Battlefield Bad Company 2

vše co vás napadne
Odpovědět
TommyS

Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od TommyS »

Tááák konečně jsem se dočkal a dnes kolem jedné hodiny mi přišla hra Battlefield Bad Company 2 na kterou jsem čekal něco málo přes půl roku.
Zhruba 3 týdny jsem hrál testovací (beta) verzi a řekl jsem si tohle MUSÍM MÍT :mrgreen: . Koho z Vás baví CoD MW2 tak jako bavilo mě tak srovnání s BBC2 to je jako mercedes a trabant mezi veliké plus zařadím to,že to má úžasnou grafika a navíc jde v podstatě všechno zdemolovat a zničit také samozřejmě tu možnost zalétat si s helikoptérou a zajezdit s tankem 8) 8) ... Budu rád,když si se mnou zahrajete samozřejmě PC,ale verze BBC2 je i na Xbox a PS3...Můj Nick je PrO.TommyS' muhehe :mrgreen:
Zde oficiální moments video od EA...BBC2 ROCK! :D

Zobrazit video na http://youtu.be/f5lnzScc6ZE
Kód do fóra: [youtube]f5lnzScc6ZE[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

JackieTran
Starý pes fóra :)

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od JackieTran »

me BAD 2 zklamal,a nebavi jako COD MW 2.COD je podle me porad lepsi,hratelnost,ale u BAD 2 je mnohem lepsi podle grafika a zvuk.Jinak jsem stale vernej COD :P

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

uaaa.....no ja som velkým fanom MF2 tak ako predtým COD IV či len CSS. Teraz je okolo tohto titulu velký rozruch a váham. Ale to muhehe znie dobre. :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

BAD ma mnohem lepsi TRAILERy :( .. :) ale jo jde to.COD je lepsi:P

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Jackie. evidentně nevíš o čem mluvíš a máš BC2 někde nelegálně stažené,protože singl nedosahuje zdaleka takových hodnot jako multi je to přece multiplayerová hra

Edit: Apache je to parádní hra kup si to ted je v GP speciální nabídka za 899KČ já jsem za to dal 1200KČ :)

Krtko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Krtko »

Vyzerá to perfektne. Pamätám si keď sme s kamarátmi hrávali ešte prvý Battlefield... to bolo kopec hodín poriadnej zábavy a taktizovania :D
Od tej doby som novšie verzie nehral, ale toto vyzerá naozaj super!
Hneď ako si kúpim nový pc, tak to spolu s Mafia 2 kúpim :D

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Ano to máš pravdu když nepracuješ týmově tak seš nahranej :wink:

jnoveek

Příspěvek od jnoveek »

je tam dedikovany server alebo ako pri mw2? :(

Posted with TouchBB on my iPhone

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Jsou tam normální servery dokonce už vypustili i Český :o http://bad-company2.cz/ už tam pařím :)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

TommyS píše:Ano to máš pravdu když nepracuješ týmově tak seš nahranej :wink:

tak to bych si nezahrál :mrgreen:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

jnoveek

Příspěvek od jnoveek »

jdi s kradením hry do háje !!!!

Warez nemám rád ! To platí na kradení všeho ne jen věcí na iPhone, ne na tomto fóru ! Pamatuj na to příště, nebo se sem nějaký čas nepodíváš .. !

Julek

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Julku ale zahral ;) Na serveru je 32 hracu tzn. 16 na 16 a jeste se to sklada s takovych skupin (squad myslim :D) ktera se sklada ze 4 lidi tzn ze kazdy jde jedno povolani:Recon(sniper-ja :D)Enginer,Assault a Medic. Je to fakt pecka kdyz pracujes tymove a jsi s tymem na voice treba skype ;)

btw: s tim warezem at si to pro me za me stahne zlodej,ale multi si nezahraje ;)

jnoveek

Příspěvek od jnoveek »

som nevedel ze ani neiphone warez sa neriesi :(

Posted with TouchBB on my iPhone

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

hele jakej je rozdíl v tom když ti ukradnu auto nebo druhé auto, žádný ne :?: :!: :?:

strašně mi vadí jak se všude krade, kam se podívám, v politice, v ekonomice, v armádě .. mezi lidma prostě VŠUDE se krade a je korupce...

jediné místo kde to mohu ovlivnit mimo mého soukromého reálného života je tohle mé fórum ..

dost OT vlákno je o hře .. ne o warezu

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Hledáme jednoho hráče už jsme 3 a chceme ještě jednoho do squad...Samozřejmě všichni na skypu... Napsal bych jackiemu, ale není tu. :)

EDIT: Hrát se začne po 5 hodině počítám tak do 10. :)

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Semtex »

Tuhle hru mám tuším už někdy od března (zakoupenou na EA store, skoro jako iTunes store)..

