Iphone 3G-S nesynchronizuje-prestal nabijet [VYŘEŠENO]

Zamčeno
richardik

Iphone 3G-S nesynchronizuje-prestal nabijet [VYŘEŠENO]

Příspěvek od richardik »

Ahoj, tak uz jsem taky clenem klubu nefunkcnich Iphonu a chtel bych se s vami podelit o sve zazitky a mozna poradit.

Pred par tydny mi byl utopen Iphone. ne zcela ale jen dock connector. Telefon tyden nefungoval a pak nabehl. Zdalo se byti vse OK ale po par dnech jsem zjistil ze telefon nereaguje na pripojeni do MacBooka. Nabijeni pres nabijecku normalne fungovalo. Telefon jsem teda otevrel a cidla vlhkosi na motherboardu a ve sluchatkach byla OK. Otevrel jsem ho teda az k tomu dock connectoru a tam cidlo cerveny. Vcera jsem proto objednal na ebay novej dock connector ( takovou tu sadu kde je mikrofon, antena, speaker a dock connectro all in one), ale ejhle- kdyz jsem telefon slozil dohromady, pustil - vse nabehlo, az na to ze telefon uz ani nenabiji pres nabijecku. Kdyz ho pripojim tak telefon ohlasi ze nabiji a ikonka nabijeni se ukaze - takze na to reaguje a proud tam jde, ale baterka se nenabiji, mam poslednich 10 % baterky. Myslite ze to bude taky v tom dock connectoru a mam pockat az mi prijde ten novej a bude to OK, nebo mohla nejak odejit baterka, a mam objednat i novou baterku, nebo v tom bude uplne jiny problem?

Hard reset telefonu jsem zkousel ale neuspesne, zkusil sem ho i znovu rozebrat a zcheckovat pripojeni connectoru ale vse se zda byt v pohode.

Diky, za radu. Doufam ze to bude "pouze" v tom dock connectoru...

richardik

Re: Iphone 3G-S nesynchronizuje-prestal nabijet

Příspěvek od richardik »

ahoj, sice ste mi tu moc neporadili, ale chci vas jen informovat, ze uz mi prisel z ebaye ten novej dock connector a vse funguje jak ma :) takze iphone je oziven a nebyl to problem na logic boardu....tak treba se to nekdy nekomu bude hodit :) tak zdarec

Lock. Metalgirl

Zamčeno