Nejde kupovať s AppStore-nejde overiť kreditka
Ahojte.Mam bezny uvet v banke a k nemu kreditku,ktora ma platnost do 11/10 a doteraz v iTunes fungovala dobre-nakupoval som a vsetko bolo ok....ale dnes som chcel znovustiahnut aplikaciu a itunes chce odo mna overit kreditku-security code...zadam ho a stale vypisuje chybu...neviete co to moze byt?
iTunes hláška "Your payment method was declined."
iTunes hláška "Your payment method was declined."
Re: Nejde kupovať s AppStore-nejde overiť kreditka
Máš nejakú aplikáciu ktorá nieje zaplatená. Alebo táto čo si chceš kúpiť + tá nezaplatená presahuje tvoj zostatok. Skús to aj priamo v telefóne, ak ti pri inštalácii napíše že je potrebné sa prihlásiť pre upresnenie platobných informácii, je to tak.
Nieje to nejaký update ? Platený alebo tak niečo ? Mne to robilo pri iBeer nejaký pack som k tomu sťahoval a tiež mi to písalo túto chybu. Skús poslať SS kedy ti to vyhodí.
The payment method was declined.please enter valid payment method information
a predtym este dake dve-tri vety a odkaz na toto:http://support.apple.com/kb/HT4156?viewlocale=en_US
a predtym este dake dve-tri vety a odkaz na toto:http://support.apple.com/kb/HT4156?viewlocale=en_US
-
- patron iPhone.cz
Pokud ti to stale pise invalid security code je problem v tom ze nemas na ucte minimum penez. I kdyz si chces stahnout aplikaci zadarmo tak itunes detekuje zda mas na ucte penize. Nedavno se mi to take stalo staci si vlozit na ucet nejake drobne a je to. Pokud ti tohle nepomuze tak ti banka zablokovala kartu.
Dnes jsem koupil IP4 a mám stejný problém. Nejdřív to chtělo verifikovat kartu, že používám nové zařízení. Od té doby mi to píše to samé co Tobě. Kartu mám platnou a na účtě peníze.
-
- Starý pes fóra :)
McDog
pozri sa či maš aj ostatne udaje spravne,security kod tiež pýtalo
aj mne to robilo a mal som zle telefonne číslo a niečo z dresou,aj ked som ho predtým dal správne
pozri sa či maš aj ostatne udaje spravne,security kod tiež pýtalo
aj mne to robilo a mal som zle telefonne číslo a niečo z dresou,aj ked som ho predtým dal správne
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Stale mi to pise...nech skusam co chcem....
Inak to iste mi pise pri Visa Electron z TatraBanky ako aj zo Slovenskej Sporitelne
Your payment method was declined.Please enter valid payment method information.
Your payment method was declined.Please enter valid payment method information.
napada mne, ze kdyz to donedavna slo bez problemu, tak mozna neco delali na serveru banky a nebo na appstore. Tam take nedavno menili nejake podminky, bylo potreba to odentrovat..... Dnes s tim asi nic nenadelas, ale v pondeli bych zavolal do banky a nebo napsal na appstore........
Do banky volane a vidia tam zamietnute transakcie.Ale u nich je vsetko ok...ale pozeram v Billing info a je tam Visa a ja mam Visa electron...zeby tam bol problem?
Teraz som nasiel 2 roky stare debaty na macblog a tam pisali,ze v SK iTunes mali dake problemy s Visa Electron,ale potom to islo...skusim support.Len neviem mail:(
Takze som pisal na support itunes a:
Lenze nepomaha...skusal som uz aj Master Card co mam a aj druhu Visa Electron a stale to iste....
Dear Martin,
Thank you for contacting iTunes Store Customer Support regarding the issue with de-authorization. I can certainly understand how eager you are to get this resolved. I will do my best to assist you.
Apple takes the security of your iTunes Store account very seriously. The first time you attempt to make an iTunes Store purchase from a computer or mobile device, you will be required to verify your payment information and re-enter your CVV code. This is a safeguard designed to protect your account against unauthorized purchases.
If you are concerned about the security of your account, I recommend this article:
iTunes Store: Best practices for protecting the security of your account
http://support.apple.com/kb/HT4156
Martin, in order to reset the account you need to add and remove your credit card from your account on every device you use to make purchases from. You can change your iTunes Store billing information at any time. When you update your credit card number or billing address through the iTunes Store, any equivalent information you might use with MobileMe, iPhoto, Aperture, or the Apple Store online is also updated.
To update your billing address or credit card number, follow these steps:
1) Make sure you're using the latest version of iTunes. It can be downloaded free of charge from the Apple website at:
http://www.apple.com/itunes/download
2) Click this link: http://phobos.apple.com/accountSummary
iTunes will automatically launch and the sign-in dialog will appear.
3) If you are not already signed in, you will need to enter your iTunes Store account name and password and then click the Account Info button.
4) On your Apple Account Information page, click Edit Payment Information.
Make the necessary changes. Your billing address should be exactly the same as the address on your credit card statement. This is important, because even differences in punctuation, abbreviation, and capitalization can cause payment errors that might prevent you from using the iTunes Store.
