Brigáda - Olomoucký Kraj.
Brigáda - Olomoucký Kraj.
Ahoj, hledám brigádu v Olomouckém kraji nejlépe v Olomouci. Kdyby jste o něčem věděli tak prosím napište. Díky
-
- iPhone guru
Re: Brigáda - Olomoucký Kraj.
V olomouckem kraji je to s brigadama zabity
a s praci vlastne taky
a s praci vlastne taky
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
-
- Administrator
potrebuju posekat travnik, ale jsem z udlic
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Administrator
na den ?
cinskou polevku a fidorku
cinskou polevku a fidorku
-
- Starý pes fóra :)
vifonku?
ale aby som nebol az tak OT tak ako ti radi Mouse, co viem tak studakov najviac beru to Tesca, Billa a pod. No suma, ktoru tam zarobia je mizerna a zodpovednost obrovska ( napr. robota pri kase )
ale aby som nebol az tak OT tak ako ti radi Mouse, co viem tak studakov najviac beru to Tesca, Billa a pod. No suma, ktoru tam zarobia je mizerna a zodpovednost obrovska ( napr. robota pri kase )
Naposledy upravil(a) dodulo dne pon čer 28, 2010 10:34 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
zkus nějaký obchoďák... Tam snad berou furt... Nebo gigola...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Administrator
a pokud si olízneš obočí budeš určitě úspěšný
-
- Moderator fóra
Sháněl jsem na severní moravě nějakého studenta nebo podobně, kdo by sekal 3-4x měsíčně trávu. Cena 700,-Kč za jedno posečení + benzín.
Práce to je pro jednoho tak na 2-3 hodiny, a nikdo to nechtěl dělat.
Nikdo tam nemá peníze, všici furt nadávají kde co všechno musí platit, ale makat nikdo nejde!
Tady v Brně zase všichni studenti shání brigády a nemůžou nic sehnat. A když seženou, tak za 50,-Kč na hodinu.
Práce to je pro jednoho tak na 2-3 hodiny, a nikdo to nechtěl dělat.
Nikdo tam nemá peníze, všici furt nadávají kde co všechno musí platit, ale makat nikdo nejde!
Tady v Brně zase všichni studenti shání brigády a nemůžou nic sehnat. A když seženou, tak za 50,-Kč na hodinu.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
Lepší 50kč na hodinu než drátem do oka. Já jsem v Olomouci nenašel nic, většinou požadují 18 let
-
- Moderator fóra
No tady v Brně je to taky problém. Kdybych nemakal u matky ve firmě, těžko bych něco sháněl.
Jen mě udivuje, že na té severní moravě nikdo nechce makat. A to za celkem slušný pěníze 700,-kč za 2-3 hodiny práce. Nikdo nemá peníze, ale nikdo nechce makat.
Jen mě udivuje, že na té severní moravě nikdo nechce makat. A to za celkem slušný pěníze 700,-kč za 2-3 hodiny práce. Nikdo nemá peníze, ale nikdo nechce makat.
700 za 3 hodiny práce to je krása hned bych to bral. Udivuje mě jak jsou lidé líní
-
- iPhone guru
xslide a kam mam jit sekat? ja jsem ze severni moravy
MacBook Pro 13" (2017)
-
- iPhone expert
Kdybych bydlel na Moravě, tak okamžitě přijedu. Sekání mi nevadí a odměna užasná. Škoda, že jsem z Plzněxslide píše:...Jen mě udivuje, že na té severní moravě nikdo nechce makat. A to za celkem slušný pěníze 700,-kč za 2-3 hodiny práce. Nikdo nemá peníze, ale nikdo nechce makat.
MacBook Pro (2008)
-
- Moderator fóra
no pise + benzin takze
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Moderatorka fóra
xslide píše:No tady v Brně je to taky problém. Kdybych nemakal u matky ve firmě, těžko bych něco sháněl.
To si snad děláš srandu? A makat kde za tyhle prachy tady. Však tady práce není, nikde tu neberou. Ani na ty posrané brigády. Snad jedině na šachtu, ale tam berou jen chlapy. Mi řekni, kde se dá tu na severní moravě makat za ty prachy a hned tam jdu, pokud to je i pro ženskou.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhone expert
V každé stavební firmě snad berou ne podržtašku, podejkelňu, namíchejbeton, zvednikýbel apod. klidně od 15/16 let.
