Xperia X10 a iPhone

vše co vás napadne
karelko

Re: Xperia X10 a iPhone

Příspěvek od karelko »

Dakujem, ze si zdielal tuto hru, je to zabavne! Dokedy trva hra?? Bol by som velmi stastny s takymto telefonom

tinahlaska

Příspěvek od tinahlaska »

táto sutaz je super :) a aj vyzvy su velmi zaujímave, inac hra trvá do 02.07 :wink:

2MATRIX
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od 2MATRIX »

X10 momentalne používam(iPhone mam blokovaný),niekde som tu aj o nej písal oproti iPhone neni tak svižná a plinulá,ale tiež všetko otvara bleskovo,display ma asi na 3x vyššej urovni maximalne jemný ten je proste nadherný ma velkost 4 palce a na tom sa da už normalne pozerat film ako na notebooku vobec neprekaža že je tak maly,ma horšie ovladanie internetu,praca na webe z X10 trva podstatne dlhšie ako z IP,stranky načítava možno trochu rychlejšie,youtube vydeá ma lepšie,rychlejšie načitané plinlo prehrava nikdy sa nesekne,podporu aku má to neviem nič tam nestahujem lebo nemám ani učet jejich ale ževraj už má android vyše 50 000 app.A ten foták nefotí zase až tak dobre oproti 3GS možno len o tršku lepšie ale nadherne natača vydeo v WVGA 864x480 to už je fakt pekné,kto by ju chcel mu ju predám :D

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

Tyjo nezní to vůbec špatně, ale podle mě stejně, android se nedá porovnávat s iP :D
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

Dobrý materiál

Příspěvek od Dobrý materiál »

ten sony ericsson neustále vymysla...zase nejaká hra?? a co potom?? normálne lutujem, ze som si ten telefón KÚPIL ved SE neustále vytvorí nuvú hru, a rozdáva coraz viac telefónov :D

Fifik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Fifik »

Ahojte,

bratranec si kúpil tento model telefónu. Na chvíľku som sa s ním hral a musím povedať že by som ho za iPhone nikdy nevymenil. Aplikácie sa otvárali a zatvárali sami, ak som chcel listovať v menu tak jedine sekane. Nevedel som sa poriadne dostať na internet a to nie ešte aby som surfoval po internete. Písanie SMS-ky - hrôza. Som rád že mám iPhone a nikdy ho nevymením.

A čo sa týka toho youtube videa tak to možno áno, a foťák tiež áno má to lepšie ale ostatné veci sú dosť pod úrovňou iPhonu.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!

2MATRIX
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od 2MATRIX »

Ako že sa ti otvaraly a zatvaraly sami aplikacie?A že ti v menu scrlluje sekane mne to robilo iba ked som ju vybalil a nebola nastavená a tak ale teraz ide v menu plynulo sekane ide napríklad len v niektorích častiach systemu.Mne sa to nestalo ani raz taketo dačo,ale stym pripojením máš pravdu musel som prenastavovat wiwi router ktorí fungoval z všetkími wiwi devices na svete ale X10 mi našla milion wiwi zamknutých len tu moju nie,tak po dvoch hodinách presvedčovania našla aj moju :DViac menej včera som vnej prepalil SW aby sa mi vnej všetky moje veci vymazaly lebo ju idem predat a nenajde wifi zase :D Ale konečne mám od kamoša požičaní neblokovaný 3GS nový :D Tak opet fičím na Iphone

Inak kto by chcel tak si može prečítat tuto rozsiahlu recenziu.

votrelec005
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od votrelec005 »

X10 ma malu vydrz baterie... Ale Android je celkom dobry... Ma slabuy procesor taze ti na nej, myslim nepojdu vsetky hry z marketu...
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Momentalne pouzivam z nutnosti SE X10Mini s Androidem a tak mam cerstve zkusenosti. Ciste subjektivne - neni to spatny telefon, je vcelku svizny, ale co me osobne na nem vadi je velmi tezkopadne ovladani, zejmena webu. To je doslova tragedie. Kdyz se chcete napriklad obnovit stranku, tak je to na 3 kliknuti, nez se dostanete k volbe. Zobrazeni je take desive, priblizeni a oddaleni, to je docela zapas. Take neprevraci obraz na sirku, aby se dal cist normalne, cela orientace je takova "pribrzdena". Vydrz baterie je skutecne slaba, se zapnutym wifi a BT maximalne jeden den. Ale pokud se BT a wifi vypina a zapina jen skutecne v pripade potreby, vydrzi i dva dny,......Fotky se mi nezdaji o mnoho lepsi, nez z iPhonu, zajimavy je snad jen blesk. Ale jinak je to porad o optice , a ta urcite nebude o mnoho lepsi, nez na iP. Co jsem zkousel asi 10 fotek, tak jsem nenasel mezi nimi zadnou slusnou......Video jsem nezkousel. ....... Jinak kdyz shrnu me velmi kratke zkusenosti, tak za necelych 5000 bez DPH to urcite neni spatne. Spis naopak. Verim, ze nekteri by si na nej mozna i zvykli. Nejsem nejak zklamany, beru jej , jako momentalni "nutne zlo" ,jen jsem proste zmlsany daleko jednodussim a intuitivnejsim ovladanim na iPhonu, precejen jsem za posledni 3 roky nemel v ruce nic jineho a lepsiho..... Ale jako na pripadny druhy telefon bych si na nej mozna zvyknul i ja. :wink: Jinak, Androidu moc nerozumim, neznam prilis ani jejich market, nezajimal jsem se o nej nikdy a verim, ze se ani zajimat uz nebudu. V pondeli snad dostanu novy iP4 a budu zase klidnejsi a spokojenejsi. :) A tato , jinak velmi roztomila hracka pujde do kabelky me zeny, ktere se naopak libi moc.

