Přímý přenos z WWDC 2010 (česky) 7.6. o 19.00
-
- Starý pes fóra :)
Re: Přímý přenos z WWDC 2010 (česky) 7.6. o 19.00
ale oni to urobili preto, lebo wifina je skoro všade, 3g nie a wifi má aj ovela vačšiu prenosovú rćhlosť
mňa skôr štve že to funguje len s dvoma iphonami a nie aj inými telefónami ...
mňa skôr štve že to funguje len s dvoma iphonami a nie aj inými telefónami ...
tak to je jasny ze je wifi rychlejsi,proto rikam ze kdyby nebyla wifi a bylo by jen 3G tak by se obraz nastavil na rezim kdy by to prenaselo min a obraz by nebyl tak dokonalej,proste bys mohl udelat videohovor sice by kvalita nebyla tak dobra,ale hrozna taky ne a 3G by to stihalo, pokud by si byl na wifi tak by se obraz automaticky prenasel ten nejlepsi mozny..
-
- Moderatorka fóra
Co se týče u nás, tak na svém SE mám kameru pro videohovor už od roku 2007, ale bohužel v naší republice tady na to nejsou technologie (aspoň v mém okolí), tak si videohovor neudělám, i kdybych chtěla.
Jako podle mě, FaceTime není takový zázrak, za který to Apple vydává. Jediná výhoda tam je v přepínání přední a zadní kamery. Hoši to prostě umí prodat, umí to vymazlit slovy, udělat z toho něco víc, dát svým zákazníkům s iPhony pocit vyjímečnosti a můžu vám říct, na mě to funguje. Ale FaceTime není žádný zázrak.
Jako podle mě, FaceTime není takový zázrak, za který to Apple vydává. Jediná výhoda tam je v přepínání přední a zadní kamery. Hoši to prostě umí prodat, umí to vymazlit slovy, udělat z toho něco víc, dát svým zákazníkům s iPhony pocit vyjímečnosti a můžu vám říct, na mě to funguje. Ale FaceTime není žádný zázrak.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Myslím,že Apple si uvedomuje,že robiť vidohovory cez 3G v USA je samovražda.Však už teraz sú tam pretazene siete a čo keby má ešte totok vidohovori cez 3G:)
kazdopadne je to hodne kvalitni kousek, v podstate vylepsil co mu chybelo, baterka, display a fotak. Ne za by mi to na 3G vadilo, ale uz to chce upgrade ze ted jen za kolik tady bude... ale hlavne by mne zajimalo za kolik prodat stary 3G 8giga ? urco hodne zvas uvazuje ze ho streli..... a hlavne jestli se to vyplati a nebo ho dat jen tak na nocni stolek na koukani na televizni program
-
Re:
Levon píše: v USA je 3G vsude, takze rozhodne neberu argument,ze wifi je vsude a 3G moc ne
ak možno vieš, v usa predáva iphony iba jeden operátor aTaT a ten má slabú až hroznú sieť gsm prímačou a nehohovoriac o 3g
myslím že FaceTime cez 3g bude jednou s hlavných funkcií iphonu 5
sweet22 píše:Ale FaceTime není žádný zázrak.
Asi tak. Tohle me trochu da se rict "nastvalo". Jak Apple prezentuje novou "revolucni technologii" a hromada Apple-fanatiku jim to sezere i s navijakem. Videhovory jsem mel jeste na sve, kdo vi jak stare, Nokii N70 a nepotreboval jsem ani WiFi. (v Praze fungovali na 3G bez problemu). Nepochybuji, ze to, ze to ma iPhone tuto metodu komunikace dost zpopularizuje, ale rozhodne to neni nic prevratneho.
-
Já sem chtěla 64GB !!!
Jobs si to schoval zase na další rok, těžko by jinak vylepšoval už dokonalej foun.
