rychle a dělat kontroly poškození. Pokud ovšem, vy myslíte, že to byl další Apple-řízené úniku / spiknutí, a společnost nemá žádný zájem na získání tohoto přístroje zpět.
-
OT: Zitra si ho priveze Julek
inak by ma zaujimalo ci tam ti serdžovia dali novy GPS modul, tym myslim kvalitnejsi
inak by ma zaujimalo ci tam ti serdžovia dali novy GPS modul, tym myslim kvalitnejsi
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Pokročilý uživatel
Čím dál více se na nový iPhone těším, ať už je 7.6. a všichni jsme chytřejší a nemusíme spekulovat... Pak jen počkat, až budeš iPhone 4G/HD na našem trhu a šup pro něj a stávající 3GSko poslat do světa
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
-
- Host
Re: iPhone 4G/HD (2010)
Zajímavé, že ani u jedno z "uniklých" iPhonů není popsán hardware.
Ty uvozovky tam jsou proto, že snad nikdo nevěří těm báchorkám typu "zapomněl v baru". Apple je hodně marketingově založená společnost a nevěřím, že by pustili takhle brzo někoho s prototypem ven. Kdyby se to už náhodou stalo, tak je naprosto jasné, že z toho bude takový průser, že další protyp nikdo nedostane z firmy.
Ty uvozovky tam jsou proto, že snad nikdo nevěří těm báchorkám typu "zapomněl v baru". Apple je hodně marketingově založená společnost a nevěřím, že by pustili takhle brzo někoho s prototypem ven. Kdyby se to už náhodou stalo, tak je naprosto jasné, že z toho bude takový průser, že další protyp nikdo nedostane z firmy.
-
- Moderator fóra
Neverending Story: příští rok se budete těšit na 5G a 4G bude proti němu dětská hračka. A takto každý rok. Zdá se, že někteří lidé celý rok šetří na nový model iPhone, protože ho prostě musí mít. Předchozí miláček se s prodělkem prodá. Livin' In The Material World
-
antton: jak Gizmodo, tak teď Vietnamci iPhone rozebrali, odkazy na podrobné obrázky jsou i v tomto vlákně. Procesor A4, 256MB RAM, tedy stejný HW, jako má iPad.
http://www.macrumors.com/2010/05/12/nex ... pressions/
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
iPhone 4G/HD (2010)
ygy píše:nemusíš sa báť o pamať lebo ten prototyp od gizmoda mal 80 gb pamať
A kde si k te informaci prisel? Na tom modelu bylo jasne napsano XXGB a ne 80GB
Life sucks. And then you die.
-
- Pokročilý uživatel
Začinám sa bát aby aj u nás v europe apple nepoužil microSIM lebo žiadny ramček a podobne kraviny nechcem lebo dost často mením sim aj do iphonu aj do iních telefonov.A že bude vyzerat tak ako som to hovoril mi je jasné už davno,vietnamsky web to len potvrdil.
-
http://www.engadget.com/2010/04/17/ipho ... s-this-it/
Right now we don't have a ton of info on the device in question, but we can tell you that it apparently has a front facing camera (!), 80GB of storage (weird, right?), and isn't booting at this point (though it was previously, and running an OS that was decidedly new).
Right now we don't have a ton of info on the device in question, but we can tell you that it apparently has a front facing camera (!), 80GB of storage (weird, right?), and isn't booting at this point (though it was previously, and running an OS that was decidedly new).
-
ls8: Ja vim ze to Engadget napsali, ale kde tu informaci vzali oni? Do systemu se uz nedostali a na telefonu neni napsana velikost. A pochybuju ze to zjistili z Logicboardu, protoze ten clanek psali jeste kdyz toho iPhona nemeli ani v ruce.
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/04/iphone4back1.jpg (moc velky pic, rozhazuje layout)
EDIT: odpovim si sam, "We heard 80GB from our source"
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/04/iphone4back1.jpg (moc velky pic, rozhazuje layout)
EDIT: odpovim si sam, "We heard 80GB from our source"
Life sucks. And then you die.
-
- iPhone expert
ls8 píše:antton: jak Gizmodo, tak teď Vietnamci iPhone rozebrali, odkazy na podrobné obrázky jsou i v tomto vlákně. Procesor A4, 256MB RAM, tedy stejný HW, jako má iPad.
může to znamenat, že rozebrali iPad a jeho součástky ukazují jako od iPhone 4G
-
Neukazují jen samotné součástky, ale celé díly, celý postup rozebírání.
