Iphone škrábanec pod sklem
Iphone škrábanec pod sklem
Dobrý večer ptám se jestli je možné aby se iphone poškrábal pod sklem černý lak kousek od home bottnu, nebo to je prach ? Děkuji za odpověd Petr
Zkus to napsat raději česky, když ti to anglicky nejde. Beavers.
Zkus to napsat raději česky, když ti to anglicky nejde. Beavers.
-
- Mírně pokročilý
Re: Iphone škrábanec pod sklem
je to pod home buttonem přeně uprostřed?
Jestli ano, pak je to drážka pro nástroj na otevření iPhone, normálně zakrytá těsněním, tzn. někdo do toho vrtal nebo se odlepila
Jestli ano, pak je to drážka pro nástroj na otevření iPhone, normálně zakrytá těsněním, tzn. někdo do toho vrtal nebo se odlepila
není to pod tlačítkem je to pod sklem... furt nevím jestli to je škrábanec nebo prach...
-
- Moderator fóra
Dej nam sem fotku, jinak težko se neco poškrabe pod sklem
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
pokusím se to teď vyfotit moment nejde to moc vidět je to málo vidět...
EDIT: dokreslil jsem to v malování nejde to moc vidět...jeto na 100% pod sklem... zde je odkaz na foto: http://pitris300.rajce.idnes.cz/iphone/#P8160008.JPG
Vidíš, co se stalo s tvými dvěma příspěvky pod sebou? Tak si to pamatuj do budoucna a taky to tak aplikuj. Metalgirl
EDIT: dokreslil jsem to v malování nejde to moc vidět...jeto na 100% pod sklem... zde je odkaz na foto: http://pitris300.rajce.idnes.cz/iphone/#P8160008.JPG
Vidíš, co se stalo s tvými dvěma příspěvky pod sebou? Tak si to pamatuj do budoucna a taky to tak aplikuj. Metalgirl
-
- Mírně pokročilý
Takže, krycie slíčko je mimo priestoru cez ktorý presvitá LCD od spodu nastriekané čiernou farbou. Potom je buď na sklíčko alebo na plastovú podložku prednej jednotky nanesená obojstranná lepiaca páska ktorá je "skoro" presne totožná s tou čiernou farbou (nie je na funkčných zónach). T.j. buď tam ten škrabanec bol od výroby (čo je málo pravdepodobné), vznik spôsobený nejakou tvrdou časticou medzi týmito dvoma súčiastkami je "nemožný" pretože medzi týmito súčiastkami neexistuje vzájomný pohyb v takom rozsahu že by to bolo možné.
A poslednou možnosťou je že tam máš menené sklíčko a ten kto to opravoval tú čiernu vrstvu poškriabal.
Ale, už som videl aj origo sklíčko na (ževraj) neotváranom telefóne, ktoré malo malinký škrabanec
A poslednou možnosťou je že tam máš menené sklíčko a ten kto to opravoval tú čiernu vrstvu poškriabal.
Ale, už som videl aj origo sklíčko na (ževraj) neotváranom telefóne, ktoré malo malinký škrabanec
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
aha tak jedině asi od výroby ale to je máo pravděpodobné protože jsem se toho škrábance nebo smítka všiml nedávno...bud už tam byl fakt hned nebo jsem slepý... zde je lepší fotka kde je to trochu vidět, označil jsem ho černou barvou děkuji za odpověď Petr zde je odkaz na foto: http://pitris300.rajce.idnes.cz/iphone_ ... 170004.JPG
-
- Host
vyměňoval jsem skličko taky na 3G a taky tam mam na tom černém ze spodu škrabanec, vytvořil se tam sam , ale je tak mini že si ho člověk ani nevšimne
nechapu jak se mohl sam vytvořit já jsem sklo v životě neměnil ani nikdy měněno nebylo...
me se udelal ted na 3G taky uplne sam , skranace pod sklem, jakoby se proste odlepilo sklicko od te cerne folie co je pod nim, docela me to stve, ale co s tim? rozdelat iphone a pritlacit v mise ryhy jestli se to nejak nenalepi zpet?