neda sa zapnut iphone
-
- Host
neda sa zapnut iphone
proste dal som iphone do usb zrazu sa vypol zaviestil na chvilu na zeleno a od vtedy sa neda ani zapnut nepomoze ani stlacenie home a vypnutie na 10s nema niekto z tym skusenost? pred troma dnami som spravil restor na iphone 4.0.1 zacinam to pomaly lutovat lebo to nefungovalo podla mojich predstav mam t-mobile 16gb 3G ak niekto vie co dalej budem povdacny za pomoc
Re: neda sa zapnut iphone
Udělej restore přes DFU mode
1) připoj iPhone k počítači
2) stiskni a drž zmáčknutá obě tlačítka (Home a Sleep/Wake)
3) po uplynutí 10 sekund uvolni Sleep/Wake tlačítko a pokračuj v držení Home
4) po pár vteřinách nahlásí počítač iPhone v DFU módu
1) připoj iPhone k počítači
2) stiskni a drž zmáčknutá obě tlačítka (Home a Sleep/Wake)
3) po uplynutí 10 sekund uvolni Sleep/Wake tlačítko a pokračuj v držení Home
4) po pár vteřinách nahlásí počítač iPhone v DFU módu
O.T - tento problém tu už je v nejakej téme neuveriteľne rýchle vybijanie batérie a zelený display mne na fw 3.1.2 časťo robilo že mobil nereagoval na home a sleep ako by sa nezaplo podsvietenie.
Ale v každom prípade pomôže rada od TommySa to pomohlo aj mne.
Ale v každom prípade pomôže rada od TommySa to pomohlo aj mne.
-
- Host
skusal a nic preblikne na par sekund a potom sa vypne nemoze to byt aj tym ze nieje dostatocne nabity alebo co ja viem co je snim.. inak v pocitaci je od 21.00 cize uz by nabity zhruba al byt..
EDIT: asi viem kde je chyba tusim su predne vstupy usb na pocitaci vadne pichol som to da zadnej casti a uz svieti len na zeleno..... cize sa to asi pohlo dopredu .....
Nedělej dva příspěvky pod sebou, ale používej tlačítko upravit a edituj příspěvek tak, jak jsem to teď udělala za tebe. sweet22
EDIT: asi viem kde je chyba tusim su predne vstupy usb na pocitaci vadne pichol som to da zadnej casti a uz svieti len na zeleno..... cize sa to asi pohlo dopredu .....
Nedělej dva příspěvky pod sebou, ale používej tlačítko upravit a edituj příspěvek tak, jak jsem to teď udělala za tebe. sweet22
Zdravim.
Mam tiez tento problem. Pouzivam Iphona 3GS 32GB a zrazu sa mi vypol. nereaguje, proste je mrtvy doslova a ked je v PC tak sa nezobrazi ze sa neco pripojilo. Ten DFU mode by som vyskusal ale nefunguje mi sleep tlacitko. Pre ovladanie iphonu som ho nepotreboval mam som ikonku quick look a bolo to pohodlnejsie tak som to opravovat nedaval.Tedka ale nemozem s iphonom nic spravit a som zufaly pretoze len nedavno som zanej vysolil dost penez
dik sa pomoc vopred
Mam tiez tento problem. Pouzivam Iphona 3GS 32GB a zrazu sa mi vypol. nereaguje, proste je mrtvy doslova a ked je v PC tak sa nezobrazi ze sa neco pripojilo. Ten DFU mode by som vyskusal ale nefunguje mi sleep tlacitko. Pre ovladanie iphonu som ho nepotreboval mam som ikonku quick look a bolo to pohodlnejsie tak som to opravovat nedaval.Tedka ale nemozem s iphonom nic spravit a som zufaly pretoze len nedavno som zanej vysolil dost penez
dik sa pomoc vopred
-
- Klub čistého iOS
Podival bych se na kontakty baterie.. popr. na baterii samotnou.
Leap motion
berte please ohlad nato ze som uplny zaciatocnik a doslova technicky antitalent... Jak to myslis podivat se na baterii ??
-
- Klub čistého iOS
Tak to jedine servis nebo ho prodat na aukru a koupit si jiny..
Leap motion
Zdravím. Pri inštalácii OS 6.1 sa vyskytala kritická chyba. Na displeji ( ip 4) svietila usb zásuvka, Itunes a počítač nenašiel ip. Pokúšal som sa stláčaním home a power telefón oživiť, ale ten prestal reagovať úplne. Display je tmavý, pc ani itunes na ip nereagujú. Display nereaguje ani na pripojenie nabíjačky.
Mohol by mi niekto s tým pomôcť?
Mohol by mi niekto s tým pomôcť?