Zdravim! Mam problem a potreboval bych radu. Koupil jsem si pres iPad par serialu.. nejakou novou Futuramu, serii Avataru atp. Dal jsem si stahnul par dilu free, kdyz je na itunes nabizeli. Ted jsem po dlouhe dobe synchronizoval s pc a updatoval firmware. Pred updatem jsem vse zazalohoval z obou uctu co pouzivam a proved kontrolu jestli se teda vse nakopirovalo. Pak jsem nainstaloval novej firmware. Najednou koukam, ze mi z iPadu zmizelo 90% serialu. Tak jsem to napojil a chci si je tam znova nahazet a tady je ten problem. Itunes nahlasilo : *** was not copied because the video format is not supported by the iPad. Coz je samozrejme uplna hovadina, protoze jsem tyhle videa mel na iPadu minimalne mesic a nekolikrat jsem je prehral. Videa nemaji spolecne datum vydani ani dobu stazeni, jsou tam nova i starsi. Vsechna ale na iPadu bez problemu bezela. Takze ted vubec netusim jak je dostat zpet. Docela dost me to stve. Uz z principu, kdyz jsem za ne zaplatil.
Jeste jeden drobny detail. Rekl jsem si, ze to obejdu a proste si je znovu stahnu primo do iPadu z itunes jako posledne. Tak jsem to zkusil a napsalo mi to, ze uz jsem si ho koupil,tak jestli ho chci koupit znovu. Tak jsem dal ano a na to mi to hlasi,ze nemam prostredky na uctu. Zil jsem v domeni,ze kdyz jednou neco koupim,tak uz za to znova neplatim a muzu si to bez problemu stahnout. Nebo to je jinak? Predem moc dekuji za kazdou radu!
jeste par info, nevim jestli je to relevanti,ale presto
iPad software 3.2.1
itunes 9.2.1.5
os win xp pro
vsechna videa co nejdou jsou koupena pres jeden a to us ucet
Ztrata epizod tv serialu
Re: Ztrata epizod tv serialu
Rad bych jen po nejakem case doplnil jak se mi povedlo vec poresit. Opravdu se asi jednalo o nejakou chybu a zpet do ipadu to neslo. Na netu jsem nasel par podobnych pripadu i s iPod a iPhone. Nekdy pomuze prekonvertovani, ale nekdy ani to ne. Tak jsem proste napsal na apple support a oni mi vysli pro me az prekvapive vstric. Proste jsme se dohodli, ze to doma smazu, poslu jim order numbers od toho co jsem koupil a oni mi to poslou znovu. Holka na support byla opravdu moc ochotna a tak je to pro me prekvapive prijemna zkusenost s apple podporou.
Tak tedy vyřešeno. Lock. Metalgirl
Tak tedy vyřešeno. Lock. Metalgirl