Iphone 3G padá signál
Iphone 3G padá signál
Zdravím mám iphone 3g 8g,při vložení sim karty mi naběhne unlock sim...dam tam pin,hledá to signál po par sekundách to signál najde ale udrží se jen dalších pár sekund pak mi to napíše : no SIM po chvili zase mě to vyzve k odemčení simkarty a takto furt dokola..už nevím co s tím nevíte čím to může být? Díky moc
-
- Moderator fóra
Re: Iphone 3G padá signál
Zkus přečistit kontakty na SIM kartě klasickou kancelářskou gumou.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Moderator fóra
Předpokládám že reset all settings jsi zkousel. Sim do jineho telefonu také?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Ahoj mám stejný problém a nevím co s tím, jak si závadu vyřešil? Díky za odpověd.
-
- Moderator fóra
Obrať se jako první na operátora ktery Ti dal SIM.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Ahoj, mám taky stejnej problém, nebyl by tu někdo, kdo by věděl, jak to vyřešit??
-
- Starý pes fóra :)
reset , pokud nepomuze,tak restore,pokud ani to nepomuze ,tak je to HW vada.
-
- iPhone expert
No jeste bych tam zkusil dat jinou SIMkartu, jestli s ni pojede, tak vymena simky u operatora.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- Klub čistého iOS
Podle popisu je vice pravdepodobne ze to bude HW vada kdyz simka jinde v poradku funguje.. jedine co zbude podle me je iphon rozebrat(popr. reklamovat pokud je v zaruce) a jelikoz na sim kontakty na zakladni desce neni moc pristup.. tak prohnat zakladni desku ultra zvukovou vanou.. popr. zkontrolovat jestli piny na sim nejsou z oxydovane.. po vytahnuti to zkusit procistit kartackem na zuby popr. kdyz tam bude oxydace nejakym smirglem apod.. pokud ani todle nepomuze bude to primo problem na zakladni desce a to uz asi jen tak nevyresite..
Jeste me napadlo.. nemate praskly kryt v tech mistech.. popr. ten drzak na sim kartu? zeby se tam ta karta moc hybala a ztratila kontakt.. ale todle je mene pravdepodobnejsi varianta..
Jeste me napadlo.. nemate praskly kryt v tech mistech.. popr. ten drzak na sim kartu? zeby se tam ta karta moc hybala a ztratila kontakt.. ale todle je mene pravdepodobnejsi varianta..
Leap motion
Dobry den, mam iphona uz rok a hned ako som ho dostal mi spadol, dlhy cas fungoval ako hodinky ale pred dvoma tyzdnami som uplne stratil siet,skusal som vsetko a tak som ho dal reklamovat, po 2 tyzdnoch mi ho vratili, neuznali mi reklamaciu, zistili ze mam studene spoje kvoli padu a chcu 311 eur za novy swap modul, lebo to je jedine riesenie na opravu.
dal som ho odbornikovi z apple obchodu, tomu verim viac zajtra by som mal dostat odpoved ako sa to bude riesit dalej
dal som ho odbornikovi z apple obchodu, tomu verim viac zajtra by som mal dostat odpoved ako sa to bude riesit dalej
-
- Klub čistého iOS
No nechci nic rikat.. ale ty mas trosku jiny problem jak tady kolegove s vypadavajicima simkama..
Tobe by pomohlo propajeni cest na tistaku nebo ona vymena swapu.. spise bych koupil iphon s rozbitym displayem na nd..
Tobe by pomohlo propajeni cest na tistaku nebo ona vymena swapu.. spise bych koupil iphon s rozbitym displayem na nd..
Leap motion
-
- Host
No já tam jiný sim zkoušel dávat, ale stejně to nejelo, tak nevim, zkusim jinej FW.