zdravím ... chcel som sa len spýtať aké sú rozdiely medzi Ipodom 3g a ipohonom 3gs ... myslím rozdieli vo výkone atď. To že z Ipodu sa nedáv volať viem
Rozdiel tam predsa len je... iPod touch 3G ma oproti iPhonu 3G S novšiu čipovu sadu Broadcom BCM4329, ktora podporuje Wifi 802.11n (iPhone 3G S len 802.11 a/b/g) a obsahuje tiež FM vysielač (iPhone 3G S ma len FM príjmač)...
Ešte by som sa chcel či má ipod foťák, ak hej tak v porovnaní s 3gs ... a ešte či sa dá ipod spojiť s iphonom ( niaka app ... trebárs SMS cez wifi) Ďakujem
Tak spojit iPod s iPhonem pro komunikaci přes nějaké ty app určitě půjde. Narozdíl od iPhonu a na to jsme pozapomněli všichni , co jsme tu psali, nemá foťák.
On ho tam sice má, ale v SW není povoleno. Takže se nedá přes něj přijímat rádio. FM transmittery pro rádio sice existují, ale stejně se musí přímo připojit k iPodu přes dockovací konektor.
Jinak jak napsala Sweet, tak mají stejný procesor, ale mě se zdá, že mi iOS4 s multitaskingem faká na iPodu o trochu sviněji než na iPhone, jinak mám tam všechna data úplně stejná, takže nevím, i samotný fw byl v iPhone pouze o den dříve než v iPodu a oba NEjsou JBknuté.
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
Je to zajímavé, když to tak píšeš. Podle mě jeden den nemůže udělat rozdíl v rychlostech. Ale opravdu oba ty procáky jedou na stejné frekvenci. Jestli tam třeba nemají jiné paměťové moduly? Ale to pochybuji, že by dávali zvlášť jeden druh do iPodu a druhý do iPhonu.
Ja si myslim ze nie. Samozrejme 99.9% aplikacii ano, ale nieje to nutne. Developer sa moze kludne rozhodnut (z akehokolvek dovodu) ze aplikaciu na ipod nepusti. Pojde pravdepodobne iba o par super specifickych aplikacii typu ultrazvukovy merac vzdialenosti a podobne
K tym rozdielom ma este napadlo ze iPod pokial viem nema vstavany mikrofon. Takisto bude mat pravdepodobne inu frekvencnu charakteristiku audio vystupu, ale to si len tak matne spominam ze som niekde videl
Naposledy upravil(a) split dne stř črc 07, 2010 1:05 am, celkem upraveno 1 x.
No pozor pozor Ja som taku ultrazvukovu meracku chcel naprogramovat, ale stroskotal som na americkych patentoch a doteraz neviem ci nato patent je alebo uz vyprsal. Zopar ludi to ale samozrejme pred par mesiacmi urobilo a nastastie to az tak dobre nefunguje
Okrem toho ultrazvukova meracka vzdialenosti nieje ziadne scifi, si pametam ze sme mali jednu doma tak pred 20 rokmi
Ale i tak, ještě jsem nezažila app, která by jela pouze na iPhone. Jen některé app, které vyžadují mikrofon, který starší iPody nemají ani jako remote na sluchátkách, tak pouze nejsou 100% funkční, tak jak na iPhonu, který mikrofon má.
A ešte o jednu radu by som poprosil ... ako zistím rozdiel medzi 2g a 3g ipodom ? ... pretože túto sobotu si idem asi po ipod cez inzerát majiteľ mi hovoril že je to 3g ale tak potreboval by som vedieť ako si to overím či je to ozaj 3g a nie 2g verzia...
Jednoduše 3g modely mají 32 GB a 64 GB kapacitu. Ty 8 GB jsou pouze 2g. Takže, jestli u 8 GB ti bude říkat, že to je 3g, tak je to blbost. Jinak 2g 8 GB od 1g 8 GB poznáš tak, že 2g mají tlačítka hlasitosti na boku a reprák. Ty 1g reprák nemají.
No rozhodně a tam hlavně. Každý lže, je to prostě jen marketingový tah, aby se to lépe prodávalo. Ani jeden majitel nemá 8 GB 3 generace, je to pouze druhá generace se starými střevy. 8 GB iPod má slabší procesor a méně RAM narozdíl od 32 GB a 64 GB touchů 3 generace, kteří mají silnější procesor a více RAMky. 8 GB má pouze 128 MB RAM a 32 a 64 mají 256 MB RAM
Myslete si co chcece, třeba pro váš lepší pocit, že máte 3 generaci, ve skutečnosti 2. Ale jedině majitelé 32 GB a 64 GB modelů mají iPod 3 generace. Zbytek je pouze 2 generace.
Z venku vzhledem nijak, vnitřní HW se pak liší, jak jsem již psala a ten nový by se měl prodávat narozdíl od starého se sluchátky s mikrofonem a mít voice memo, se mi zdá, že ten starý ho nemá.