Ahojte. Vyskytol sa mi problém. Po up na verziu iTunes10 keď som pripojil IP k PC iTunes mi ohlásil: This iPhone cannot be used because the Apple Mobile Device service is not started. Už som aj nanovo preinštaloval ITunes a to isté. Poraďte mi prosím čo stým môže byť. Mám XP.
Ďakujem za odkaz ale aj keď som to urobil podľa návodu aj tak to nepomohlo. Čo stým... Alebo vie mi dať niekto odkaz na predošlú verziu a skúsil by som to odinštalovať. Lebo jednoducho tá služba apple mobile device sa jednoducho nechce spustiť. Skúšal som to aj cez Wi-Fi sync tam sa to spojí ale v zápetí sa aj odpojí. Takže to bude spôsobené tou službou. Ak môžte poradte. Dík edit: ten link netreba veď sa to dá vygoog.
Chybu budeš mít na straně PC a iTunes. Wi-fi sync funguje s iTunes 10 perfektně.
EDIT: Ještě taková věc, ty máš wi-fi sync, že? A nezapomněl jsi tak náhodou ten program pro wi-fi sync znova přeinstalovat? Po instalaci iTunes 10? To se totiž musí, pak bych se ani nedivila, že ti to nejede. Vždy po instalaci nových iTunes se musí wi-fi sync znova na PC instalovat. Jak máš ten setup.exe od wi-fi sync, tak ho znova spusť a znova nainstaluj wi-fi sync na svém PC.
Tak to som nerobil. Takže to idem vyskúšať a preinštalovať Wi-Fi sync., alebo najprv odinštalovať a potom nanovo inst.?. Skúšal som dať aj nižšiu verziu iTunes ale keď som nainštal. 9.2.1 tak mi iTunes nespustilo lebo nevie načítať súbor Library.itl lebo bol vytvorený novou verziou iTunes10. Takže neviem čo stým. edit: Takže celý problém bol v tom že bolo treba preinštalovať Wi-Fi sync. Všetko šlape jak má
Však samozřejmně, to si pamatuj do budoucnosti, jakmile nainstaluješ nové iTunes, musíš po instalaci těch nových iTunes znova přeinstalovat wi-fi sync. Jinak se ti iPhone s počítačem nespojí a to ani kablem.