nefunguje mi zvuk ipod touch

Odpovědět
entrix

nefunguje mi zvuk ipod touch

Příspěvek od entrix »

Koupil jsem si pres ebay porpve nejakou vec, ipod touch a od tohodle borce http://myworld.ebay.com/inext_electronics/
poslal mi to tak do 1-2 tydnu jsem ho konecne mel, dneska rano jsem si ho byl vyzvednout na poste, pri tom jak jsem ho rozbaloval tak mi prislo ze uz byl asi otevreny, to jsem nejak neresil a doufal ze bude v poradku, zapnout mi nesel a zjistil jsem ze je asi vybita baterka a byla tak jsem ho zacal nabijet pres usb za 5minut jsem ho mohl zapnout a nejak neprijemne to v nem chrčelo, pískalo atd.
Poprvé jsem ho měl v ruce tak my taky trvalo nejakou dobu nez jsem zjistil jak pustit video na youtube. Kdyz jsem ho pustel tak ten zvuk byl celkem dobrý az na to ze to trochu bzucelo, ale asi tak za 2hodiny mi zvuk skoro prestal fungovat
Tedka kdyz to mam na repráčkách tak si ho musim dat uchu abych uslišel aspon hodně slabý pískání (pri maximalni hlasitosti)
kdyz si nasadim sluchatka tak hudbu slysim jenze vubec nejde rozumet protoze do toho slysim hodne silný šum, takze z toho neni nic slyset a nevyplati se nic pustet.

Chtel jsem se vas zeptat a poradit pokud nevite kde bych to mohl nechat opravit. Volal jsem do jednoho servisu kde jsem jim to popsal asi tak jako vam a rekli mi but to mozna bude spatny jack a nebo to bude nejaka chyba na zakladovy desce (zakladove desky neumej opravovat a nova by me vysla jako novy ipod skoro ) proto se chci zeptat jesli nekdo nemate napad co s tim, spise kde bych to mohl nechat opravit.

Dekuji za pomoc

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: nefunguje mi zvuk ipod touch

Příspěvek od Metalgirl »

Nejdříve ti doporučím si přečíst manuál k iPodu, celý návod a pak hlavně stranu 184 ohledně restore. Předtím, než iPoda připojíš k PC, tak musíš mít na něm nainstalované iTunes.

Zkus nejdříve na iPodu provést restore přes iTunes. Možná to bude pouze chyba firmware. Potom i kdyby ani to nepomohlo, tak chyba bude v HW.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

entrix

Příspěvek od entrix »

zkusil jsem to co jsi mi poradil 2x jsem to udelal a ty repracky furt jakoby hodně potichu bzuží a když si nasadim sluchátka tak to slysim ale z vědší části slyším šum a nejde tomu rozumět

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

V tom případě bude chyba v HW. Máš možnost vrátit, vyreklamovat, ten iPod u prodejce? Jasně ti došel vadný kousek.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

entrix

Příspěvek od entrix »

Ten ipod jsem si bohuzel kupoval pres ebay z ameriky, fakt nevim jak bych se s tim borcem dohodnul, uz jsem pozadal o vraceni penez, spise bych to nechal opravit, jenze doufam ze nebude spatna cela zakladova deska protoza ta stoji skoro stejne jako cely ipod.
o ty penize mi zase strasne moc nejde, ale zase ze by my to nevadilo to ne, ja jsem prodaval ucty z her a tim jsem si na ten ipod vydelal.

on byl asi taky hodne vychcany, ta krabicka mi prisla uz otevrena a ja jsem daleko od nej takze se s nim hadat muzu jak chci ale stejnak mi to prachy asi nevrati, budu zkouset pres ebay, uz jsem si na nej stezoval atd. no uvydim, hlavne doufam ze ta oprava nebude stat hodne, pokud jo tak ho asi prodam, jediny na co je dobry tak je internet,chatovani,hry...

Odpovědět