Já tak makal od 15 let a nikdy nikde nebyl problém Oblast Severní Morava - Frýdek-Místek a myslím, že na stavbách to bude všude po ČR stejné Řemeslníci, zedníci, apod potřebují vždycky někoho, kdo po nich uklidí, něco podá a umyje jim náčiní(nářadí)
Já tak makal od 15 let a nikdy nikde nebyl problém Oblast Severní Morava - Frýdek-Místek a myslím, že na stavbách to bude všude po ČR stejné Řemeslníci, zedníci, apod potřebují vždycky někoho, kdo po nich uklidí, něco podá a umyje jim náčiní(nářadí)
-
ja zas bych potreboval brigadu v praze..
-
- Moderator fóra
xslide píše:Nikdo tam nemá peníze.
Na to jsi přišel kde? Já když se podívám kolem sebe, tak to asi až tak pravda nebude..Hospody a obchoďáky jsou taky narvané furt
xslide píše:Jen mě udivuje, že na té severní moravě nikdo nechce makat..
No asi jak kdo...Puberťákům se do práce nejspíš moc nechce, opáleným spoluobčanům taky ne, ale u obou skupin bych to viděl stejně v celé ČR. V mém širokém okolí 99% známých a kamarádů pracuje. Pár jich momentálně práci nemá, ale pracovat chtějí. Jinak neznám nikoho, koho tady popisuješ - takový, který by nechtěl pracovat.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Moderatorka fóra
toncek: To je asi nějaká nemoc Brňáků, jedna od Brna říká to samé, ale nežije tady, tak neví, jaká je tady situace, ale hlavně že ví, jak se tu dá práce sehnat.
-
- Moderator fóra
No, beru to hlavně z pohledu toho místa, kde sem tuto brigádu nabízel. Jsem sice z Brna, ale pocházím ze severní moravy a trávím tam dost času. Ve vesnici pracuje cca 60% obyvatel a zbytek nechce práci ani vidět (cca 15% jsou menšiny).
Ale pokud nabídnu brigádu za 700,-Kč za 3 hodiny mezi 30 lidí vě věku od 15 do 25 let a všici se mě vysmějou, že je to málo, tak mě to přijde trochu divné.
A peníze tam lidi opravdu nemají, stačí se podívat kolem, jak vypadá vesnice, okolí, apod. Každé ráno tam vidím spoustu lidí u obchodu jak už pijou "lahváče" a jsou spokojení.
Žádná práce = žádné starosti, a tam to platí dokonale!
EDIT:
Nicméně, v Brně je taky dost složité sehnat brigádu, pokud nemáte někde někoho známího, ale pokud nějaká je, tak se jí hned někdo ujme, ikdyž platí podstatně míň na hodinu.
Ale pokud nabídnu brigádu za 700,-Kč za 3 hodiny mezi 30 lidí vě věku od 15 do 25 let a všici se mě vysmějou, že je to málo, tak mě to přijde trochu divné.
A peníze tam lidi opravdu nemají, stačí se podívat kolem, jak vypadá vesnice, okolí, apod. Každé ráno tam vidím spoustu lidí u obchodu jak už pijou "lahváče" a jsou spokojení.
Žádná práce = žádné starosti, a tam to platí dokonale!
EDIT:
Nicméně, v Brně je taky dost složité sehnat brigádu, pokud nemáte někde někoho známího, ale pokud nějaká je, tak se jí hned někdo ujme, ikdyž platí podstatně míň na hodinu.
-
- Moderatorka fóra
A to je kde? Někde okolí Bruntál?
-
- Moderator fóra
Je to v okolí Zábřehu, Šumperku, Štítů....trošku jinde.
Možná je to jinde jinak, ale tady je to fakt extrém. Všude lidi shání práci, ale tady ji nikdo nechce. Hold na vesnici se dá uživit i jinak než prací.
Možná je to jinde jinak, ale tady je to fakt extrém. Všude lidi shání práci, ale tady ji nikdo nechce. Hold na vesnici se dá uživit i jinak než prací.
-
- Moderatorka fóra
Ty jo, oni jsou u Šumperku tak zdechlí jo? Tak to je síla teda. Tady u Ostravy je to zase jiné no.
-
- Moderator fóra
No nevím jak v Šumperku, ale v okolních vesnicích každopádně.
