Nefunkční "Power Button" => DFU Mode

Odpovědět
impeek

Nefunkční "Power Button" => DFU Mode

Příspěvek od impeek »

Čau, chci se zeptat, jestli jste někdo neřešili podobný problém. Nefunguje mi tlačítko na zapnutí a potřebuju se dostat do DFU módu. Nevíte nědko jak to udělat přes mac, nebo počítač? Dík moc :)

impeek

Re: Nefunkční "Power Button" => DFU Mode

Příspěvek od impeek »

Co jsem četl, tak tohle prý dostane iPhone jen do restore módu, idkyž píšou DFU...

Laqos

Příspěvek od Laqos »

DFU = Restore mode

dwick
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dwick »

impeek: jak poznat v jakym modu mas telefon ;)

Obrázek
Life sucks. And then you die.

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

nech iphone vybit,pak pripoj k pc a drz home ;)

impeek

Příspěvek od impeek »

Tak tohle je taky jenom Restore mód :( Takže asi řešení neni?

dwick

Příspěvek od dwick »

Psal jsem tenhle navod uz jinde...

1) Udelej si kopii originalniho Apple firmware a prejmenuj priponu z .ipsw na .zip
Stazene fw z iTunes se nachazi zde:

Kód: Vybrat vše

c:\Users\<uzivatel>\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\

2) Pouzij BetterZip (Mac) nebo WinRar/Zip (Win) a otevri ten firmware. Vlez do

Kód: Vybrat vše

Firmware\all_flash\all_flash.n**ap.production

3) Nekam vedle si vyextrahuj soubor applelogo.xxx.img3 a prejmenuj ho na nazev souboru, ktery budes v nasledujicim kroku mazat.

4) Smaz odtamtud soubor LLB.m**ap.RELEASE.img3

5) Nakopiruj zpatky prejmenovany soubor do toho archivu.

6) Prejmenuj priponu zpatky ze .zip na .ipsw

7) Dej Shift+Restore

Firmware by se ti mel restorovat a ke konci ti iTunes vyhodi chybu, restore proces zkonci a iPhone ti zustane v DFU modu

impeek

Příspěvek od impeek »

Super, díky :)

Ivek

Příspěvek od Ivek »

nieje nejaky iny navod ?? toto mi nejde

dwick

Příspěvek od dwick »

Ne neni. A pokud skutecne chces poradit, tak se nad sebou trosku zamysli a dostan ze sebe neco jineho, nez "toto mi nejde"

Ivek

Příspěvek od Ivek »

ja som už dostal zo seba viac .. skušal som 5 roznych metod čo som vygooglil a nič skušal som aj obist že bez dfu nič už sa s tym babrem tyžden a nič a fakt mi už došli napady a toto je to posledne čo som chcel skusit ... poslednou ale fakt poslednou je rozobrat mobil ale to najskor v nedelu lebo to beriem ako poslednu možnost lebo tento tyžden som ho rozobral už 3 krat

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

dwick to myslel tak, že se máš více rozepsat, co ti to dělá, či nedělá atd. Takhle, když napíšeš jenom, že to nejde, tak ti nikdo nepomůže, jelikož ani neví, co ti vlastně konkrétně nejde. :wink:
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Ivek

Příspěvek od Ivek »

počkat už to skušam znova a trochu viac sa mi dari .. dam koment

no chybka je že po restore mi ip neostal v dfu mode ... normalne ho mam stale zapnuty ... robil som všetko presne podla navodu

nedelej double posty. slouceno. dwick

dwick

Příspěvek od dwick »

Jak ti to nezustane v DFU? V jakym stavu ti to zustane? Co ti sviti na displeji?

Ivek

Příspěvek od Ivek »

urobim všetko podla navodu : s tym fw dam ip do itunes ip je normalne zapnuty dam info tam shift restore dam tam ten upraveny soft a da načitavat a napiše chybu , ked pozriem na iphone je normalne zapnuty a normalne tam mam plochu iphone je počas celeho procesu normalne zapnuty .... piše chybu 11

EDIT: nechcem ešte tarat do vetra ale pravdepodobne to bolo tym že na iose to nejde ... teraz mi na 3.1.2 načitava tak dufam že to pojde

edit : teraz mi urobilo všetko ale iphone neostal v dfu ale v recovery mode ... :/

edit : špekuloval som nad tym 2 hodiny kombinoval menil softy ip vždy len v recovery mode

edit : tak po 3 hodinach menenia drobnosti sa mi to nakoniec podarilo , nejdem tu vypisovat čo som robil zle lebo mam ešte kopec roboty s mojim ip keby mal niekto podobny problem ako ja rad sa podelim o skusenosti

Už jednou jsi byl napomenut za dva příspěvky pod sebou a uděláš to prostě znova. Nauč se pravidla fóra, nebo proboha si aspoň všímej poznámek moderátora. Dva příspěvky sloučené v jedno. MG

Kony.cz
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Kony.cz »

ale urcite bys mohlk pro ostatni napsat kde byl problem....sice vlakno obnovuju, ale asi nemas od listopadu tolik prace
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black

Ivek

Příspěvek od Ivek »

fuha tak to si už nepamatam :Rose: odvtedy som potočil už vela iphonov , ale ked sa budem nudit a niekto by mal zaujem možem tu updatnut ten upraveny soft po ktorom vam iphone ostane v dfu pre iphone 3g , ale to dfu sa aspon podla mojich skusenosti neda použit na jailbreak , pretože tam je potrebne aspon pri redsnowe v čase kym tam odpočitava dat iphone do dfu

Kony.cz
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Kony.cz »

no rekl bych ze by to pouzitelny bylo, vsak ten iP hodis do DFU nez ti to zacne redsnoow odpocitavat
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black

Ivek

Příspěvek od Ivek »

nie potom sa mne zaseklo na waiting to reboot ked iphone hodim do dfu pred odpočitavanim .....jedine paradne načasovanie že by sa nahodil soft akurat počas toho odpočitavania , len neviem či sa itunes a redsnow navzajom nerušia ,
tak som to jailbreakol cez snowbreeze a tam to išlo v pohode,

Odpovědět