Display a rozdily v kvalite?
Display a rozdily v kvalite?
Vsiml jsem si na internetu, ze se resi problematika displeju - rada 5 a 7 , kde rada 5 ma byt kvalitnejsi, jasnejsi a ostrejsi. Mam radu 7 a jas mi tedy neprjde maly. Ale narazil jsem na jiny problem. A tim je prechod bile barvy do zlute - na spodku displeje u home buttonu je opravdu nadech do zluta.Nedalo mi to a zkontroloval jsem iPhony ve svem okoli a hle - maji to vsechny - at uz rada 5 ci 7. Nekteri si toho ani nevsimaji, ale me to prijde vyrazne - asi zalezi na zraku. Kdyz jsem to fotil, abych vam to ukazal, tak nic. Proste na te fotce to je skoro nepostrehnutelne. A co vy, setkali jste se s tim take? Ja zatim videl 5 kousku a vsechny to mely - od 1.1.1 - 1.1.3 - tzn. i ty nejnovejsi. Zajimave je, ze na iPod Touch - ty jsem videl 3 - tam jsem si toho nevsiml ani v jednom pripade
Jinak stranka, kde se o tom pise je zde - http://www.iphoneatlas.com/2007/07/16/s ... n-picture/
Edit: Tim zlutym nadechem by pry mela trpet jen rada 7. Ale potvrzuji, ze na 5 jsem to videl take (sic v mensi mire,ale bylo to tam).
Svuj typ LCD zjistite v modu telefonu po vytukani *3001#12345#* a zmacknuti call. Pak ta nejspodnejsi polozka - A vyleze vam asi 7mi mistne cislo, ktere zacina bud na 5,ci na 7 - to oznacuje typ serie.
Jinak stranka, kde se o tom pise je zde - http://www.iphoneatlas.com/2007/07/16/s ... n-picture/
Edit: Tim zlutym nadechem by pry mela trpet jen rada 7. Ale potvrzuji, ze na 5 jsem to videl take (sic v mensi mire,ale bylo to tam).
Svuj typ LCD zjistite v modu telefonu po vytukani *3001#12345#* a zmacknuti call. Pak ta nejspodnejsi polozka - A vyleze vam asi 7mi mistne cislo, ktere zacina bud na 5,ci na 7 - to oznacuje typ serie.
Re: Display a rozdily v kvalite?
mam 7, a ten nadych do zltej tam je, ale skoro vobec ho nevidno...iba ked je biela obrazovka je to tam strasne slabo vidiet...doteraz som si to vebec nevsimol...ale je to tam, potvrdzujem
-
- Administrator
Prodám iPhone mám to taky .. naštěstí je mi to fuk
to Michal jsi hrozný šťoura
.
to Michal jsi hrozný šťoura
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
ja mam 2 iPhone oba maju typ LCD 7 a jeden (starsi OOB 1.1.2) ma krajsie farby (podla mna) ako ten novsi (OOB 1.1.3) trocha nadych do modra, ale super vsetko. Ale myslim, ze kazdy iPhone je iny.
Naposledy upravil(a) Paly dne sob bře 15, 2008 6:29 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
Hehe, mám taky verzi 7 a je mi to úplně fuk Hlavně že text je čitelný, to mi stačí. A jelikož mé oči jsou stářím unavené, žádný nádech do žluta nevidím (to ale neznamená, že tam není ).
co vadi me je to , ze u horni hrany prosvitaji prosvetlovaci diody displeje a jsou mirne videt hlavne na tmavem podkladu. Ma mem iphone jsou a u kamarada ne. Je to malickost ale ne pro hnidopicha.
-
- Administrator
Odkoupím od vás ty hrozné nažloutlé iPhony.. 2000 za kus
.
.
