Více knihoven v itunes
Více knihoven v itunes
iPod mam velmi kratce a uz jsem prisla na jednu pomerne zasadni komplikaci. Pritel by si ho rad taky poridil, a tak jsme narazili na problem nasich zcela odlisnych knihoven s hudbou na nasem pocitaci. Vim, ze itunes se daji synchronizovat s vice pristroji, me by ale zajimalo, jestli itunes nabizi nejakou moznost pro ty uzivatele, jejichz hudebni knihovna je totalne odlisna a nechteji tedy, aby se jim to v itunes pletlo vsechno v jedne knihovne. Docela jsem to tu procetla a nikde nebyla o moznosti vytvoreni vice knihoven zadna zminka, takze predpokladam, ze to nejde. Jako nejlepsi reseni tu nekdo nabizel vytvoreni vice profilu na PC. Moje otazka tedy je: je tohle nejsnazsi a nejpohodlnejsi reseni nebo nekoho napada neco jineho? Diky moc za reakce.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Více knihoven v itunes
Dva uzivatele na jednom pocitaci pro dve rozdilne iTunes knihovny je opravdu nejsnazsi reseni.
Life sucks. And then you die.
-
- Pokročilý uživatel
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
tohle zni hodne nadejne, presne neco takovyho jsem si predstavovala, az se dostanu domu, tak to vyzkousim, snad to pujde, diky moc!!
-
- Moderatorka fóra
Tak to je super, jsem nevěděla, pro mě to je novinka. Jen ještě upozornění, že u windows třeba držet shift tlačítko při spuštění iTunes.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.