Jobs si to schoval zase na další rok, těžko by jinak vylepšoval už dokonalej foun.
iPhone 6 Plus 64GB | iPad 3 32GB Wi-Fi
-
- iPhone expert
Tak doted jsem si myslel, ze se Steve nezminil o kauze Gizmodo, ted si poustim keynote a jeho veta po prvnim zaberu na novy design : "Stop me if you've already seen this" me naprosto polozila
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Presne aj ja som sa na tom smail včera
Ked povedal že neviem čo ste videli ale nevideli ste ako v skutočnosti vyzerá. A hned nato vytiahol z vrecka ten prototyp
Ked povedal že neviem čo ste videli ale nevideli ste ako v skutočnosti vyzerá. A hned nato vytiahol z vrecka ten prototyp
-
- Host
Já tu nechci nikoho urážet ani dělat chytrýho, ale přijde mi, že 50% do tohoto topicu přispívajících nepochopili, že videohovory ( podporující již dávno starší telefony ) a FaceTime app od Apple jsou dvě naprosto rozdílný věci ve svým principu. Steve ani hlavouni z Apple nekecaj, toto může udělat revoluci v komunikaci - wifi je na hodně místech - mladí si budou kupovat iPhony jen proto, aby se se svým emo-milovaným protějškem mohli ZADARMO ( to je tady to důležité ) vidět a pokecat si v celkem dobré kvalitě. Toto uvidí další mladí a takto začíná revoluce Můj názor...
edit: Jinak jak tu někteří psali, mám 3G a do 3GS jsem nešel, protože to byl skoro JB3G no dobře, asi měl něco málo navíc, ale nic extra. Teď se změnil desing a trošku víc věci, takže svůj 3G vyměním za 4ku
edit: Jinak jak tu někteří psali, mám 3G a do 3GS jsem nešel, protože to byl skoro JB3G no dobře, asi měl něco málo navíc, ale nic extra. Teď se změnil desing a trošku víc věci, takže svůj 3G vyměním za 4ku
-
- Host
Ještě k FaceTime. Někteří tady pláčou nad tím, že je to jenom přes wifi, ale pokud bude (jako že nejspíš ano) JB, tak už teď tam je aplikace, která udělá to, že se IP po připojení na 3G síť tváří že je na wifi. Takže já bych nad tím zatím nelámal hůl, třeba to půjde a potom jak už je zmíněno výše - volání ZDARMA mezi iPhony SUPER!!
-
- Moderator fóra
Nejak jsem se o FaceTime nezajimal, ale jak vite ze je to zadarmo? Opravdu jde o IP telefonii? Neni to treba tak, ze voice hovor probiha normalne po GSM siti a pokud je wifi, tak si iP predaji informaci o konektivite a mimo GSM sit se zacne prenaset video kdezto voice jde porad pres GSM?
Budu rad, kdyz mi to nekdo osvetli.
Dohady ne, jen fakta, dik.
Budu rad, kdyz mi to nekdo osvetli.
Dohady ne, jen fakta, dik.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
iTukan: Samozrejmne ze zdarma je pouze to prenaseni obrazu (po WiFi), hovor bude jasne placeny prez GSM
Life sucks. And then you die.
Presne tak volanie je cez GSM za to platíš zadarmo máš len videohovor.
Zaujímalo by ma či vido hovor funguje aj ked volam z i4 na 3G
Zaujímalo by ma či vido hovor funguje aj ked volam z i4 na 3G
-
nie iba iPhone 4 vs. iPhone 4
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- iPhone expert
to filip89:
A tím seš si jistej? Jediný důvod proč nepřenášet zvuk s menším datovým tokem než video přes IP vidím to, že by se bouřil operátor, stejně jako tomu bylo u Skype. Protože aby iPhone oficiálně podporoval volání které by nebylo operátorem zpoplatněno (jinak než datovým paušálem) asi není žádoucí. Ale za normálních okolností přeci není vůbec nutné GSM využít.
O novém iPhonu diskutujte v příslušném vláknu. lck. ls8
A tím seš si jistej? Jediný důvod proč nepřenášet zvuk s menším datovým tokem než video přes IP vidím to, že by se bouřil operátor, stejně jako tomu bylo u Skype. Protože aby iPhone oficiálně podporoval volání které by nebylo operátorem zpoplatněno (jinak než datovým paušálem) asi není žádoucí. Ale za normálních okolností přeci není vůbec nutné GSM využít.
O novém iPhonu diskutujte v příslušném vláknu. lck. ls8
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::