5) When all of the information is up to date, click Done.
Martin, when you update your billing information, the iTunes Store places an authorization hold on your credit card to verify your account information. You might see this authorization request on your online statement. This is not an actual charge; it is simply a test to confirm that your credit card account is active and has credit available to accommodate transactions.
Authorization requests are automatically removed from your account by your financial institution. The amount of time it takes to remove authorization requests varies by financial institution. If you have any questions about the way your financial institution handles authorization requests, please contact their customer-service department.
I hope this information helps. If you have any other questions regarding this issue, please feel free to contact me again. Thank you for choosing iTunes. Have a great day!
Sincerely,
Buddy
Lenze nepomaha...skusal som uz aj Master Card co mam a aj druhu Visa Electron a stale to iste....
-
zkus si založit účet u mBank, dostaneš k němu Visu Classic. Ta mi funguje všude, zatím s ní na netu nebyl problém...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Rozmyslam,ze odidem z Tatra Banky.Mozes mi napisat nieco blizsie o dakom ucte v mbank?Dost vyuzivam IB...a samozrejmost je sms o zmene na ucte...
-
já mám tento: http://www.mbank.sk/individualni/mkonto/,
vyhovuje mi to, že je bez poplatků, takže ho používám na placení kartou na netu (paypal, AppStore). IB ujde, není potřeba žádný certifikát... Nastavení smsek a zůstatku sem našel taky v IB...
vyhovuje mi to, že je bez poplatků, takže ho používám na placení kartou na netu (paypal, AppStore). IB ujde, není potřeba žádný certifikát... Nastavení smsek a zůstatku sem našel taky v IB...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Hm a ako je to s podporou?Inak nechapem,ze mi to nejde zo ziadnou kartou a predtym to islo...
To je to, co zarazi i mne. Pokud to predtim slo, tak je nekde chybicka v nejakem nastaveni. A jsou jen 2 moznosti - na appstore SK v nastaveni uctu a nebo v bance....... Je to v kazdem pripade divne..... jeste mne napada - nema tva karta nejakou proslou a nebo dobihajici expiraci ?
Jedna konci za 2 mesiace a druha za 2 1/2 roka.....v banke je vsetko ok...
-
- iPhone expert
Nejak nechapu vetu:
V bance vidi zamitnute transakce, ale u nich je vsechno ok.
Ty transakce zamitla ta banka ne? Tak snad vedi proc jsou ty transakce zamitnute.
V bance vidi zamitnute transakce, ale u nich je vsechno ok.
Ty transakce zamitla ta banka ne? Tak snad vedi proc jsou ty transakce zamitnute.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
Nie tie transakcie boli pre banku zamietnute....ona mi vravela ci mi vsetko sedi:adresa,meno a tak...a ani v AppStore support evidentne nevedia kde je problem....
Mne toto iste robi odkedy mam t-com internet... Ide ma z toho j.....! Dokonca aj t-centre mi povedali, ze to blokuje t-com, lebo ked odpojim od wifi a idem na t-mobile edge, tak stiahnem vsetko... Bez problemu... Problem u mna pretrvava tak zhruba 2-3 dni a potom to zase funguje normalne nejaku dobu...
Nemas microcom?Skusim bez proxy este,ale pochybujem ze by s tym mal nieco net
Teraz ina pecka:na US ucet sa v pohode prihlasim ale na SK ucet-kde nefunguju kreditky mi iTunes ani nezareaguje
mne itunes nacita ale neda sa vtedy vobec nakupovat...
prezerat itunes viem, kuknut ake apps su sa v pohode da...
kliknem na buy/free, potom install a este po mne chce aj heslo,
zadam ho a potom pise uz len waiting.....
a bude waitovat a waitovat a waitovat... no nic nestiahne...
prezerat itunes viem, kuknut ake apps su sa v pohode da...
kliknem na buy/free, potom install a este po mne chce aj heslo,
zadam ho a potom pise uz len waiting.....
a bude waitovat a waitovat a waitovat... no nic nestiahne...
To aj mne...nastav si proxy a pojde to....ale mne nejde kreditka ziadna to je horsie
McDog - nemej mi to za zle, ale za tu dobu, co to "resis" , jsi mohl uz mit tu aplikaci davno doma z US store...kdyby jsi nemel US ucet , nereknu nic, ale ty ho mas, ale resis tady uz nekolik dni slovensky..chapu, ze te to vytaci, ale proste je nekde chyba, tak to kup jinde. Kde je problem ?
jura:to ma netrapy.Pouzivam tu apps co ide 20 min a v poho..lenze ja chcem plnohodnotne pouzivat SK ucet...chapes?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ze kdyz uz mas ten slovensky,a bude ti i fungovat, tak pak platis za kazdy nakup extra sve bance poplatek za kazdou transakci, ktery casto muze presahnout cenu te aplikace....
Nechapes.Ja mam na tom ucte kupene veci:navigaciu napr a hry, a tak...a teraz ich nemozem stiahnut lebo mi vzdy vyhodi,ze si mam opravit billing info
thank you for your reply. You can use any of the following payment methods to pay for your iTunes Store purchases. