iTunes na novém počítači
iTunes na novém počítači
Mám problém na novém počítači nevidím v iTunes hudbu, která je v iPhone a nevidím i některé aplikace které v iPhone jsou, ale iTunes o nich neví. Kontakty atd.. se synchronizují v pořádku. Lze tu hudbu a aplikace dostat z iPhone zpět do iTunes?
-
- Starý pes fóra :)
Re: iTunes na novém počítači
Jednodušší je zkopírovat je tam z toho starého počítače. Jinak viz. FAQ 14-19.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Jailbreak mas nemas? iTunes synchronizuje jednym smerom z PC do iP.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
- Moderatorka fóra
Zkus kliknout na ikonu iPhone pravým tlačítkem myši a vyjede ti menu, v tom menu je pak Transfer purchases. Tím by se ti měly teoreticky synchronizovat z iPhone do PC placené aplikace.
Hudbu z iPhone do počítače přes iTunes dostat nemůžeš. Funguje to jen naopak, hudbu z PC do iPhone, ale z iPhone zpět už to nelze. Je to tak schválně nastavené applem, aby nedocházelo k nelegálnímu kopírování hudby.
dodo v popisu má, že JB nemá.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hudbu z iPhone do počítače přes iTunes dostat nemůžeš. Funguje to jen naopak, hudbu z PC do iPhone, ale z iPhone zpět už to nelze. Je to tak schválně nastavené applem, aby nedocházelo k nelegálnímu kopírování hudby.
dodo v popisu má, že JB nemá.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
OT: na "ten" popis som zabudol navyse pisem z iP. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
dodo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Host
riesim nieco podobne,
len na nete som si vsimol, zevraj staci zalohovat folder "My music", ostava mi len dufat, ze to funguje. Cela tato politika je uplne zle navrhnuta. Clovek si reinstallne system kvoli crashu a tym padom si moze aj vsetko znova nahadzovat do iPhoneu, kua tak zlozitejsi telefon som este nevidel a za tie peniaze..
edit:// tak uspesne som to zdolal, staci si vo Win zalohovat "My Music" pripadne teda "Music"
len na nete som si vsimol, zevraj staci zalohovat folder "My music", ostava mi len dufat, ze to funguje. Cela tato politika je uplne zle navrhnuta. Clovek si reinstallne system kvoli crashu a tym padom si moze aj vsetko znova nahadzovat do iPhoneu, kua tak zlozitejsi telefon som este nevidel a za tie peniaze..
edit:// tak uspesne som to zdolal, staci si vo Win zalohovat "My Music" pripadne teda "Music"
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
-
Je to naopak geniálně navržené, jak jsi se sám přesvědčil. Navíc u Applu se nemusí počítat s přeinstalací systému pětkrát za rok jako u Windows ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
14. Pokud si z iTunes smažu zakoupenou aplikaci (například po reinstalaci operačního systému), musím si tuto aplikaci koupit znovu?
Ne. Aplikaci si můžete opakovaně stáhnout z App Store, znovu už platit nebudete. Současně platí, že pokud je aplikace dočasně tzv. "v akci", tedy za sníženou cenu, nebo dokonce zdarma, pozdější aktualizace nebo opakované stažení máte k dizpozici opět bez placení, i když v tu dobu už se aplikace prodává za vyšší nebo plnou cenu.
Bude v iTunes někde veden nějaký záznam, které aplikace jsem měl zakoupené a tedy je mohu opět bezplatně využít nebo si je musím pamatovat a pak prostě kliknu na placenou aplikaci kde bude uvedena nějaká cena a ona mi nebude účtována?
-
Platí oboje. Seznam zakoupených aplikací (a videí, hudby atd.) najdeš ve svém iTunes účtu pod volbou "Purchase history". Pokud si přímo v App Store znovu vybereš jakoukoliv aplikaci, kterou už jsi si jednou zakoupil, systém tě po kliknutí na ikonku pro nákup bude informovat o tom, že nyní je pro tebe zdarma.
Ještě jeden dotaz k aplikacím. Po stažení aplikací se mi v počítači ke každé aplikaci vytvořil jeden ipa soubor. Je mi k něčemu, mám si jej zálohovat? Bude ho možné nainstalovat i později bez iTunes?
EDIT: Vůbec je to nějaké netransparentní, po stažení aplikací se mi v LIBRARY objevila položka Aplikace a v té jsem viděl všechny stažené aplikace které jsou v pc a po restartu počítače je položka pryč, ale aplikace jsou stále fyzicky v pc.
EDIT: Vůbec je to nějaké netransparentní, po stažení aplikací se mi v LIBRARY objevila položka Aplikace a v té jsem viděl všechny stažené aplikace které jsou v pc a po restartu počítače je položka pryč, ale aplikace jsou stále fyzicky v pc.
-
Po stažení se ti aplikace zbrazí v iTunes v položce "Apps". Kde jsou soubory fyzicky uložené, o to se nemusíš starat, iTunes si to v knihovně obhospodařují samy. Například na Macu mám jednotlivé instalační soubory (co aplikace to jeden ipa soubor) uložené v "~/Music/iTunes/Mobile Applications".
-
- Host
tak ja som crashol momentalne,
po tom ako som preniesol tento priecinok zo stareho systemu mi vzdy zamrzol pri backupe, proste nepohol sa.
tak som skusil zrusit backup (google), takze iba synchronizujem, pomohlo
no mam dalsi problem,
teraz nedostanem aplikaciu z telefonu do itunes, teda pri synchronizacii nejakej app z iPhone do PC mi to prestane synchronizovat a jednoducho to vypne alebo sa tvari, ze to skoncilo, teraz neviem co mam skusit, restore nechcem a ked obnovim backup tak zase nebudem synchronizovat a v pripade, ze zmazem zase cely ten priecinok mi hrozi, ze stratim vsetko v iPhone co teda nechcem![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
po tom ako som preniesol tento priecinok zo stareho systemu mi vzdy zamrzol pri backupe, proste nepohol sa.
tak som skusil zrusit backup (google), takze iba synchronizujem, pomohlo
no mam dalsi problem,
teraz nedostanem aplikaciu z telefonu do itunes, teda pri synchronizacii nejakej app z iPhone do PC mi to prestane synchronizovat a jednoducho to vypne alebo sa tvari, ze to skoncilo, teraz neviem co mam skusit, restore nechcem a ked obnovim backup tak zase nebudem synchronizovat a v pripade, ze zmazem zase cely ten priecinok mi hrozi, ze stratim vsetko v iPhone co teda nechcem
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK