Po updatu na 4.0.1. se telefon začal neuvěřitelně rychle vybíjet. Večer jsem ho nabil a ráno bez toho, že by se s ním volalo či cokoliv jiného dělalo, byl vybitý. Výdrž cca 10-12 hodin. Dnes jsem updatnul na 4.0.2. tak uvidím, jestli se něco změnilo. Pokud ne, nevíte o tom někdo něco? Díky
PS: Ani po Updatu na 4.0.2. se to nezlepšilo.
S Wi-fi jsem měl také problém jako níže, ale asi po 2 dnech se chytla a už funguje.
Výdrž baterie na iOS 4.0.1 rychle klesá
Výdrž baterie na iOS 4.0.1 rychle klesá
Naposledy upravil(a) luk dne sob srp 14, 2010 6:02 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Re: vybíjení
Urcite by ti rad nekdo poradil,ale tvuj prispevek absolutne nechapu.Zkontroluj si preklepy a zkus to napsat znova a lepe.
-
- Pokročilý uživatel
Re: Výdrž baterie na iOS 4.0.1 rychle klesá
Příspěvek chápu a mám úplně stejný problém, od 4.0 výdrž maximálně 12 hodin. Předtím bez problémů dva dny. Vzdávám to a v pondělí jdu shánět prodejnu O2, kde mi poskytnou náhradní iPhone, tenhle pošlu na reklamaci (i když asi neúspěšnou, prcek mi vzal roh telefonu pilníkem) a s náhradním vydržím do začátku prodeje iP4. Nenašel jsem vhodnější řešení, ale ráno v 7:00 sundám telefon z nabíječky, přes den vyřídím max 5 telefonátů - do minuty (o víkendu žádný) 2-3 sms, přečtu 10-15 emailů a zahraji si max 10 minut Prší a v 17:00 mi svítí 20% baterie a v 18:00 už telefon nezapnu....
Ve středu jsem dal 4.0.2 a bohužel bez změn, jen WiFi které mi také od 4.0 nefunguje se na 5 minut chytlo, ale už taky nejede.
Ve středu jsem dal 4.0.2 a bohužel bez změn, jen WiFi které mi také od 4.0 nefunguje se na 5 minut chytlo, ale už taky nejede.
-
- Moderator fóra
Re: Výdrž baterie na iOS 4.0.1 rychle klesá
Je to tu stale dokola! Nekomu se telefon, seká, a ma malou vydrz, když to zkusis znovu, zlepsi se to. Hodna nás ma dokonce vetsi vydrž a vše jede OK.
Zamykam, vše je tu popsano.
Zamykam, vše je tu popsano.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.