prosim o radu..digitizer

Odpovědět
gregii

prosim o radu..digitizer

Příspěvek od gregii »

ahoj
potreboval bych poradit.asi pred dvema tydny jsem si nechl vymenit praskle sklo u iphone 3GS.(u firmy macwell.cz)a dnes mi telefon spadnul asi z metru na dlazdicky zadnim krytem.--prasknul mi digitizer.tedy aspon si to myslim protoze nefunguje dotyk ale display funguje.tak bych chtel poradit s par vecma
a)jestli muze byt souvislost s novym displayem a prasknutim digit. napr sklo bylo tlustsi a diky tomu pri narazu prasknul digit.
b)jestli je opravdu praskly jen digit a ne i lcd panel
c)jestli se pri oprave poskodi sklo a musi se koupit nove nebo jede digit vymenit bez poskozeni ostatnich casti

dekuji

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: prosim o radu..digitizer

Příspěvek od jofos »

a) pisal si ze si menil sklo a nie display. Porovnaval som nove sklicka s nalepenym digitizerom s demontovanym prasknutym a su takmer rovnake
b) ak by bol prasknuty aj LCD tak by si to samozrejme videl
c) na nete je mozne sa docitat ze sa niekomu podrilo odstranit digitizer od skla, dokonca sa aj predavaju samostatne sklicka. Samotne digitizery ale nie, takze na tuto moznost by som sa vykaslal

A nie je mozne ze sa ti len odpojil konektor digitizeru?
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

gregii

Příspěvek od gregii »

diky za odpoved)
ne digitizer je praskly..je tam videt prasklina
akorat mi je divny ze pri prvnim padu mi prasklo sklo a digitizer se neposkodil a to byla celkem veka rana a ted mi spadl z opravdu male vysky(cca 1metr) a praskl jen digitizer a sklo je bez poruseni.
to mi prijde divne

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

To je věc náhody. Kdybys vzal deset stejných iPhonů, a všechny pustil ze stejné výšky na stejný povrch, u každého dojde k jinému poškození. Stejně tak když ti jeden iPhone dvakrát spadne, tak se pokaždé může rozbít něco jiného. Nehledej v tom žádnou zákonitost.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

presne, tohle je sileny nahoda, kdy to praskne a kdy ne...
LCD s digitizerem stoji 45dolaru (pro 3GS) a nebo samotny digitizer se sklickem za 18dolacu... vic namahy da sem napsat, nez to koupit a predelat :D
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

Odpovědět