Koupe serialu na itunes
Koupe serialu na itunes
Zdravim. Rad bych se preptal na jednu vec ohledne kupovani serialu na itunes. Kdyz jsem si koupil nejakou epizodu serialu a nasledne se rozhodnu dokoupit napriklad celou serii, ma predchozi porizeni nekolika jednotlivych dilu nejaky vliv na cenu cele serie? Predem moc dik za radu!
-
- Moderatorka fóra
Re: Koupe serialu na itunes
Podle mě je cena každého dílu seriálu pevně daná, jako je pevně daná cena každé písně. Takže rozdíl za každý díl zvlášť, či celou sérii dle mého názoru nebude. Takže jestli to je např. $2,99 za díl x dílů 45, tak tolik zaplatíš za celou sérii.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Kupovat kazdej dil zvlast vyjde samozrejme v drtive vetsine pripadu draz. Napriklad dil serialu stoji $1.99 , serie ma 20 dilu a cena za serii je nastavena na $29.99. Takze kdyz se koupi serie,vyjde to o cca deset dolaru levneji. No nicmene kdyz nad tim ted premyslim,asi to fakt zohlednovat nebudou a proste budou chtit tech $29.99 nehlede na to jestli uz par dilu vlastnim ci nevlastnim.
-
- Moderatorka fóra
Ale jo, teď koukám na to, že tam fakt je sleva za celou sérii. Teď jsem se dívala 22 dílů, jeden za $2,99. Když se to kupuje každé zvlášť, tak to výjde na $65,78. No, ale když to koupíš celé, tak to stojí $59,99. Takže jo, za celou sérii mají slevu. Teď otázka, jestli se ti vyplatí kupovat znova ty díly, které už máš v rámci celé série. Nebo koupit každý díl zvlášť za pevnou cenu. Otázkou taky je, jestli iTunes už nepoznají, že ten díl z dané série už máš zaplacený a nebude ti ho účtovat znova. Normálně totiž, jak máš už jednou něco z itunes koupené, tak neplatíš znova.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Tak jen dodam, ze jsem si serii koupil a je to tedy tak jak jsem si nakonec myslel. Cena serie byla normalne $29.99 a v zalozce tv show se mi vytvorila znovu. Takze jsem mohl ten drive samostatne koupeny dil smazat. Jestli tedy nekdo budete kupovat serial,tak se nezapomente hned nazacatku mrknout jak velka je sleva pri nakupu cele serie.
Takže vyřešeno, můžu lock. sweet22
Takže vyřešeno, můžu lock. sweet22
-
- Starý pes fóra :)
U nákupu hudby je to vyřešené tak, že ke koupeným jednotlivým skladbám si můžete dokoupit zbytek a zaplatíte jen rozdíl do ceny celého alba.
Complete My Album
If you purchase singles from an album that you later decide you?d like to own entirely, Complete My Album credits you for the songs you?ve already bought. So when you purchase the album you?re charged only for the songs needed to complete it.
Complete My Album
If you purchase singles from an album that you later decide you?d like to own entirely, Complete My Album credits you for the songs you?ve already bought. So when you purchase the album you?re charged only for the songs needed to complete it.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013