Poradi nekdo s Androidem ?

vše co vás napadne
Odpovědět
Juramac

Poradi nekdo s Androidem ?

Příspěvek od Juramac »

Zdravim. Hledam nekoho, kdo by dokazal poradit a nebo pomoci prostrednictvim ICQ s Androidem. Koupil jsem manzelce SE X10 mini a mam trochu potize..... neni to proste iPhone.... :) prosim o kontakt do PM. Diky.

McDog

Re: Poradi nekdo s Androidem ?

Příspěvek od McDog »

hm no s tymto ma problem aj kolega...ma androida a nevie co s nim a nefunguje to tak ako na iphone.cz...proste skusal rozne fora a rady a stale ma daky problem...

Apache23
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Apache23 »

Haha.....prave idem za priatelkou do orangu jej kupit presne tento tel. Iphona nechce lebo sa boji že ho rozbije a tak mi vyšiel ako najlepšia volba presne tento telefon. Potom ak na niečo prideš tak sa podeľ. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

TommyS

Příspěvek od TommyS »

OT: Hahaha juro to máš za to, že si nekoupil iPhone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Tomasi, od tebe bych nic jineho ani necekal...... :wink: Ale neboj se, za dva tydny uz zase budu ready a trapit se bude ma zena...i kdyz, ona ne, ta bude naopak spokojena...... Jinak, uz je ten problem castecne vyreseny. Aktualizace FW, reset do vyrobniho nastaveni a castecne to funguje. Sice je tam desive nastavovani, ale snad se s tim naucim trochu pracovat, a tech par tydnu to vydrzim.
Uprimne- neni to spatny telefon, je to takova mila krasna malicka hracicka, jen by mohla fungovat :) Ale kdyz tam nefunguje korektne wifi, alespon ne to sdilene tady v praci, tak je to o nicem. Jeste zkusim wifi nekde jinde, ale tady v praci nemam sanci....A BT jde jen smerem z pocitace do telefonu, opacne take ne....ale na druhou stranu je fakt, ze u iPhonu si s pocitacem nepovida BT vubec a me osobne to zily netrha. Akorat me sere to wifi, ale je mozne, ze je to jen problem toho, ze to wifi jde sdilene z macbooku pres interni airport a pamatuji, ze s tim mel problem i telefon me mladsi dcerky . Na normalnim routeru se ale chytla . Takze mozna doma na routeru chodit bude.......
Apropo, dnes v Pardubicich cely den testoval Vodafone 3G a to byl cvrkot.... Doufam, ze ho v dohledne dobe spusti naplno ..... Muzete to vlakno zamknout, uz neni co resit. :)

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Já jsem se chtěla ještě zeptat, jak je na tom dotykáč? Dělá, to co má? Před nedávnem jsem držela v ruce samsung a mě to vůbec neposlouchalo, dělalo si to, co chtělo, jen ne, to co jsem chtěla já. Holt jsem navyklá na lepší.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

uz tam mas nejake nove distro Androidu?? nebo tam mas pouze 1.6 ?
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Juramac

Příspěvek od Juramac »

metalgirl : Dotykovy display je nad ocekavani dobry, neni potreba nic tvrde mackat, jde stejne snadno a lehce, jako 3G , pohyb je rychly a i na tak malem displayi je vse krasne viditelne. Co se mi ale nelibi, ze na dennim svetle venku neni uz ta viditelnost moc dobra, i kdyz je jas pusteny naplno. Ale jinak, pro mene narocne lidicky je to pomerne rychle, neni to zadny zadrhavajici se krumpl. Docela mile mne to prekvapilo :) Neni to samozrejme iPhone, ale jako nahradni a nebo druhy telefon si ho dovedu predstavit. A co mne take mile prekvapilo, ze dnes uz adresar v macOsX synchronizuje i s Google uctem, takze kontakty a kalendare mohu synchronizovat z pocitace vesele nejen s me.com , ale i s google uctem a odtamtud jsou vsechny kompletni adresy v telefonu behem par vterin. Uprimne, i kdyz jsem hodne jablecny a budu samozrejme i nadale, tak bych tuhle milou hracku az tolik neodsuzoval :) A za 5000,- uz vubec ne :wink:

tvosi : je tam 1,6 , ale to , co tam je, jde uprimne mimo me, v cislovani Androidu se neorientuji .... Pro me je podstatne, ze uz to ted po resetu do vyrobniho nastavni a aktualizaci slape pomerne dobre a az prekvapive rychle. Az na to wifi, ale to skutecne muze byt jen problem routeru a ne telefonu. To se dozvim vecer doma a jeste zkusim cestou domu jednu verejnou wifi .