-
- Pokročilý uživatel
Dam 2100,- za zlutej a 2200,- za modrej
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
No ju, asi mam citlive oka Ale reknu vam to narovinu - zit s tim dokazu Porad lepsi, nez muj byvaly Qtek 8310, ktery znal jenom zlutou a bila mu nic nerikala. No jsem ale rad, ze mi to tu nekdo aspon potvrdil, Uz jsem si myslel, ze jsem blazen. Trosku to vadi jen pri cteni dokumentu, ale da se s tim vyjit. Jinak se zase pise, ze verze s LCD7 nemaji problemy se ztratou dotykove schopnosti a maji kvalitnejsi repracek. Ale to nemohu potvrdit, takze nejasejte
-
- Administrator
Raději duchy než nefunkční dotekové plochy ..
.
.
Nejradeji ale dokonaly displej bez duchu a bez nadechu Ale jak si tak rikam - nikdy nic nebylo a nebude dokonale.
dnes byl u me kamos, a srovnaval sem displeje, jeho ma nadech do zluta, a je to dost markantni, oba serie 7. takze je to fakt kus od kusu
ale zadna hruza se nekona
ale zadna hruza se nekona
Jj, nekde to je vyraznejsi a nekde ne - ve svych vyzkumech jsem dosel az tak daleko, ze jsem si vsiml, ze cim je iPhone vybitejsi, tim je to videt mene Takze rada pro ty, kterym to hodne vadi, jako me - zni: Mejte iPhone vybity
-
- Administrator
Jsi hrozný člověk Takže v mém případě jsem každé odpoledne spokojený člověk
.
.
-
- Mírně pokročilý
já to tam nemám ale za to jsem si všiml že mám modem FW 04.04.05_G ani nevím jak to ale to jen tak naokraj, když už jsem se štoural ve verzích.
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1
WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Ja mam take "sedmickuů
LCD Panel ID 7520768
Barvy jsou naprosto v poradku,podsviceni rovnomerne,neutika dozluta,bez duchu a jak nekdo psal ze mu nahore prosvitaji podsvetlovaci LEDky tak u me je to O.K.
iPhone mam s tovarni verzi FW 1.1.4 (alespon tedy myslim) a serial number je:
86750J2PWH8
LCD Panel ID 7520768
Barvy jsou naprosto v poradku,podsviceni rovnomerne,neutika dozluta,bez duchu a jak nekdo psal ze mu nahore prosvitaji podsvetlovaci LEDky tak u me je to O.K.
iPhone mam s tovarni verzi FW 1.1.4 (alespon tedy myslim) a serial number je:
86750J2PWH8
Tak ono zalezi taky od oka... asi je mam moc citlive, protoze to same me iritovalo i na Qteku 8310, kde jeden ruzek svitil nepatrne mene. To same me stve na notebooku a plazme take. Ale pokud to nevnimas, nebo to tam skutecne nemas, tak je to jedine dobre
Ja mam 00C27100 a ted nevim jestli je to petka, nebo sedmicka, ale logicky mam tam 7, tak sedmicka?
Nejlip to zjistis v telefonu zadanim kodu *3001#12345#* a zmacknutim call.
Ten kod co jsi uvedl mi hlasi treba utilita HW Info
To "michal27"
S timhle mas "recht".S rovnomernosti podsviceni se potykaji vsechny LCD ci Plasma panely....je to kus od kusu a pred koupi to chce vyzkouset (bohuzel se to nekdy tyka i kusu z vyssich cenovych trid)
Ten kod co jsi uvedl mi hlasi treba utilita HW Info
To "michal27"
S timhle mas "recht".S rovnomernosti podsviceni se potykaji vsechny LCD ci Plasma panely....je to kus od kusu a pred koupi to chce vyzkouset (bohuzel se to nekdy tyka i kusu z vyssich cenovych trid)
Tady je videt, jak to asi vypada.
http://homepage.mac.com/rmansfield/this ... y599_1.jpg
No, vadi to trosku u bileho pozadi obrazovky - tzn. Safari, kontakty a cteni dokumentu. Kdyby slo to nejakym patchem softwarove vyrovnat, nezlobil bych se
http://homepage.mac.com/rmansfield/this ... y599_1.jpg
No, vadi to trosku u bileho pozadi obrazovky - tzn. Safari, kontakty a cteni dokumentu. Kdyby slo to nejakym patchem softwarove vyrovnat, nezlobil bych se
-
mírné OT k tomu podsvícení: LCD panely jsou podsvícené zářivkou nebo LED diodami (protože panel sám o sobě žádné světlo nevydává), plasma (stejně jako OLED) podsvícená není a světlo emituje každý bod na obrazovce zvlášť.
