Dva itunes ucty na jednom zarizeni

Zamčeno
beitrel

Dva itunes ucty na jednom zarizeni

Příspěvek od beitrel »

Zdravim. Nemate nahodou nekdo zkusenosti se stridanim itunes uctu na vasem iPad,iPod, nebo iPhone? Kdyz jsem si poridil iPad nebylo jeste mozne si veskere veci koupit na britskem store, takze jsem si zridil us account. U toho samozrejme nemam kreditku, takze si musim kupovat kupony a celkove se to docela prodrazi. Zridil jsem si teda account novej a nastavil si u nej britskou kreditku. Na iPadu je vse ok. Proste jen prelognu na jinej ucet a muzu kupovat co chci. Vse funguje bez problemu. Jen me tak napadlo ze netusim co se stane az budu chtit napojit iPad na pc a zazalohovat si ho. Zvladne to pracovat s obouma uctama najednou? Je mi jasne,ze bych o nic zakoupeneho neprisel,ale nevim jestli bych i dal mohl zaroven ke vsem aplikacim i ostatnim vecem co jsem si pres ty dva ucty poridil.Predem moc dik za info!

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: Dva itunes ucty na jednom zarizeni

Příspěvek od Metalgirl »

Ještě se mi nepovedlo, aby iTunes uměl oba účty najednou. Vždy se musím přihlásit k jednomu, udělat updaty a potřebné věci, pak se odhlásit a poté přihlásit na další účet a dělat zase to samé u druhého účtu.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

beitrel

Příspěvek od beitrel »

Oki. A na iPodu ti i po synchronizaci a zazalohovani obou uctu zustane vse jak bylo pred tim?

masklin
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

Ano, jen se stáhnou aktualizované aplikace z obou účtů.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Tak ty zálohuješ věci z iPodu přímo s iTunes jako programem, nikolik jako obchodem. Takže pokud si děláš zálohy, tak ti vše zůstane.
Z appstore se ti normálně dělají updaty, ale musíš pak přepínat mezi těmi dvěma účty. Pokud zakoupíš app z appstore, tak ti zůstane v iTunes v tom programu a pak synchronizuješ.

masklin: jsi byl rychlejší :mrgreen:
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

beitrel

Příspěvek od beitrel »

Oki. Nebyl jsem si prave uplne jisty jak to je. Dik moc za info! Muzete lock :)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Z tým problémy niesu, ja používam 3 účty : poľský, Us, Slovensky a žiadny problém nemám.

P.s - občas mám problém zistiť z ktorého uctu som app nakupoval urob si txt súbor a napis si k ním z ktorého acc sú.

Anebo stačí na ně kliknout pravým tlačítkem myši a dát get info. Tam je také napsáno, z kterého účtu jsou kupované. :wink: sweet22

edit: to je pravda ale raz som musel re-inštalovať pc a nemal som možnosť zozalihovat veci na externý disc a prišiel som o všetky veci v ňom a vtedy prechádzať historiu nakupov na 3 účtoch bolo vážne smrteľne tak som si po tej zdlhavej procedure spravil txt. a mám tam všetky app a hry zo všetkých acc.

Lock. masklin

Zamčeno