Dobrý den, koupil jsem si nový notebook a s tím i znova naistaloval itunes. Ale nezobrazují se mi tam ty písníčky jako z toho předešlého itunesu. Mám tam sice zaplněno 40 GB, ale playlist v programu je ůplně prázdný. Nevíte jak to mám zase zpátky celý nastavit? Děkuji
Název tématu změněn dle pravidel fóra. Metalgirl
Nezobrazují se písničky v iTunes
Re: Nezobrazují se písničky v iTunes
No trošku máš nepřesný dotaz pokud máš nový Book dělal jsi zalohu ze starého ITunes a na novém obnovu ze zálohy,... pokud ne nechápu jak se ti na novém ITunes mohlo objevit 40GB ....respektive pokud máš přístup ke starému vypal na Divko zálohu a dej obnovit ze zálohy v novém a máš videa a písničky + ...atd. na novém booku
Zálohu jsem nedělal, to mě teda vážně nenapadlo Nevěděl jsem, jak to přesně chodí. Notebook už jsem prodal, takže na starý itunes už se už nedostanu. Když se podívám na disk G, ukazuje mi, že je zaplněno 40GB, to samé mi ukazuje i v itunes, ale akorát, že je prázdný playlist, takže budu muset pokračovat nejspíš dál, jen se mi nebudou ukazovat ty písničky, co jsem nahrál ve starém itunesu. Aby jsme si rozumněli. Na Ipod si nahrávám pouze písničky, které si ukládám na externí disk. Jiné využití s ním nemám
Jediná možnost tam opět tu hudbu či co tam máš nasoukat a pak nezapomeň sem tam vypálit zálohu na disk bude se hodit při jakékoliv reinstalaci, jinak jsem ti nějak nerozuměl ale pravděpodobně máš ty data na IPodu takže synchronizací by jsi je měl dostat i do ITunes ale pozor aby jsi správně zadal cestu synchronizace aby se ti nesmázly i z IPodu