-
- iPhone expert
dwick: Rovněž pochybuji, že byl měl iPhone větší paměť než iPad. S tou A4 tomu moc neveřím, prý je příliš velká, aby se vlezla do iPhone.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
Čemu nevěříš? Vždyť v tom tom rozebraném iPhonu z Vietnamu je jasně vidět na fotkách, že tam A4 je. Apple do vývoje A4 investoval příliš mnoho času a peněz, aby ho použil jen v iPadu. Nemusí teď kupovat procesory od třetích stran, určitě toho využijí i pro další produkty, budou teď A4 a jeho obměněné varianty dávat kam to jen půjde.
http://www.ifixit.com/blog/2010/05/ipho ... -revealed/
http://www.ifixit.com/blog/2010/05/ipho ... -revealed/
Uprimne- zacina se mi libit a to stale vice. Design hodne blizky macbooku i iPadu , cisty, rychlost vyrazne vetsi, parada. V cervnu ho predstavi , takze na konci srpna by mohl byt tady... Uz se tesim
-
@Jura : No pry ,ze se to bude prodavat hned.takze se nemusi cekat dalsi 2 mesice
-
- Mírně pokročilý
no pokud ho zacnou operatori prodavat v cervenci tak to bude supr pochybuju ze by ho zacli prodavat driv bez uvedeni v katalogu
-
jackietran píše:@Jura : No pry ,ze se to bude prodavat hned.takze se nemusi cekat dalsi 2 mesice
možno sa začne predávať hneď ale len v usa
ver tomu že tu to minimálne mesiac potrvá , mám nejaké kontakty v t-mobile a vraveli mi že zatial ich apple neoslovil
-
- Pokročilý uživatel
OT: ....budeme rádi, když naši (cz/sk) operátoři stihnou Vánoce
to si nemyslim, ale soude podle 3GS, ktere se tady objevilo necele dva mesice po uvedeni ve statech, bych to videl na konec toho srpna...... Ale stejne na tom nic nezmenime a ani to neovlivnime, jedine, co mnozi z nas vedi urcite, je to, ze si ho hned radi koupime
-
Jeste pred mesicem nekteri tvrdi ,ze je to hnus,ze to nechtej,ale ted..skoro vsichni to chteji
-
aj keď soam prvý krát videl ipad na keynote som hovoril aký je to hrozný fake a teraz je to moje zlatíčko
-
Apple ztratil další prototyp - chybi miniUSB
Následující 3 příspěvky přesunuté z jiného vlákna. masklin
Dnes se na novinkach objevilo dalsi video noveho Iphonu. Jiste se najde mnoho lidi, ktery budou tvrdit, ze je to fake, muze byt fake atd. Obzvlast, kdyz je telefon v rukou nejakeho vietnamskeho prodavace. Budu vychazet z toho, ze toto je opravdu nova verze Iphonu (jde jiz o druhy prototyp a druhou obrazovou dokumentaci noveho Iphonu). Na okraj bych rekl, ze se mi novy vzhled velmi libi, ale duvod zalozeni tohoto postu...
Muze mi nekdo prosim vysvetlit, co se stalo s minUSB? Mozna jsem slepy, ale ani v jednom pripade, jsem si nevsiml, ze by telefon neco jako miniUSB mel. Zaroven jsem byl presvedcen, ze nejvetsi vyrobci mobilnich telefonu, vcetne Apple, uzavreli dohodu, ze mobilni telefony budou napajeny pres miniUSB, aby byly nabijecky universalni na vsechny telefony. Ma tedy nekdo informace jak to ve skutecnosti je?
Dnes se na novinkach objevilo dalsi video noveho Iphonu. Jiste se najde mnoho lidi, ktery budou tvrdit, ze je to fake, muze byt fake atd. Obzvlast, kdyz je telefon v rukou nejakeho vietnamskeho prodavace. Budu vychazet z toho, ze toto je opravdu nova verze Iphonu (jde jiz o druhy prototyp a druhou obrazovou dokumentaci noveho Iphonu). Na okraj bych rekl, ze se mi novy vzhled velmi libi, ale duvod zalozeni tohoto postu...
Muze mi nekdo prosim vysvetlit, co se stalo s minUSB? Mozna jsem slepy, ale ani v jednom pripade, jsem si nevsiml, ze by telefon neco jako miniUSB mel. Zaroven jsem byl presvedcen, ze nejvetsi vyrobci mobilnich telefonu, vcetne Apple, uzavreli dohodu, ze mobilni telefony budou napajeny pres miniUSB, aby byly nabijecky universalni na vsechny telefony. Ma tedy nekdo informace jak to ve skutecnosti je?