Z toho plyne, že pokud plasma svítí nerovnoměrně, bude nejspíš na některých místech už vypálená a/nebo jde o vadný/nekvalitní/early generation panel.
Z toho plyne, že pokud plasma svítí nerovnoměrně, bude nejspíš na některých místech už vypálená a/nebo jde o vadný/nekvalitní/early generation panel.
...gone with the wind...
lidi me to teda vadi, jsem neuveritelnej puntickar. Nechapu proc, ale u horniho okraje je videt po horni hrane displeje, rovnomerne rozmisteno 6 nejakych jakoby diodek, naprosto rovnomerne a tudiz je v tom miste displej svetlejsi, tohle sem mel i u symbianu.
Muj kamarad to tam nema, zato ma displej dost nazloutlej a ma mensi svitivost, tak nevim co je fakt lepsi? spis by me zajimalo jestli to u sveho icka taky nekdo spozoroval.
Muj kamarad to tam nema, zato ma displej dost nazloutlej a ma mensi svitivost, tak nevim co je fakt lepsi? spis by me zajimalo jestli to u sveho icka taky nekdo spozoroval.
Jenicekk : Tak ja jsem ten zlutej, bez svetlych pruhu nahore
Holt nic neni dokonale. Zit s tim muzu, ale taky jsem puntickar.
Holt nic neni dokonale. Zit s tim muzu, ale taky jsem puntickar.
-
- Administrator
ot
já mám jak žlutý pruhy tak světýlka můj iPhone je o proti vaším telefonům z doby ledové.. jo a je mi to fuk
.
já mám jak žlutý pruhy tak světýlka můj iPhone je o proti vaším telefonům z doby ledové.. jo a je mi to fuk
.
jak ja ti zavidim, sem od narozeni uchyl, a kazda nedokonalost na vsem me doslova nici, vsude hledam mrtve pixely, kontroluju podsviceni,hledam co kde vykle, proste uchylka
Ja taky.. Mam ted malou promacklinu na te zadni cerne casti a desne me to depta. Ale zase se mi nechce davat 600Kc a riskovat, ze pri vymene odru okraje... Jo, my puntickari to mame v zivote tezky.
Dokazu klidne behat pul dne kolem jednoho skrabance na aute...
Aspon, ze vidim, ze nejsem sam
Dokazu klidne behat pul dne kolem jednoho skrabance na aute...
Aspon, ze vidim, ze nejsem sam
Pratele iPhoniste, potreboval bych od vas, abyste si udelali minutku casu a napsali mi data, ktera potrebuji ke koupi noveho iPhonu. Jsem vazne asi hnidopich,ale nazloutly spodek displeje me proste irituje.
Napiste mi ID vaseho displeje a zda pozorujete nazloutly displej u home buttonu - nejlepe videt na bilem podkladu - safari(v landscape modu).
Zjistite to tak,jakobyste chteli volat - zadate *3001#12345#* - a zelene tlacitko volani .. vyjede vam menu, kde date spodni polozku Verzions - a tam je ID displeje.
Ja za sebe pisi, ze muj nynejsi iPhone ma ID 7455232 a tuto vadu ma - mimochodem jsem iPhony s timto ID videl tri - a vsechny byly zlute.
Julek: Snad se na me nebudes zlobit , ale zahledl jsem iPhone bez teto vady a proste chci koupit uz to prave orechove pro me hnidopisske oko.
Napiste mi ID vaseho displeje a zda pozorujete nazloutly displej u home buttonu - nejlepe videt na bilem podkladu - safari(v landscape modu).
Zjistite to tak,jakobyste chteli volat - zadate *3001#12345#* - a zelene tlacitko volani .. vyjede vam menu, kde date spodni polozku Verzions - a tam je ID displeje.
