Co vsetko prezil vas iphone?
-
- iPhone expert
Re: Co vsetko prezil vas iphone?
Tak to muselo byť stresujúce...ak by som mal trojdňový iPhone 4 a padol by mi tak...!@-X?§_(
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
No můžu ti říct že i když jen 3GS tak jsem byl na omdlítí a jak jsem psal krve by se ve mě nedořezal ztuhl jsem jak kámen myslel jsem že je po něm ještě že to dopadlo jen pošrábaným chromovým rámečkem hehe
-
- Mírně pokročilý
Na iPhone som si daval velmi dobry pozor. Ale tu sunku co mam teraz, bol by som radsej keby spadla . Ale je v pohode. A iPhone mi spadol asi 2x ale nic mu nebolo....
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
MacBook Pro 13" Retina
-
- Mírně pokročilý
taaak.. a moj 2g prave odisiel.. po pade na zem z metra.. vsetko ide.. dotyk.. display vsetko.. az nato ze nechyta signal operatora.. hmm.. zeby ziarlil na 4g ?
Tak na to pomáhá vytáhnout simku a znovu zasunout popřípadě restart
-
- Mírně pokročilý
.. si jako myslis ze som to neskusal?? odisla cela antenna cast alebo logicboard
Aha tak to soráč na to je restart či vyndání simky krátké ...jinak goodluck
-
- iPhone expert
tak si kúp 3GS,ale nie iPhone 4 lebo tam tiež nemáš signál..
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Pokročilý uživatel
Mne sa stalo tiež niečo podobne z 2G, ale poriadne som to prečistil a už zrazu simka nabehla
-
- Host
Můj iTouch 2G prezil pad z centrifugy a pristatie v mlake , iba sa mi pokazilo tlacitko power ale vsetko fici .
- Fifik
- Klub čistého iOS
Takže tento víkend môj krásavec vyskúšal kúpanie v blate. Všetko funguje tak ako má.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
-
- patron iPhone.cz
Řekl bych, že je až neuvěřitelný, co ty telefony vydržej.
Můj už je celkem dorasenej - 2x spadl na kostky na náměstí, jednou jsem se netrefil do kapsy, jednou spadl v autobuse na zem. Nahoře má stříbrnou "lysinu" okolo jacku jak se snažím tam narvat kabel nebo co, ale já měl přitom vždycky pocit, že se trefuju hned Jo a po posledním pádu na kostky má trošku promáčklý záda, displej je s fólií a pořád bez chybičky! Nosím ho bez obalu, protože říkám, že takovej krásnej design nechci prznit nějakým hnusným obalem a beru ho prostě jako spotřební zboží.
Můj už je celkem dorasenej - 2x spadl na kostky na náměstí, jednou jsem se netrefil do kapsy, jednou spadl v autobuse na zem. Nahoře má stříbrnou "lysinu" okolo jacku jak se snažím tam narvat kabel nebo co, ale já měl přitom vždycky pocit, že se trefuju hned Jo a po posledním pádu na kostky má trošku promáčklý záda, displej je s fólií a pořád bez chybičky! Nosím ho bez obalu, protože říkám, že takovej krásnej design nechci prznit nějakým hnusným obalem a beru ho prostě jako spotřební zboží.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- iPhone expert
Ach tak...môj zadok na 3Gčku to už má akosi zasebou,semé škrabance šúchance a tie neznesitelné bodky...ale poznám týpka čo zadok vymení za 18 ?uri
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G