macbook "13,alebo ipad ?

vše co vás napadne
Odpovědět
bercu

macbook "13,alebo ipad ?

Příspěvek od bercu »

zdravim borci.. potrebujem notebook čisto iba na internet čiže kupujem 13-ku .. alebo mám zadeliť ipad ?? pýtam sa už asi dva týždne a mám to skoro pol na pol .. i ked na internet mi ževraj teda len ten ipad postačííí a ja mááám dilemu :D chcem to na cestovanie a na apple si potrpim,tak mi prosim poradte k teme,dakujem :) :oops:

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: macbook "13,alebo ipad ?

Příspěvek od rony »

a ako normalny pocitac nejaky aj mas? ak ano, tak s kludom riskni ipad :) ja som vlastne dost spokojny :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

bercu

Příspěvek od bercu »

ano počitač mam,klasika.. vravim,že to chcem na cesty,takže ten ipad by si mi odporučil ? :P

shauriq
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shauriq »

na prezeranie netu.. ipad.. na pisanie prispevkov do roznych for.. macbook.. nacestovanie.. jednoznacne ipad.. ja si tiez chcem kupit teraz ipad jedine kvoli cestovaniu .. raz za mesiac.. .. mal som pozicany.. absolutny komfort v buse

Mertsoft
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Mertsoft »

Na cestovani rozhodne doporucuju (ipad), jestli mas jiny "normalni" pocitac, budes prekvapen, co to vsechno umi :-)
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze

Odpovědět