Mizení Library
Mizení Library
Mám aktuální iTunes na Win7. Po restartu aplikace mi zmizí vše, co jsem měl ve složce Library - muzika, videa, aplikace... A ještě ke všemu se to děje nepravidelně-někdy to tam zůstane. Zkoušel jsem změnit antivirus z NOD32 na Avast, ale děje se to pořád.
-
- Moderator fóra
Re: Mizení Library
NOD 32 změnit za Avast! ? To je nehoráznost. Zkus AVG. Myslím, že antivir za to nemůže.
Necituj předchozí příspěvek, je jasné, že reaguješ na něj. Upozorňuji tě, že to je porušení pravidel, které se zde přiměřeně postihuje. Beavers.
Potřeboval jsem právě vyloučit, že za to antivir nemůže - u Avastu zřejmě nezůstanu.
Koukal jsem do složka PC/Hudba/iTunes a tam vše zůstane beze změny. Když znovu přetahám muziku do iTunes, tak se vytvoří nové TempFile.tmp. Pokud vytvořím svůj Playlist, zmizí i on.
Potřeboval jsem právě vyloučit, že za to antivir nemůže - u Avastu zřejmě nezůstanu.
Koukal jsem do složka PC/Hudba/iTunes a tam vše zůstane beze změny. Když znovu přetahám muziku do iTunes, tak se vytvoří nové TempFile.tmp. Pokud vytvořím svůj Playlist, zmizí i on.
-
- Klub čistého iOS
Mizení Library
No asi nebude problem v tom antivirovom softe.no neporadim ti!skus reinstal windows!je to extremne riesenie,ale urcite pomoze!nemas nejaky pochybny soft na cistenie disku?
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
Do reinstalu Win se mi moc nechce, mám to na Noťasu a dělalo mi to i pod Win Vista.
Na čištění používám Wise Disk Cleaner, ale čistil jsem naposledy ručně před reinstalem iTunes.
Na čištění používám Wise Disk Cleaner, ale čistil jsem naposledy ručně před reinstalem iTunes.
Naposledy upravil(a) ToSvo dne úte srp 17, 2010 8:43 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Klub čistého iOS
Mizení Library
No nikdy som nemal tento problem,ani na viste a ani na 7,vzdy som mal ultimate!tak fakt netusim v com moze byt tvoj problem!a ze sa ti nechce do reinstalu win ti verim!na compe to je otazka 25 min,netusim na notase!;-)
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- Moderatorka fóra
Beavers píše:NOD 32 změnit za Avast! ? To je nehoráznost. Zkus AVG. Myslím, že antivir za to nemůže.
OT: Doporučovat mu AVG? No tak to už je i na můj silný žaludek moc. AVGčku neříkám antivir.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Starý pes fóra :)
Bohužel mizení knihovny na Windows se občas děje, viz např. http://discussions.apple.com/thread.jsp ... ID=1793917
Volba antiviru je zajímavé téma, v tomto vlákně ale dost OT. Zakládám zvláštní vlákno na toto téma, zde: viewtopic.php?f=71&t=32524
Volba antiviru je zajímavé téma, v tomto vlákně ale dost OT. Zakládám zvláštní vlákno na toto téma, zde: viewtopic.php?f=71&t=32524
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Díky za přesměrování na hodnotnou diskuzi, kde jsem prošel spousty nářků ostatních uživatelů a zjistil, že chyba je, že mám Vaio.
Nakonec ale zabralo toto: http://support.apple.com/kb/TS2715
Nakonec ale zabralo toto: http://support.apple.com/kb/TS2715