![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pořádek v hudební knihovně iTunes
-
- Mírně pokročilý
Pořádek v hudební knihovně iTunes
Dnes jsem se rozhodl, že si konečně roztřídím všechnu svou hudbu do složek s názvy interpretů tak, jak to dělá automaticky iTunes při vložení mp3 do adresáře Automatically add to iTunes. Vše proběhlo v pořádku, ale mám tu jeden problém. Tím, že jsem dříve u všech mp3 mazat ostatní informace o skladbě kromě Interpreta a názvu skladby, tak mám u všech interpretů složku Unknown album. Existuje nějaký software, který by mi podle nějaké databáze na internetu projel celou mou knihovnu hudby a doplnil do ID3 tagů chybějící informace o albu atd...? Nebo umí to samy iTunes? Zkoušel jsem třeba u nějaké skladby dát Download album artwork, ale nic se nestane. Asi to funguje pouze na skladby zakoupené přes iTunes. Díky za tipy ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
iPhone 5s 32 GB
iPad Air 32 GB
iPad Air 32 GB
Název, Album, Obrázek -> iPod
Nevíte někdo nějaký jednoduchý způsob jak si dát k písníčkám správný název alba, obrázek alba a názek písničky? Jestli třeba není na to nějaký program..
Sloučeno do tématu se stejným dotazem. Metalgirl
Děkuju.
Halfik
Tvůj doublepost smazán, edituj příspěvky, pokud chceš ještě něco dodat. Metalgirl
Sloučeno do tématu se stejným dotazem. Metalgirl
Děkuju.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tvůj doublepost smazán, edituj příspěvky, pokud chceš ještě něco dodat. Metalgirl
-
- Pokročilý uživatel
Re: Pořádek v hudební knihovně iTunes
Dříve jsem to řešil ve Winampu (plylist>vybrat vše> pravý klik>send to> autotag...) najde většinu skladeb a doplní tagy, bohužel neumožňuje výběr jednotlivých položek separátně...
Po přechodu na iP jsem našel program TAGSCANNER, který umí spoustu věcí, které jsem řešil jinými programy:
- tagování z různých databází (freedb, amazon,...)
- album art
- texty
- přejmenování souborů dle šablony z tagu
- přejmenování složek dle šablony z tagu
- tvorba playlistů
- výstupy do různých seznamů (txt, html, xml...)
... a mnoho dalších. Chvíli trvá než se s ním naučíte, ale stojí to za to, je to opravdu silný nástroj a stále se vyvíjí... Vřele doporučuji!!!
http://www.xdlab.ru/en/index.htm
Po přechodu na iP jsem našel program TAGSCANNER, který umí spoustu věcí, které jsem řešil jinými programy:
- tagování z různých databází (freedb, amazon,...)
- album art
- texty
- přejmenování souborů dle šablony z tagu
- přejmenování složek dle šablony z tagu
- tvorba playlistů
- výstupy do různých seznamů (txt, html, xml...)
... a mnoho dalších. Chvíli trvá než se s ním naučíte, ale stojí to za to, je to opravdu silný nástroj a stále se vyvíjí... Vřele doporučuji!!!
http://www.xdlab.ru/en/index.htm
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD