bílá smrt?

Odpovědět
miruna

bílá smrt?

Příspěvek od miruna »

Nestalo se vám někomu že na IPhone 3g že vám zničehonic zamrzne? Mě se to stava. Bohužel většinou po restartu nabehne jablicko a pak uz jen bily displej. Nekdy staci restartovat znovu, nekdy 50x....
Udelal jsem restore na nejnovejsi firmware (3.1.3) pouzil spirit. Ale vysledek je stejny. Rano mi zamrzl kdyz mi nekdo volal, reset probehl ok. Ted mi zamrznul kdyz jsem zkusil cycorder. Momentalne ho nemuzu nahodit. Zna jen 3 stavy (tma, jablicko a bily displej)...

nesetkal se nekdo s necim podobnym?

gbr8
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: bílá smrt?

Příspěvek od gbr8 »

fiha. tak taketo nieco som este nepocul. Nestalo sa niake hardverove poskodenie? voda? pád na zem? nebol iphone v poslednom case rozobraty?
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB

Macbook pro 2011

ygy
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ygy »

použi DFU mód a až následne nato restere bez toho aby si to obnovoval zo zálohy ..

miruna

Příspěvek od miruna »

- uz 2x jsem menil display + digitizer + sklo.
- obcas upadne trosicku...uz se mi tresou ruce...:)
- nikdy nezmokl, ani nebyl ve vlhku

- mam poznatek ze reset probehne dobre pokud je iphone kabelem pripojen k PC....Tak jsem ho vcera takto nakonec nahodil a dosted zatim funguje.....Ale opraven tim urcite neni, az se mi stane mimo domov, tak si nezavolam... :(

ygy : no to jsem udelal, ale pak jsem pouzil nejaky stary back-up kvuli adresari....

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

Jestli ti nepomohl ani restore, tak bude chyba v HW. Kamrád ma na svím ipodu touch 2G něco podobnýho. Vždycky se mu rozsvítí display na bílo a musel počkat dokud se nevybil a pak šel zapnout. Po čase přišel na to, že bude asi povolený "káblík" nebo tak něco, protože když zatlačí pod displayem okolo home tlačítka, tak se mu display zase znovu "nahodí".
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

miruna

Příspěvek od miruna »

to by mohlo byt...byl uz 3x otevreny a konektory trpí....

maxmilian
Host
Host

Příspěvek od maxmilian »

mám stejný problém u 3g první servis řek že to je poškozený grafický čip a z macwell se radši ještě neozvali (xD). vždycky sem ho zmáčknu u foťáku a naskočil, dělal sem to tak dlouho že display nenaskočil vůbec che.

miruna

Příspěvek od miruna »

začalo venku pršet a Aplovský šmejd opět úspěšně stávkuje už přes 3 hodiny. Ne a ne zobrazit Springboard....bílo nebo jablko, nepomaha ani pripojeni k pc.

petr_

Příspěvek od petr_ »

Zvláštní je to jabko. Kdyby to bylo bílé pořád, tak neřeknu. Mě na 2G zlobil konektor k audio jacku a sluchátkám, no a protože se mi tim nechtělo patlat, nalepil jsemna něj proužek takové té pěnové lepícípásky, aod té doby byl pokoj. Ten LCD sis měnil sám, nebo servis ?

miruna

Příspěvek od miruna »

sám...ale uz jsem to delal asi 4 znamym....jediny problem mam s prilepenim sklicek k displeji....

petr_

Příspěvek od petr_ »

No tak potom bych ho zkusil rozdělat, a zkusit přitlačit konektory, jestli to nepomůže.

miruna

Příspěvek od miruna »

jdu na to Petre, dam vedet.

DafCha

Příspěvek od DafCha »

Takže, po poradách s googlem a youtube a samozřejmě s tímto fórem, jsem se rozhodl si ho opravit sám. Tady dávám moje rady.

Displej lze oddělat jednoduše přísavkou (po odšroubování 2 šroubků u dockového konektoru), ale opatrně, ať nevyrvete konektory.

V pravém horním rohu je konektor do tvaru L a v mém případě stačilo ten konektor docvaknout zpátky a složit dohromady.

Je to oprava a pokud budete postupovat pečlivě a opatrně, za pět minut máte spraveno :-)

Přikládám ještě 2 videa z youtube, kde je krásně vidět, o které konektory se jedná. Jsou to sice videa s návodem výměny sklíčka, ale v našem případě jde pouze o zapojení těch konektorů.

http://www.youtube.com/watch?v=4mboB8p-sdw

http://www.youtube.com/watch?v=lsFTlVTSeIA

Teď se ještě poraď s pravidly fóra, abys nedělal doubleposty, ale svoje příspěvky editoval neboli upravil, čili spojil. Beavers.

Omlouvám se, pravidla jsem si znovu pročetl a opravil.
Naposledy upravil(a) DafCha dne úte črc 13, 2010 8:35 am, celkem upraveno 1 x.

miruna

Příspěvek od miruna »

me take pomohlo domackat ty konektory...je to o mnoho lepsi, i kdyz obcas zazlobi.

Odpovědět