Ztráta signálu? I Samsung Galaxy...

vše co vás napadne
Odpovědět
Golf
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Golf »

Sice se tahle "novinka" netýká totálně a přímo iPhonu, ale po té hysterii na netu v minulosti je to vlastně součást koloritu kolem uměle nafouknuté bubliny, kdy si kdekdo najednou hlídá čárky.... Tak se koukněte, jak je na tom i ten, ke komu chtěl díky tomuto "problému" kdekdo přeběhnout :wink: Jenom podotýkám, že je to z české kotliny.

Zobrazit video na http://youtu.be/KYI7o9f7-YE
Kód do fóra: [youtube]KYI7o9f7-YE[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Pokud moderátoři uznají, že se tady kolem toho bude šířit balast, tak to klidně nechte jenom jako informaci a zamkněte to...

Přesunuto do sekce Vše ostatní. Metalgirl
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

cicolably

Re: Ztráta signálu? I Samsung Galaxy...

Příspěvek od cicolably »

forum kde preberaju aj Samsung Desire
spokojný uživatel píše že mu vadia 2 veci ,toto je ta druha :

2) kolisani/ztrata signalu.. tohle je vec, ktere jsem si za prvni tyden vubec nevsiml (btw byl jsem v Olomouci)

- napr. sedim v obyvaku a mam telefon v ruce a najednou zniceho nic spadne signal treba na 1 carku a nekdy zmizi uplne.. a pak po nejake dobe opet naskoci a uplne plnej, casto mivam podezrele slabej signal i kdyz na jinych telefonech co jsou u nas v byte je furt max. signal (v Praze, kde bych cekal, ze signal bude mozna i lepsi..je pravda ze venku jsem to jeste netestoval)

- docetl jsem se ruzne na forech, ze s tim maji obcas lidi problem a nekdy az takovej, ze jim padaj neustale hovory apod.. mam trosku obavy, aby se to casem jeste vic ,,nezkazilo" protoze za prvni tyden jsem to vubec nezaznamenal, az ted posledni 2 dny se mi to nejakym zpusobem stava..

- uzivatele psali ze reklamaci jim neuznali, ze to pry jen zapoji, promeri, poslou zpatky a reknou ze je to ok... (nikde jsem bohuzel nenasel zadne reseni, ktery bych mohl ja zkusit, krom rad na reset, ktere se mi zdaj neefektivni)
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

rosch8
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rosch8 »

Mam iPhone 4 presne 1 tyzden. Pouzivam ho intenzivne, volania, sms, web. Zatial sa mi nestalo, ze by signal, alebo hovor padol. Okrem chronicky znamych miest, kde nie je pokrytie, ale tam padaju vsetky telefony nie len iPhone. A to som lavak, takze drzim telefon lavou rukou. Ziaden kryt ani bumper nepouzivam.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01

peeeto
Host
Host

Příspěvek od peeeto »

Mne sa už párkrát stalo , že hľadal signál , bumper to snáď vyriesi

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Znamy liek: vypinaj 3G
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

Death grip funguje aj pri edge. Kolegov iP4 pri vypnutom 3G pada z 5 ciarok na 2. Ale dovola sa.
iPad 2 32GB 3G white

Odpovědět