undy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od undy »

Mám Xperia X 10 mini asi 2 týždne. Prvých pár dní, kým som spoznal, ako to všetko funguje, som bol rozladený, teraz ale prichádzam telefónu na chuť. Čo sa týka rýchlosti, iPhone sa moc nechytá, Youtube ide okamžite, žiadne načítavanie filmu, internet cca 2x rýchlejší /3G aj moja wifi/. Aplikácie z marketu - skoro to isté ako appstore, plus bez nutnosti JB sa dajú priamo sťahovať aplikácie tretích strán do tel. alebo na mikro SD 16 GB max. Displej má zas iP neporovnateľne lepší, hlavne na slnku, výdrž batérie porovnateľná, rolovanie v menu plynulé, občas sa ale zadrhne /tak ako aj iP/, čo ma ale najviac dostalo je možnosť nespočetných nastavení každej aplikácie, napr. klávesnica má asi 15 nastavení, SMS snáď 30 /písmo, farba písma, farba bubliny, spôsob oznámenia, notifikácie, počítadlo, skin, posielanie, došlé správy tóny, farby diódy, frekvencia, doba upozorňovania...až mi to lezie na nervy, čo všetko sa dá nastaviť. Je omnoho menšia, krajšie sa nosí, je ľahká a fotky robí trochu lepšie, 5,1 MpX, samozrejme video a to Timescape je bomba. Má to zabudovanú GPS navigáciu Wisepilot, obstojná, samozrejme už tam mám Navigon. Asi by som už nemenil a to som 3 roky obhajoval jedine iPhone.

EDIT:čo sa týka landscape: je to v nastaveniach, ide to o.i. aj v prehliadači
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom

bob123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bob123 »

já tedy nevim, ale srovnavat x10 mini s iphonem mi prijde nesmysl, kdyz ma fyzicky sotva polovicni display, ja kdyz ho vezmu do ruky tak mi to prijde ze mi polovinu telefonu zapomeli dat :-) , psat na klavesnici jak pred 10 lety(klavesnice 1-0) by me fakt stvalo, dal baterka ... jinak neverim tomu ze je 2x rychlejsi nez iphone 3Gs to snad nemuze nikdo myslet vazne.
iPhone 2G 4GB
iPhone 4 16GB Vodafone
iPhone 5 16GB Vodafone
iPhone 6 16GB Vodafone
Macbook pro 13" (mid 2009) Snow Leopard
Macbook pro 13" 2016
Apple AirPort Extreme
New iPad 16GB Wifi

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Xperia X10 a iPhone

Příspěvek od Barberry.pha »

Taky by me zajimalo ktery iphone byl vlastnen jako posledni, protoze mi to prijde jako srovnavat nesrovnatelne. Vcera jsem si s nim zrovna ve vf hral a jak si psal kolega nademnou prislo mi jako by mu zapomneli neco pridelat :) ani pritelkyni bych takovym founem netrapil :p ale verim ze nekomu muze vyhovat ;) ale srovnatvat to asi s iphonem 2g ktery je stary 3 roky a mini je nove ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

undy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od undy »

Mal som 3GS. Samozrejme, že porovnávať sa dá len porovnateľné, čiže display do toho napr. nepatrí. S tou rýchlosťou si ale stojím za tým, čo som písal vyššie. Samozrejme ale chápem, že toto nepatrí do fóra o iPhone, ani nebolo mojim cieľom tu niekoho presviedčať. Mne išlo o to, že ak niekto potrebuje funkcie +- ako iPhone ale prekáža mu veľkosť zariadenia, toto je pre neho prijateľné riešenie. Samozrejme na plnohodnotný net apod. to neslúži, ale to isté bolo aj na iPhone, keď som niečo potreboval, robil som to na NB, iPhone bolo len náhradné /núdzové/ riešenie. A tak aj obe zariadenia
beriem.

to bob123: plnohodnotná qwerty klávesnica bolo prvé, čo som stiahol z Marketu, zadarmo. 99% identická s iP, vieš si nastaviť okrem iného aj veľkosť jednotlivých kláves.
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom

Odpovědět