iPhone 3G - po výměně celé přední části nefunkční sluchátko
iPhone 3G - po výměně celé přední části nefunkční sluchátko
Zdravim vsechny, mam na vas dotaz, doufam ze mi ukazete spravnou cestu .. ted k problemu. Vcera jsem vymenil praskly displej za uplne novou predni cast. Vymenil jsem to, vsechno v pohode az na sluchatko ktere slouzi k hovorum, vzdy kdyz volam tak tam slysim jen jakesi piskani.(pres speaker hovory jedou bez problemu) Take mam pocit ze sem spatne zapojil kabel cislo 3. Je tedy mozne ze tento kabel spojuje jen sluchatko ze zakladni deskou? Nechce se mi to zrovna dvakrat rozebirat protoze na to nemam zrovna nejlepsi naradi a nechci riskovat poskozeni. Predem dekuji za nejakou radu. Michal
-
- Moderator fóra
Re: iPhone 3G - po výměně celé přední části nefunkční sluchátko
Hore to ma tri konektory, jeden na dysplay, druhy na dotykovu časť, a treti sluchadlo a snimače. Tie prve dva su skoro rovnake, a to tretie sa len tak z hora zasuva. Chyba bude podla mna v tom, že to nieje dobre zasunute, skus, či ti ide napr. ked niekomu zavolaš ten senzor, čo ked priložiš iPhone k hlave zhasne, ak nezhasne, je to určite v tom kabli
Dysplay je správně display, ještě se máš hodně co učit, ale poučovat druhé, to ti jde znamenitě. Beavers.
Dysplay je správně display, ještě se máš hodně co učit, ale poučovat druhé, to ti jde znamenitě. Beavers.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Mírně pokročilý
Over si či Ti funguje vypinanie displeja pri volaní - niekam zavolaj a skús prikryť senzor prítomnosti ktorý je na ľavo od sluchátka. Ak bude fungovať tak by eventuálne mal byť dobre ten konektor č.3 zapojený. Ešte vyskúšaj či funguje senzor jasu, ktory je hned vedla. Tieto tri su totiz na tom istom flexe = konektore. Daj vediet
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
Stalo sa toto aj mne... predpokladám že je chyba vtom flex kábli ale celý som ho prezrel a nevidím tam žiadnu chybu žiadny zlomeny káblik ani nič podobné ... a dokonca mi ani nejde podsvietenie ale to neviem kde ma kontakty ;(