Ahoj mám takový trapný dotaz a sice, mam opravdu velký problém se zastrčením kabelu do ipodu touch ať už ho chci nabíjet nebo cokoliv jinýho. Prostě to tam musím narvat ze strany na stranu tím pohybovat abych to tam narval. Mám ipod úplně nový ale mám pocit, že to moc dlouho nevydrží s takovou. Máte podobný problém a lze toto nějak obejít? Jsem na tom trochu zavislej a starostlivej. Každá blbost mě strašně štve a vadí.
Děkuji moc za odpovědi.
Konektor iPod Touch - špatné zastrkávání kabelu
-
- Moderatorka fóra
Re: Nabíjení a synchronizace
Hehe, to je normální, to je tím, než se ten konektor vychodí. Já to měla ze začátku taky tak, jako ty, pak se to vychodilo a už tam jde kablík pěkně zastrčit. Ze začátku však musíš s tím opatrně zacházet, ať tomu neublížíš, chce to trpělivost.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Re: Konektor iPod Touch - špatné zastrkávání kabelu
Aha tak to potom jo.. Ja jsem jen myslel, ze je na to treba nejaky figl. Ale i tak ve finale kdyz se s tim neco stane by nemel byt problem s reklamackou. To by nebylo spatnym zachazenim... Konec koncu apple je apple. Takze si s tim uz nebudu lamat hlavu.
-
- Moderatorka fóra
Re: Konektor iPod Touch - špatné zastrkávání kabelu
Jako to je tak schválně dělané, kdyby to bylo volné už teď a pak by se ti to vychodilo v budoucnu, tak by ti tam ten konec káblíku nedržel, by ti vypadával. Jak s tím nebudeš rvát jak střelený, tak se s tím nic nestane. Po pár použitích konektoru se to vychodí a bude to OK.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.