Itunes synchronizace nefunguje
Itunes synchronizace nefunguje
Mam iPhone 3G 3.1.3 s JB na pc Win7, iTunes 10 a nejde me synchronizovat vubec nic. predtim nesly akorat aplikace pak se to nejak rozjelo a ted uz nejde vubec nic.. Prosim o nejakou radu nebo napad jak to vyresit. Diky
-
- Moderatorka fóra
Re: Itunes synchronizace nefunguje
Používáš wifi sync?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
no tak sem to vyresil tak ze smazu tu slozku iTunes co se vytvori v adresaru Music a pak to jede jenze smaze me to vsechny aplikace a musim je tam dat znova a tim padej prijdu o savy ale aspon to jede kazdopadne savy asi se taky nejak daji zalohovat ze?
-
- iPhone expert
Nedělej doubleposty.
Jinak savy tam budeš mít.
Já měl dokonce iP s 3.1.3 a tam jsem měl rozjetých pár her, dal jsem restore na 4.1 a ty hry hraju od těch savů z 3.1.3.
Ty si tady nehrej na moderátora fóra a nepoučuj tady uživatele, co mají a co nemají dělat. Sám také tak porušuješ pravidla, místo těch tvých keců příště použij tlačítko nahlásit. Metalgirl
Jinak savy tam budeš mít.
Já měl dokonce iP s 3.1.3 a tam jsem měl rozjetých pár her, dal jsem restore na 4.1 a ty hry hraju od těch savů z 3.1.3.
Ty si tady nehrej na moderátora fóra a nepoučuj tady uživatele, co mají a co nemají dělat. Sám také tak porušuješ pravidla, místo těch tvých keců příště použij tlačítko nahlásit. Metalgirl
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8