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

1,6 je hodne stary android...prave proto je se mini tak problemovy...nejnovejsi je 2.2 android, ktery je mnohem rychlejsi a stabilnejsi a odladenejsi, bohuzel SE jej nevydal pro x10 mini
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Ano no tak samozrejme, ze to neni Samsung Galaxy s nejnovejsim Androidem, ale myslim, ze tento telefon si koupi lide, kteri nemaji az takove naroky na aplikace apod. Na telefonovani, SMS, web , maily apod. je to naprosto dostacujici, Nekolik aplikaci se tam urcite nahrat da a slapou snad dobre a osobne si myslim, ze se bude tak dobre prodavat , ze to SE donuti, aby tam pustil novejsi Android, samozrejme v ramci moznosti 512 procesoru. Co jsem koukal na web, i venku , tak ten tlak na novejsi versi je pomerne velky...
Jinak, porovnaval jsem ho na prodejne s Vodafone 845, ten ma 2,1 , ale je to oproti tomuto malickemu mazlickovi dost spatna a nehezky vrzajici plastova cihla. Mozna s novejsim systemem, ale za srovnatelnou cenu. A zejmena v designu tento roztomily prcek od SE boduje nejvice.
Co me trochu zarazilo, ze web se nezobrazuje v poloze nalezato, ale napriklad fotky a videa ano..... Ale jak rikam, neni to az tak podstatne, na obcasne nahlednuti na nejakou stranku je to pouzitelne.
Jinak. BT uz funguje, jak ma, s autem se sparoval bez problemu a hned, a wifi take na verejne free funguje bez problemu, stejne, jako tady doma s domacim wifi routerem. Takze problem nebyl v telefonu, ale v routeru-konkretne v airport chipu v macbooku, ktery proste tento telefon nepodporuje.
Proste neni a ani nechce to byt nejaky super telefon, jako je iPhone a nebo Gallaxy apod. , ale jako prijemna hracka , zejmena pro nenarocne zenske, jako je ma manzelka ,urcite potesi. :)

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Malinko OT, ale Samsung Galaxy jsem vlastnil přesně 36 hodin a šel z domu.
Rozumím tomu, že Android má svou komunitu, měl jsem na tom Froyo 2.2. a chodilo to celkem svižně.
Kapacitní displej paráda, ale pouze doma. Venku na slunci bylo hovno vidět, tak jak píše juramac.
Aplikací zdarma plnej pytel, ale.....
Prostě ajfoun je ajfoun a navíc ve čtverkové verzi nemá chybu :P

undy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od undy »

Mám tú X10 mini od nedele. Na iP mi vadí jeho veľkosť. Je otázka, ako pristupujete k niečomu inému, či pozitívne alebo opačne. Mne sa ten maličký telefón zapáčil a tak to aj beriem. Ak by som ho bral od začiatku negatívne, boli chvíle, keď by letel..Ale podobne to bolo na začiatku aj s iP. Postupne prichádzam na rôzne veci, ktoré nie sú v tenučkom návode, čítam android fóra a čím ďalej, tým viac sa mi to začína páčiť. Je to niečo podstatne odlišné od Apple SW, ale tá otvorenosť systému má niečo do seba. Ako prvú som nainštaloval plnohodnotnú klávesnicu /identická s iP- aj sa tak volala :-) a následne SMS takisto iPhoňácky štýl-bubliny. Rozdiel je ale v tom, že k tým bublinám je hneď asi 20 rôznych možností personalizácie-farba, tvar,skin, zvuky, doručenky...A podobne je to aj s ostatnými aplikáciami a nielen z "Market" ktorý je predinštalovaný sa dajú sťahovať...
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom

Odpovědět