Sluneční brýle
-
- Mírně pokročilý
Sluneční brýle
Zdravím všechny z tohoto fóra.
Vedle vláken s auty, koly, hodinkami atd. mě napadlo založit toto vlákno. Léto se nám blíží a sluneční brýle již jsou zase v kurzu. Ukažte jaké sluneční brýle máte a jak jste s nimi spokojení. Spoustě lidem určitě pomůžete s výběrem. Doporučte brýle do auta, na kolo....prostě tam kam vás napadne. Prosím zdržte se publikování "brýlí" od našich trhovců, máme kvalitní telefon tak se pojďme bavit o kvalitních brýlích.
Díky
EDIT: Když jsem to založil tak bych mohl taky přispět: Jelikož mám velkou hlavu a prakticky každé "plasťáky" mi křupli koupil jsem si Oakley X Metal Juliet Plasma Ice Iridium Polarized - a naprostá spokojenost, brýle sedí rovně přizpůsobí se obličeji a netlačí i když máte řepu
Obr.: http://dirodi.eu/shopt/images/imgdw/OakleyJulietPolarised04-153.jpg
Vedle vláken s auty, koly, hodinkami atd. mě napadlo založit toto vlákno. Léto se nám blíží a sluneční brýle již jsou zase v kurzu. Ukažte jaké sluneční brýle máte a jak jste s nimi spokojení. Spoustě lidem určitě pomůžete s výběrem. Doporučte brýle do auta, na kolo....prostě tam kam vás napadne. Prosím zdržte se publikování "brýlí" od našich trhovců, máme kvalitní telefon tak se pojďme bavit o kvalitních brýlích.
Díky
EDIT: Když jsem to založil tak bych mohl taky přispět: Jelikož mám velkou hlavu a prakticky každé "plasťáky" mi křupli koupil jsem si Oakley X Metal Juliet Plasma Ice Iridium Polarized - a naprostá spokojenost, brýle sedí rovně přizpůsobí se obličeji a netlačí i když máte řepu
Obr.: http://dirodi.eu/shopt/images/imgdw/OakleyJulietPolarised04-153.jpg
Naposledy upravil(a) nh4k45i dne čtv kvě 20, 2010 7:29 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
-
- iPhone expert
Sluneční brýle
Na kolo mam Relax ( 3 skla podle podminek), jinak do auta i normalne polarizacni Persol.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
-
- Moderatorka fóra
Re: Sluneční brýle
Na kolo mám taky Relax, mají široká skla, takže chrání před větrem a smítkami velmi dostatečně. Navíc se pohodlně nosí. Akorát nemám vyměnitelná skla, jak kolega. No další brýle mám Leader R2 s fotochromatickými skly, ty užívám hlavně na večer při nižší viditelnosti, nebo když je zataženo.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
kerosene.... rudy project
-
- Starý pes fóra :)
nh4k45i: romeo nebo juliet jsou mým snem, zatím trochu mimo rozpočet ale jinak Oakley prostě nej brejle. Sám mám Half Jacket Jet Black/Black Iridium Polarized.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Moderatorka fóra
nh4k45i: Tak ty tvoje brýle jsou hodně stylové. Líbí se mi jejich design. Já jak mám řepu, tak sice brýle netlačí, ale jak jedu po hrbolech, tak se mi stává, že mi do brýlí ťuká zvrchu. Někdy mě to štve.
-
- iPhone expert
Tohle je možná sice OT, ale jak je to s cenami brýlí Oakley? Jsou tady výrazně dražší než v USA nebo podobně? Protože třeba Oakley na SNB tady stojí podstatně víc než v USA.
MacBook Pro (2008)
-
Cena je hodně rozdílná. Ty moje tu stojí asi 6k, z emériky mi je ségra dovezla za 3.3k. Celkem nezanedbatelnej rozdíl. I poslání sem se cenově vyplatí.
-
- Pokročilý uživatel
Já mám už dva roky brýle Polaroid s polarizačním filtrem, používám je jen v autě. Vidět je přes ně pěkně, poškrábané nejsou, sedí pěkně, jen mám velkou výhradu ke kvalitě uložení skel, jsou velmi tenká a pružná, takže když je chci vyčistit, tak nemůžu třeba za jízdy (ani spolujezdec) stačí sebemenší drcnutí a skla jsou venku a nasazují se dost blbě. Zjistil jsem to v den koupě vrátil se do optiky a česká klasika, koupil jsem, zaplatil jsem (1900,-) tak co otravuju. Prostě že je pošle na reklamaci, že v tom problém nevidí... neměl jsem náladu to řešit a vlastně až na nepohodlné čištění opravdu problém není, na to jak jsou ty plastová sklíčka tenoučká a měkká, tak zatím bez škrábanečku.