-
Re: Apple ztratil další prototyp - chybi miniUSB
Apple pravdepodobne bude do balenia pridavat adapter na dock ---> mini usb, alebo vyriesi to nejak podobne no rozhodne sa jeho docku nevzda
inak tema o novom iPhone je uz zalozena tu:
viewtopic.php?f=7&t=21868
inak tema o novom iPhone je uz zalozena tu:
viewtopic.php?f=7&t=21868
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Apple ztratil další prototyp - chybi miniUSB
lepsie by urobili keby nabijacky mali klasicky usb vstup a nemali teda ziadny kabel. presne ako to robi uz teraz apple.
a priznam sa ze mi je to uplne jedno, ci ma nejaky mobil to ci hento, je to ta najmenej dolezita cec, az sa cudujem, ze tovuprimne dnes este niekoho zaujima. vyriesi to tak strasne malo problemov, ze nestoji za rec sa nad tym pozastavovat.
a priznam sa ze mi je to uplne jedno, ci ma nejaky mobil to ci hento, je to ta najmenej dolezita cec, az sa cudujem, ze tovuprimne dnes este niekoho zaujima. vyriesi to tak strasne malo problemov, ze nestoji za rec sa nad tym pozastavovat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
- rony
- Klub čistého iOS
a mne je to jedno, cakam ci to nebude mat nieco skutocne zaujimave. ak nie, viac ma zaujima novy fw pre ipad
pride novy ifon, pride. bude dobry, bude. nepride, nebude.
pride novy ifon, pride. bude dobry, bude. nepride, nebude.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
Nova zprava :
Vietnamci nahrali do iphone 4G (prototyp) iPhone OS 4.0.
EDIT : Zda se ,ze OS je FAKE.Uprava ve photoshopu..
Vietnamci nahrali do iphone 4G (prototyp) iPhone OS 4.0.
EDIT : Zda se ,ze OS je FAKE.Uprava ve photoshopu..
-
hmm tak to je zaujimave, hlavne preto, ze trebars uz sa dozaista pokusali z 3GS do 3G prehodit firmware, ale sa to nikomu nepodarilo, ze by sa to podarilo im? resp. aky firmware tam hadzali 4.0b pre 3GS? pre 3G? alebo dokonca pre iPad? taktiez Apple si podla mna kontroluje IMEI/seriove cislo a nedovolil by tento telefon pridat do develop programu, cim by neumoznil nahratie 4.0 do toho iPhonu, ja neviem nechcem byt zly, ale velmi neverim, ze sa im to podarilo ... a ak nahodou by sa im to podario uvidime dokedy ( kym im Apple mobil nelockne )
Silno pochybujem že tam dali OS 4.0. Už len kvôli tomu, že nový iPhone by mal mať väčšie rozlíšenie displeja. Napr. ten lockscreen wallpaper má 320x480 pixelov. Ak by bol obraz natiahnutý na fullscreen, tak by to vyzeralo otrasne, rozpixelované.
-
- iPhone expert
To je nalepený obrázek na displeji
Ne, vážně, také nevěřím že by se jim to povedlo. Můj názor je ten, že původní iphone u Gizmoda byl z Applu a čínané udělali rychle kopii, zdrojů měli dost. Nevěřím že někomu komu málokdy něco unikne uniknou 2 prototypy během jednoho měsíce.
Ne, vážně, také nevěřím že by se jim to povedlo. Můj názor je ten, že původní iphone u Gizmoda byl z Applu a čínané udělali rychle kopii, zdrojů měli dost. Nevěřím že někomu komu málokdy něco unikne uniknou 2 prototypy během jednoho měsíce.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
O.T
Ech ale aspoň tie nechty by si mohol ostrihat na v jeho prípade už iba obrusit karboskou
to je jedno či to pravda je či nie veď tak či tak ho tu zanedlho mame a bude v ňom 4.0 veď v lete pustia do sveta new fw a iPhone 4G/HD.
iPad je vínimka ten bude mat 4.0 ale určite to bude o niečo bohatsie.
Ech ale aspoň tie nechty by si mohol ostrihat na v jeho prípade už iba obrusit karboskou
to je jedno či to pravda je či nie veď tak či tak ho tu zanedlho mame a bude v ňom 4.0 veď v lete pustia do sveta new fw a iPhone 4G/HD.
iPad je vínimka ten bude mat 4.0 ale určite to bude o niečo bohatsie.
-
Snoopy : OT , ve vietnamu je normalni u muzu kdyz ma delsi nehty na malicku a palce