Nákup aplikace z 2 appstore
-
- Mírně pokročilý
Nákup aplikace z 2 appstore
Zdarec,mam UK ucet a rad bych si koupil aplikaci z ceskeho.Bohužel mi to hlasi že muj ucet je pouze platny v uk.Vite jak na to?diky
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Ipad Air 128GB silver
-
- Pokročilý uživatel
Re: Nákup aplikace z 2 appstore
Ktory developer obmedzil predaj svojej aplikacie len na cesky app store ? To by ma dost zaujimalo.
-
- Mírně pokročilý
Jde o aplikaci mobile.de
Iphone 6S 128GB Silver
Ipad Air 128GB silver
Ipad Air 128GB silver
Nechtel jsem zakladat nove tema.
Mam mensi dilema. Mam ucet, jak na ceskem appstore, tak na US. Na ceskem mam kreditku, US doplnuji gift kartami. Zajimalo by me, jaky je realny rozdil techto dvou appstoru, co se nabidky aplikaci tyce? Da se na ceskem sehnat vetsina (v tomto pripade tak cca 98%), tech ktere jsou i na americkem trhu? A pokud ano, jestli je tam vetsinou nejake zpozdeni nebo ne. Vzdy jsem pouzival US appstore (i na placene) a uz mam v hlave nejak zakodovano, ze je lepsi, bohatsi, kvalitnejsi, ruznorodejsi atd. atd... Tak by me zajimalo, jak to ve skutecnosti je, protoze by se mi preci jen vyplatilo kupovat aplikace spise na ceskem appstoru.
Mam mensi dilema. Mam ucet, jak na ceskem appstore, tak na US. Na ceskem mam kreditku, US doplnuji gift kartami. Zajimalo by me, jaky je realny rozdil techto dvou appstoru, co se nabidky aplikaci tyce? Da se na ceskem sehnat vetsina (v tomto pripade tak cca 98%), tech ktere jsou i na americkem trhu? A pokud ano, jestli je tam vetsinou nejake zpozdeni nebo ne. Vzdy jsem pouzival US appstore (i na placene) a uz mam v hlave nejak zakodovano, ze je lepsi, bohatsi, kvalitnejsi, ruznorodejsi atd. atd... Tak by me zajimalo, jak to ve skutecnosti je, protoze by se mi preci jen vyplatilo kupovat aplikace spise na ceskem appstoru.
- rony
- Klub čistého iOS
V podstate mas pravdu, ze ak NEMAS problem s US uctom, tak tam najdes vzdy (zrejme) vsetko a mat v zalohe CZ ucet je na vynimocne pripady.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods