jak odblokovat iphone 2G [VYŘEŠENO]
jak odblokovat iphone 2G [VYŘEŠENO]
zdravim potřebuju odblokovat iphone 2G kdyz vlozim sim O2 v itunes mi to hlásí špatnou sim a chce tu s kterou byl iphone zakoupen v usa at&t diky za pomoc
-
- Starý pes fóra :)
Re: jak odblokovat iphone 2G
Zde je návod viewtopic.php?f=96&t=26251
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
moje chyba zapomněl jsem napsat, že mám macbook a ne pc...takže tam redsnow nezpustím jako správce.... ?
-
- Moderator fóra
Použi blackra1n a hotovo (u 2G je to aj na FW 3.1.3). A ak nepojde sieť po jailbreaku ešte použiješ bootneuter z cydie
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
tak jsem to nakonec udělal podle první rady od Tony1 s menšími upravami a sice stáhl jsem red snow pro mac zde : http://www.mediafire.com/?zowytyhnyjm
pak je potřeba dát VELKÝ pozor na to když celý proces zpustíte, jelikož iTUNES musí být VŽDY zapnuté, ale ihned vám spadne a je potřeba ho okamžite zpustit znovu! Jinak bude na iphone svítit DOWLOADING DATA a nic se nebude dít. Toto stačí vychytat a vše jde jak po másle. Objeví se nakousnutý barevný ananas vše je za pár minut hotovo.
Díky
Lachi
Lock. Metalgirl
pak je potřeba dát VELKÝ pozor na to když celý proces zpustíte, jelikož iTUNES musí být VŽDY zapnuté, ale ihned vám spadne a je potřeba ho okamžite zpustit znovu! Jinak bude na iphone svítit DOWLOADING DATA a nic se nebude dít. Toto stačí vychytat a vše jde jak po másle. Objeví se nakousnutý barevný ananas vše je za pár minut hotovo.
Díky
Lachi
Lock. Metalgirl