Ja za sebe pisi, ze muj nynejsi iPhone ma ID 7455232 a tuto vadu ma - mimochodem jsem iPhony s timto ID videl tri - a vsechny byly zlute.
Julek: Snad se na me nebudes zlobit , ale zahledl jsem iPhone bez teto vady a proste chci koupit uz to prave orechove pro me hnidopisske oko.
-
- Administrator
vůbec se zlobit nebudu, nemám důvod..naopak teď máš možnost výběru, zeptat se tak... v době kdy já iPhone kupoval fórum neexistovalo .. neměl jsem na výběr a byl jsem rád že jsem iPhone za bratru hříšný peníz koupil
.
.
Tak jsem dneska koupil novy kousek. Vybiral jsem asi z 15 kusu - a zaverem. Kazdy displej je jedinecny. Nakonec mam ten, ktery nepatrne utika do zluta k leve strane. Ani 5 serie ani 7... Mozna spis prestanu hledat dokonaly displej a skocim ke svemu optikovi. Vbiral jsem asi pul hodiny a proste dokonaly displej neni. Na prvni pohled nektere vypadaji fakt dobre, ale stejne tam neco vzdy je. No jsem hnidopich.. Uz menit radeji nebudu, jinak prijdu na mizinu. Vlastne si tak rikam, jestli jsem uz videl displej podle meho gusta - snad jen iPhone Steeva Jobse nema nikde nadech do zlute:).
Jinak ID mam jako Cheetah 7520768 - ty petky byly fakt malo kontrastni a to mi vadilo vic, nez to utikani doleva. Nu, pokud je nekdo hnidopich jako ja, tak upozornuji, ze dokonaly displej asi neni
Edit: Jeste jsem si vsiml, ze u meho stareho kousku byl "lepsi" home button. Tady u toho noveho vyzaduje vice sily a strasne hlasite cvaka.
No, to je tak, kdyz si nekdo vsima kazde kraviny...
Jinak ID mam jako Cheetah 7520768 - ty petky byly fakt malo kontrastni a to mi vadilo vic, nez to utikani doleva. Nu, pokud je nekdo hnidopich jako ja, tak upozornuji, ze dokonaly displej asi neni
Edit: Jeste jsem si vsiml, ze u meho stareho kousku byl "lepsi" home button. Tady u toho noveho vyzaduje vice sily a strasne hlasite cvaka.
No, to je tak, kdyz si nekdo vsima kazde kraviny...
-
Su to senzory nie diody. Na upravu jasu displeja, urcite si si tuto moznost v iPhone vsimol a potom je tam senzor na ztmavenie displeja pri telfonovani. Ked das k uchu tak sa Ti displej zablokuje.
Tieto senzory nie su chyba v kvalite na iPhone prvej generacie boli umiestnene nad sluchatkom.
Tieto senzory nie su chyba v kvalite na iPhone prvej generacie boli umiestnene nad sluchatkom.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
Ne že by mi na tom záleželo, ale mě při zavolání na *3001#12345#* vyjede celkem rozvětvené menu "GSM Cell Enviroment" , není tam žádné version ani sednimimístné číslo ani informace o telefonu, ale pouze různé údaje o síti a buňkách, jak i název napovídá. Mám T-Mobile a první iPhone.
Čím to je, že vy tam podle všeho máte verzi displaye - verzí telefonu, operátorem?
Čím to je, že vy tam podle všeho máte verzi displaye - verzí telefonu, operátorem?
~ To nejsou ani diody, ani senzory , ale pouze snizene zatmaveni skla , aby ty senzory , co jsou v tom mista ZA DIGITIZEREM na specialnim flexkabelu videly ven ...
Zatmaveni je castecne , aby to nebylo tolik videt ...
Zatmaveni je castecne , aby to nebylo tolik videt ...
-
- Senior uživatel
Neviem ako Vy,ale ja keď vyťukát to*.........*,tak mi to vyhodí ,že:
UMTS Cell enviroment
MM Info
GSM Cell Enviroment
Tak neviem odkial máte to číslo.
UMTS Cell enviroment
MM Info
GSM Cell Enviroment
Tak neviem odkial máte to číslo.