Je to marný, je to marný, je to marný ...
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Na odpověď O2 o pár postů výš jsem napsal toto:
"Úvahy o placeném tetheringu považuji za vtip. Používat jiný telefon jako modem ve vaší síti lze, tak za co platit? Firmware pro iPhone tethering (= použití telefonu jako
modemu) podporuje už více než rok. Problém je v tom, že tato funkce je součástí konfigurace pro každého operátora a operátor tedy musí Apple požádat o její změnu. Stejně to udělal Vodafone, T-Mobile a drtivá většina operátorů v Evropě i ve světě. V O2-CZ se to však z nějakého důvodu nedaří a nikdo mi (ani ostatním uživatelům iPhonu v síti O2-CZ) není schopen sdělit z jakého důvodu to u O2-CZ nejde resp. kdy to půjde. Dnes jsem dostal dokonce odpověď z podpory Apple a dle nich je to problém na straně operátora a tedy O2-CZ. Můj zaměstnavatel už přešel k Vodafone, což tento problém řeší, ale mě připadá zbytečné měnit operátora jen kvůli něčí neschopnosti nebo liknavosti. Děkuji tedy ještě jednou tentokrát za skutečnou odpověď. Nemůžete předpokládat, že odpovědi "jednáme s Apple" bude někdo věřit 16 měsíců."
Na to mi dnes překvapivě dorazilo toto:
"Litujeme, ale prozatím nemáme bližší informace o zpřístupnění tetheringu v naší síti. Jakmile budeme mít tyto informace k dispozici, budou zveřejněny na našich internetových stránkách o2.cz. Děkujeme za pochopení."