Prostě lidi chcou mít klid, sociální dávky stejně dostanou, a to jim na pivo a jídlo stačí, tak proč makat, že?
Spíš se divím těm mladým, peněz mají málo a brigády nechcou.tady v Brně je to přesně naopak, chce brigádu každej, ale žádná není.
Prostě lidi chcou mít klid, sociální dávky stejně dostanou, a to jim na pivo a jídlo stačí, tak proč makat, že?
Spíš se divím těm mladým, peněz mají málo a brigády nechcou.tady v Brně je to přesně naopak, chce brigádu každej, ale žádná není.
-
- Moderatorka fóra
No ono jde vidět, že severní morava je hodně široký pojem. Tady je to to samé, každý tu brigádu chce, ale prostě též není. A když je, tak za směšný peníz a za 700 za 3 hodiny, to by ti urvali ruce tady za to.
-
- Moderator fóra
Záleží na tom, jestli se dělat chce nebo ne. Moje vnučka studuje obchodní školu, má tedy možnost ještě před 18. rokem věku dělat brigády v supermarketu. Protože je jen s mámou, která splácí hypotéku na domek, nemohou si nijak vyskakovat a holka se chce oblékat, chce si občas něco koupit (i když jsou to někdy zbytečnosti, ale budiž, jsou to její peníze a naučí se tak hospodařit a vážit si jich). Teď vzala na celé prázdniny brigádu v marketu, včetně víkendů a směn, protože jsou lépe placené. Není za to moc peněz, ale pro ni je i 50 korun hodně (neříkám, že dělá za 50 korun). Mohla by se o prázdninách flákat a válet na sluníčku, ale raději jde dělat. Nebude dělat každý den, má rozpis směn, v tom i tři týdny dovolené, ale má jakousi smlouvu. Je fakt, že jim to umožnila škola v rámci praxe, ale ne každý ze třídy toho využije. Nikdo ji nepřesvědčoval, rozhodla se sama. Takže, kdo chce makat, tak vezme každou příležitost. Něco jiného ale je, když pracovat chce, ale práci nenajde.
Ale na druhou stranu, aby holka dělala poskoka nějakým ukrajinským zedníkům, tak to si myslím, že už je pod úroveň a je něco špatného ve státě dánském. Ale máme krátce po volbách a jak si lidi zvolili, to mají.
Ale na druhou stranu, aby holka dělala poskoka nějakým ukrajinským zedníkům, tak to si myslím, že už je pod úroveň a je něco špatného ve státě dánském. Ale máme krátce po volbách a jak si lidi zvolili, to mají.
Ja ponukam pracu jednemu az 2 statnym chlapcom, potrebujem vykopat jamu na wc
-
- iPhone guru
já jsem ze Šumperka a do Štítů jezdím za mladou Brigádu ted mám ale 3 hodky na posečení trávy bych si snad našel Jestli chceš, můžeme se domluvit
já bych si to vzal klidně na půl s přítelkyní, aby si nějakou kačku taky mohla vydělat kdyby ti to teda nevadilo, ona sice hlídá malé dítě ale další přívydělek určitě neodmítne, oba jsme študáci
já bych si to vzal klidně na půl s přítelkyní, aby si nějakou kačku taky mohla vydělat kdyby ti to teda nevadilo, ona sice hlídá malé dítě ale další přívydělek určitě neodmítne, oba jsme študáci
MacBook Pro 13" (2017)
-
- Moderator fóra
No, teď je to do konce července vyřešené. Nakonec jsem sehnal jednoho chlapíka, ale je to domluvené do konce července. Pak bych se kdyžtak ozval.
-
- iPhone guru
Ok, když si vzpomeneš budu rád
MacBook Pro 13" (2017)
-
- iPhone expert
Beavers píše:Ale na druhou stranu, aby holka dělala poskoka nějakým ukrajinským zedníkům, tak to si myslím, že už je pod úroveň a je něco špatného ve státě dánském. Ale máme krátce po volbách a jak si lidi zvolili, to mají.
Jasně no, holky škoda na stavbu
Brigádničil jsem 4 léta se zedníky ve velké stavební firmě a největší cizinci tam byli zedníci ze Slovenska, kteří každý den na stavbu do ČR dojížděli. Ale pokud člověk chce něco vydělat a chce pracovat, tak se musí brát mnohdy všechno. I práce s ukrajincema