-
- Mírně pokročilý
jedině Electric G-5 ale už je mam dost poškrábaný (mam je asi čtyři roky) tak se poohlížim po něčem jinym pomalu no ale nejspíš znova Electric vydržej toho fakt hodně a skvěle chráněj před světlem
-
- Administrator
u mě jedině Harley Davidson brýle
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
Na sport Relaxy a jinak:
POLICE
POLICE
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Mírně pokročilý
Tak to Vám závidím, protože já si koupit brýle za víc jak 1k, tak těžce prodělám. Brýle totiž ztrácím imrvére, nebo je rozmlátím v batohu/tašce. Naposledy jsem přišla o Polaroidy a od té doby kupuju no name, těch mi není tak líto. Teď zrovna sháním jedny se spodním vedením nožiček, a nikde nejsou...
-
- Mírně pokročilý
Já jsem nikdy neměl kvalitní brýle (nebyli peníze), ale do Oakley jsem se zamiloval hned. Viděl jsem je pak v nějak optice a chtěli za ně 12k !!! tak jsem se kouknul na US store a tam je měli za 400USD bez dopravy což je velký rozdíl, ale ta cena je pořád šílená Nechal jsem to tedy být s tím, že budu šetřit a jednou si je koupím.
Poslední kapka byla, když jsem se v Turecku procházel po Pammukale (nebo jak se to píše) jako nevětší King, proti nám davy turistů a u těch levných šmejdů mi praskla obroučka a vypadlo mi sklíčko. Fakt se lidi pobavili a mám pocit že to i nědo blejsknul
No ale pointa je, že jsem tyto brýle sehnal za krásných 2500Kč a splnil jsem si sen - sice použité a na sklech jsou drobné oděrky(fakt málo viditelné a když je máte na očích vůbec to nevidíte a okolí také ne).Obrovská výhoda je, že i přes to, že mají kovový rám, dají se vyměnit sklíčka (eBay). Proto nevěšte hlavu nad tím, že si je nemůžete dovolit a checkujte aukce a bazary Hodně štěstí!
Poslední kapka byla, když jsem se v Turecku procházel po Pammukale (nebo jak se to píše) jako nevětší King, proti nám davy turistů a u těch levných šmejdů mi praskla obroučka a vypadlo mi sklíčko. Fakt se lidi pobavili a mám pocit že to i nědo blejsknul
No ale pointa je, že jsem tyto brýle sehnal za krásných 2500Kč a splnil jsem si sen - sice použité a na sklech jsou drobné oděrky(fakt málo viditelné a když je máte na očích vůbec to nevidíte a okolí také ne).Obrovská výhoda je, že i přes to, že mají kovový rám, dají se vyměnit sklíčka (eBay). Proto nevěšte hlavu nad tím, že si je nemůžete dovolit a checkujte aukce a bazary Hodně štěstí!
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
Od te doby, co jsem na jednom vyletu za jediny den znicil dvoje Ray Bany - jedny jsem rozsedl v aute a druhe mi sleteli z nosu mezi sutry a byli totalne v pr.... , tak si zasadne kupuju obycejne bryle za par stovek. Udelaji mi stejnou sluzbu a kdyz je nekde rozflakam a nebo ztratim, nejsem alespon tak nasrany
-
- iPhone expert
mam Relaxky, takove sportovni, na strankach uz je nemaji...
S polarizacnima sklama (skvela vec)... Ale blbe je ze u tech Relaxek vlemi rad praska ram... a nejde nicim moc slepit (aspon me se to nepodarilo), tak asi pomalu vyberu nove, protoze ty moje uz maji docela dost
S polarizacnima sklama (skvela vec)... Ale blbe je ze u tech Relaxek vlemi rad praska ram... a nejde nicim moc slepit (aspon me se to nepodarilo), tak asi pomalu vyberu nove, protoze ty moje uz maji docela dost
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- Mírně pokročilý
juramac: velice nepříjemné a chápu - já pevně doufám že se mi něco takového nepovede i když jsou dost bytelné
h4wk3y: teď jsi mi připoměl, že jsem tošku zalhal v minulém příspěvku, už jsem jednou Oakley měl (nevím přesný typ), ale s plastovým rámem a nějaká dětská velikost:D Vydrželi mi asi 5 minut - pak křupli a sklíčko opět ven a já se snažil, lepit, svářet - nic nepomůže, možná nějakej odborník by si poradil, naštěstí jsem je měl zadarmo, ale i tak mě to mrzelo....
