iTunes account nebere PayPal (US)

Odpovědět
john
iPhone expert
iPhone expert

iTunes account nebere PayPal (US)

Příspěvek od john »

Zdravím,
Jackie mi registroval iTunes účet (US account) a já si ho tedka tak edituju a zjišťuju, že mi to nebere paypal přes kterej chci kupovat aplikace. Když se přihlásím na itunes, kliknu že chci paypal, tak mi to napíše continue, na to kliknu vyhodí mi to prohlážeč a tam přihlášení na paypal stránkách na paypal account, přihlásím se a napíše mi to: "This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction."

Potom jsem zkoušel vytvořit si novej paypal account přímo přes United States (US), ale to nevím v jakém formátu mám v registraci zadat telefoní číslo a píše mi to chybu u skoro všech Postal code (ZIP).

Tak bych poprosil o radu,co stím :( .
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: iTunes account nebere PayPal (US)

Příspěvek od Metalgirl »

No nevím, vymýšlet si údaje u tak celkem dost důležité služby, jako je paypal. Na US account se dají nakoupit gift cards, které ti nabijí kredit na účet a pak z toho platíš vše na iTunes store. Jen píšu takové další řešení.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Juramac

Příspěvek od Juramac »

nevezme ti PayPal, protoze na nem mas povesenou zrejme ceskou kartu. Jedina moznost je nakoupit gifty a dobit si s nimi svuj ucet. Ale pozor, na netu jich je spusta falesnych........ Ale daji se nekde prave pres PayPal koupit , i kdyz jsou malicko drazsi. Tady mas dve adresy, kde obcas nakupuji i ja, jsou 100 % spolehlive.
http://www.itunesgiftcard.eu/index.html
http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx

Ten prvni provozuje nejaky cech..... :wink:

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

Metalgirl píše:No nevím, vymýšlet si údaje u tak celkem dost důležité služby, jako je paypal. Na US account se dají nakoupit gift cards, které ti nabijí kredit na účet a pak z toho platíš vše na iTunes store. Jen píšu takové další řešení.

No tak já ten účet chtěl založit jen na ten iTunes a to ani neni důležitý jestli tam vyplnim svojí adresu, kterou bych ani nemohl, když mi to nebere CZ paypal account, nějak si stím potom pohraju. Ty giftscard vypadají dobře..
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Nejenom vypadaji, je to na US account jedina cesta. Proste US account neberou jine, nez americke karty a ani PayPal, na kterych je povesena jina, nez US kreditka s overenou adresou..... Nespekuluj, neni o cem. :)

Odpovědět