Ahoj, trochu specifický problém:
na PC nemám zapnutou synchronizaci aplikací, ale zapomněl jsem na to a podařilo se mi zakoupit a stáhnout aplikaci z AppStores. Vidím ji v iTunes, ale když chci checknout zaškrtávátko Sync Apps?, tak mi iTunes vyhrožuje, že smaže všechny aplikace v telefonu.
Stalo se vám to? Máte s tím zkušenost a nějaký postup? Je nějaká jednoduchá cesta, jak tu aplikaci do telefonu dostat, nebo ji musím koupit znovu?
Předem děkuji,
Jakub
iTunes - Sync Apps - stažená aplikace nejde synchronizovat
-
- Moderatorka fóra
Re: iTunes - Sync Apps - stažená aplikace nejde synchronizovat
To je tak, že ti smaže aplikace, které už máš nainstalované v iPhonu a nainstaluje ti tam tu, co si chceš teď nainstalovat. Tohle je standardní chování při první synchronizaci aplikací do mobilu. Jestli už máš zakoupené ostatní aplikace v mobilu, tak klikni v iTunes na jeho ikonku pravým tlačítkem myši a dej Transfer Purchases, tak se ti převedou všechny zaplacené app z mobilu do počítače. Potom udělej znova tu synchronizaci. A jestli se ti v mobilu vymažou ty aplikace, které jsou tam už nainstalované, tak si je pak zesyncuješ znovu. Samozřejmě musíš být přihlášený na svůj iTunes účet a mít autorizovaný počítač.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Re: iTunes - Sync Apps - stažená aplikace nejde synchronizovat
díky za radu. iPhone nejdříve zálohoval strašně dlouho a asi po hodině skutečně stáhnul aplikaci