Můžete mi někdo doporučit nějaké brýle do auta tma/mlha?
Díky
h4wk3y: teď jsi mi připoměl, že jsem tošku zalhal v minulém příspěvku, už jsem jednou Oakley měl (nevím přesný typ), ale s plastovým rámem a nějaká dětská velikost:D Vydrželi mi asi 5 minut - pak křupli a sklíčko opět ven a já se snažil, lepit, svářet - nic nepomůže, možná nějakej odborník by si poradil, naštěstí jsem je měl zadarmo, ale i tak mě to mrzelo....
Můžete mi někdo doporučit nějaké brýle do auta tma/mlha?
Díky
-
není jednodušší akorát koupit nový skla?
-
- Moderator fóra
Tak nějaké takové bezrámečkové celoplastové s úzkými postranicemi a "přechodovými" skly, jsem sháněl 2 roky. Nakonec jsem je viděl v obchodě s levnými CD a DVD, kazetami a knihami. Byl jsem z nich šťasten. Stály 80 Kč a mám je už 6. rok (viz obrázky, foceno iPhonem).
Uploaded with ImageShack.us
-
- Mírně pokročilý
Carabei:
Pokud to bylo na mě tak ne Aspoň jsem teda neviděl skla pro tento typ, hlavně skla se mění za pomoci šroubováčku a pak se otvře ten rámeček a tím se vyndá sklo - kdybych to měl pořád přehazovat tak mě asi trefí
Beavers: Držím palce ať slouží co nejdéle, vypadají pěkně. Já co jsem měl brýle s kovovýma obroučkama tak mi pro změnu seděli pěkně na křivo - mám to těžký no, velká hlava a asi křivej xicht nebo co
Pokud to bylo na mě tak ne Aspoň jsem teda neviděl skla pro tento typ, hlavně skla se mění za pomoci šroubováčku a pak se otvře ten rámeček a tím se vyndá sklo - kdybych to měl pořád přehazovat tak mě asi trefí
Beavers: Držím palce ať slouží co nejdéle, vypadají pěkně. Já co jsem měl brýle s kovovýma obroučkama tak mi pro změnu seděli pěkně na křivo - mám to těžký no, velká hlava a asi křivej xicht nebo co
-
ja zatim zadne nemam ale chci koupit ale nevim ktere jake by mi sluseli.. neni na netu neco kde se da nahrat fotka a tam zkouset ruzne slunecni brylky ?
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Na kolo mám obyčejné relax .
Mým snem určitě Rudy Project nebo Oakley
Mým snem určitě Rudy Project nebo Oakley
-
- Moderatorka fóra
nh4k45i píše:mám to těžký no, velká hlava a asi křivej xicht nebo co
Tak mě jen tak nějaké brýle nesedí, proto si nemohu koupit obyčejné za pár korun, i když bych ráda. Mám totiž přelámaný nos, u kmene nosu mám roztříštěnou tu kost do široka a přes tu širokou kost mi jen tak nějaké brýle nesedí. Buď mají to sedlo na nos strašně úzké a když už ho mají široké a mě se podaří to na ten nos narvat, tak zase je mám nakřivo (levá strana brýlí je výš, než pravá), takže to vypadá blbě. Holt v mládí jsem neměla blbnout no.
Beavers: jelikož se mi to stalo v 6, tak to bylo za mlada.
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne pát kvě 21, 2010 4:16 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
OT: Tos tedy neměla, stařenko. Holt, teprve ve stáří se projevují hříchy mládí
-
nh4k45i: Ouha, já jsem zvyklej, že u half jacket je výměna otázkou vteřin. Vím, že jsem viděl někde libový brejle na noční řízení včetně mlhy, ještě měly schválně asi 1/4 dioptrie, protože se oko chová v noci jinak, ale za boha si nemůžu vzpomenout na značku. Ale zkus se podívat na Drive Wear Lens...
-
- Senior uživatel
mam dioptricke Oakley - uz nevim oznaceni a slunecni Oakley Splice.
ja sem si poridil tito a jsem snima max. spokojen http://www.eurooptik.cz/Emporio-Armani-EA-9490.799
-
- Mírně pokročilý
rudy project kerosene .... + titanova dioptricka obruba.. dokonaly tvar.. neznicitelne.. mam ich uz 11 rokov! .. po autonehode lahko poskriabane takze pocumujem po rudy project ketyum... cena sialena.. ale mnohonasobne sa vrati..
Pokukuju po nějakých brýlích na kolo cena max 3 000,-. Poradíte? Díky