Problem s videami

Odpovědět
samo282

Problem s videami

Příspěvek od samo282 »

Zdravim,mam mensi problem,chcem si hodit nejake videa do iphonu,stiahol som ich ze Free YouTube Downloader a vacsina z nich po pridani do itunes a sync mi ide v pohode ale asi 20 videi mi pridalo do itunes,no ked dam sync tak mi ich neprida do iphonu,neviete cim to moze byt? ci itunesom alebo cim?
popripade nejaky dobry soft cez ktory by to islo stale? neviem cim to moze byt a tie najlepsie videa mi nejde pridat...

Kikos

Re: Problem s videami

Příspěvek od Kikos »

Možná blbý dotaz ale máš je označené k synchronizaci a za další máš správný formát :arrow: :idea: :?:

samo282

Příspěvek od samo282 »

mam oznacene automaticky synchronizovat vsetky videa a format bol dobry,teraz som stiahol xilisoft a zatial to ide tak dufam ze aj dalsie videa budu fungovat

Kikos

Příspěvek od Kikos »

Jasan že fungují já mam v IP 5 filmů riplé z HD kvality a jedou mi na founu jako o život :arrow: :wink:

buck5

Příspěvek od buck5 »

Mám podobný dotaz, tak snad neva když to hodím sem..

Chtěl jsem si dát do iPhona nějaký videa, ale prostě mi to nejde.. Když si dám v iTunes "Films" a jakoby tam přetáhnu ze složky z pc soubor ( video ) tak se nic nestane a když dám File > Add file to library > vyberu soubor ( video ) a dám otevřít, tak se taky nic nestane..

Mužete mi prosím někdo poradit co stím? :( Díky

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

A jsi si jistý, že máš videa ve správném, tedy mp4 formátu?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

buck5

Příspěvek od buck5 »

Pokud je MPEG-4 to samí jako MP4, tak jo.. A pokud ne, tak tady asi bude zakopanej pes.. Každopádně jsem to konvertoval aby to šlo do iP

vertex
Host
Host

Příspěvek od vertex »

ahojte.
ja mam iny problem....natocil som dlhe video...cca 1h a vo foto ho neviem najst :(
neviete, kde ho mohlo ulozit? mal uz niekto podobny problem?

verich
Host
Host

Příspěvek od verich »

buck5 píše:Mám podobný dotaz, tak snad neva když to hodím sem..

Chtěl jsem si dát do iPhona nějaký videa, ale prostě mi to nejde.. Když si dám v iTunes "Films" a jakoby tam přetáhnu ze složky z pc soubor ( video ) tak se nic nestane a když dám File > Add file to library > vyberu soubor ( video ) a dám otevřít, tak se taky nic nestane..

Mužete mi prosím někdo poradit co stím? :( Díky

Mám to podobné, akorát s tím, že když to chci kopírovat na iPod 160GB classic, tak iTunes vytuhne a spadne. Když to samé video kopíruju na iPad 2 64GB, tak naprosto v pohodě.... Před nedávnem to fungovalo. Dělá mi to jak na PC tak na notebooku..... :-(( Vše mám ve správném formátu a vše aktualizované. Umí někdo poradit ? díky :cry:

tomas_fric

Příspěvek od tomas_fric »

Tohle jsem měl taky, než jsem se na jiných zahraničních webových stránkách dozvěděl o alternativě k iTunes - Copy Trans Control panel. Přes iTunes jsem za boha nemohl dostat videa do iPhone 4s, ať už přímo ve formátu MP4 nebo překonvertované. Při prvním použití výše zmíněné alternativy jsem najednou do iPhonu dostal vše ;). Tak to vyzkoušej, mělo by Ti to fungovat.

Odpovědět