iPhone mi nanabíj POMOC
iPhone mi nanabíj POMOC
Dobrý den.
Nikde sem to tu nenašel a potřebuju s tim pomoct.
Vždy když se mi iPhone úplně vybije a připojim ho na nabíječku tak se mi zobrazí pouze logo baterky s malim červenym proužkem nalevo. Ale iPhone se přitom vůbec nenabíjí. Vždy ho musim vzít a připojit k PC a pak teprv zase nabíjení funguje normálně. Ale v tom je ten problém že nemám u sebe kabel k PC ale jenom nabíječku. A do oběda ho potřebuju mít nabitej protože jdu prič a jinej telefon nemám. Pomůže mi někdo prosím?
Jinak restart sem už zkoušel a ten nepomohl.
Nikde sem to tu nenašel a potřebuju s tim pomoct.
Vždy když se mi iPhone úplně vybije a připojim ho na nabíječku tak se mi zobrazí pouze logo baterky s malim červenym proužkem nalevo. Ale iPhone se přitom vůbec nenabíjí. Vždy ho musim vzít a připojit k PC a pak teprv zase nabíjení funguje normálně. Ale v tom je ten problém že nemám u sebe kabel k PC ale jenom nabíječku. A do oběda ho potřebuju mít nabitej protože jdu prič a jinej telefon nemám. Pomůže mi někdo prosím?
Jinak restart sem už zkoušel a ten nepomohl.
-
- Starý pes fóra :)
iPhone mi nanabíj POMOC
A funguje ta nabijecka vubec? Original kabel je USB a dodava se k nemu redukce do zasuvky.
Life sucks. And then you die.
Re: iPhone mi nanabíj POMOC
Nabíječka funguje i když neni originál. Originál nabíječka mi vyhořela když sem jednou iPhone nabíjel a vypadly pojistky.
-
- Moderator fóra
iPhone mi nanabíj POMOC
Nikdy nevybijejj iphone uplne az se sam vypne, kdyz ho pak pripojis k nabijecce tak to trva docela chvili nez se sam probere ... Vypada jako by se nenabijel ale probere se sam az je na 10%
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Starý pes fóra :)
no ked ti to nabíja cez PC a cez tu nabíjačku nie,tak je chyba kde ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Přez nabíječku nabíjí ale jen když není vybitý úplně.
Ale neprobere se měl sem to na nabíječce celou noc a žádná změna.
Ale neprobere se měl sem to na nabíječce celou noc a žádná změna.
-
- Moderator fóra
Mrkni se sem viewtopic.php?f=9&t=29578&p=266181&hilit=nap%C4%9Bt%C3%AD#p266181 něco tam o bateriích píšu.
Děkuju všem už mám opraveno. iPhone prostě na úplně vybitou baterku potřebuje originální nabíječku nebo připojit k iTunes. Neoriginální nabíječka to nezvládá. Ale zajímalo by mě proč? Asi to bude jak psal v tom článku kolega nede mnou. Ale je to každopádně zajímaví. Takže sem dnešek prožil se starou NOKII 3310 ale zahrál sem si HADA tak co
-
- Moderator fóra
Není to zajímavé, je to tak. Každá nabíječka má nastavenu jinou hranici, kdy registruje podvybití nebo dostatečné napětí baterie. Mám s tím bohaté zkušenosti.