+ grafika, fyzika.......
- už to není ten BF co to bývalo, malé mapy, ale jen vylepšeny duchaprázdný CoD.

..... kde je general, vyvážená technika......????

jde vidět, že tuhle hru začlo hrát plno přeběhlíků z CoD, co neví o čem ta hra je, co neví co dělat, jen se tam motají a četě, natož teamu nepomůžou.... jen k prohře.....

http://bfbc2.statsverse.com/sig/detail4/pc/Batmanuv.png
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Dle mého názoru je to nejlepší battlefield co vůbec byl... :)

S těma hráčem co přešli s CoD máš pravdu.

btw: Jestli chceš můžeš zahrát s Námi :).

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Já třeba v týmu hrát neumim, a proto bych si tohle asi nekoupil. Všichni by mi nadávali :D Já mam radši COD4 - nějaký odlehlý místo a sniperka :)
MacBook Pro (2008)

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Mě CoD 4 ani 6 nebavil. Je to pořád dokola. Ale v BC2 si můžeš domlouvat taktiku a u Nás se taktika pořád mění a neustále zkoušíme něco nového :)

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Semtex »

to. martin, tady si snipku taky můžeš vzít a čekat ve křoví na kořist.... je to dobře propracovaný, kolikrát se stane, že někdo stojí, nebo projde okolo tebe a vůbec si tě nevšimne....

a to. tommy... možná se ti to zdá být nejlepší BF ale to klame pěkná grafika a jednoduchost hry

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Jo to je docela možný, ale baví mě nejvíc ze všech BF a přirovnávat s CoDem ani nejde! :)

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Multiplayer u COD4 je hodně na jednotlivých hráčích. I při TDM tam jede každej za sebe: já třeba běham z MP5kou po nepřátelský časti. MP u MW2 stojí za prd a BC2 je taktičtější ( - teda všechny BF).
Kdybych neměl Maca, ale normální PC, tak bych možná BF2 zkusil. Láká mě to ničení budov a sniper :roll:

A kolik vlastně hraje najedou hráčů?
MacBook Pro (2008)

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Je to podle serveru a také módů-Squad DM,Rush,Conquest,Squad Rush.

Teď Ti to rozepisovat nebudu, protože už hrajem :)

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Semtex »

ono je to BF BC2 - BF2 je úplně o něčem jiným....

na Mackovi byl BF 2142 - je to BF2 jen v budoucnosti s jedinečným modem Titan....

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Teď nevim na koho to bylo (ta první část) :) BF2 jsem hrál jen demo na PC, 2142 mě moc neláká to budoucností a BC2 bych bral, kdyby bylo na Mac... ale tak já vám tu už nebudu spamovat... užijte si hru :wink:
MacBook Pro (2008)

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

Koukám že to tady je samej gamer :) Já jsem se kdysi hodně zažral do CoD2 (vyšší verze hry nehraju, kvůli špatnému PC), jestli někdo zváš cod2 má tak si svámi rád zahraju. To byly časy, clanbase, czl a jiné ligy, lítání z klanů do klanů, hádání se o server, vymlouvání se na ping. Už sice nehraju, ale beztak budu pořád dobrej :D
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

TommyS

Příspěvek od TommyS »

hehe CoD2 jsem hrál na gameparku :mrgreen: .

Jinak jestli někdo chce CS 1.6 tak můžeme zahrát, hrál jsem ho cca 4 roky-už asi půl roku jsem to nezapl, ale jak říká feliny "ale beztak budu pořád dobrej" 8)

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

Tak upřímně ti můžu říct že CS 1.6 mi nikdy moc nešlo. Vymluvil jsem se většinou na špatnou fyziku hry a nehratelnost :D Ale rád si stebou zahraju, myslím, že v PC mám dokonce ještě ventrilo a teamspeak2 takže nebude problém. Ale opravdu bych radši hrál CoD2, to mi jde určitě lépe. A co se týče gameparku, tam jsem kdysi dávno začínal, ale dotáhl jsem to dál :)
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

djlucas

Příspěvek od djlucas »

ja hral Bad Company 1 :) a dokonce se mi to jeste nekde vali na Blu-rayku na PS3 .. jinak COD-MW to je proste masakr co si budem povidat. Ted MW2 tak nehraju jako jsem hraval obic MW.. to byla prvni hra co jsem se naucil hrat FPS hry na Gamepadu PS3 :)
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

jnoveek

Příspěvek od jnoveek »

bc1 som hral ako je to super tie moznosti a tak ale na cod4 to nema atmosfera boj a atak..

nejde len o fyziku a grafiku ale hravne HRATELNOST ved to viete sami aj podla iphone hier :)

cize bc2 som nemal ale mw2 som hral vela a je to overena kvalita (skoda len dedik. servorv :(

Odpovědět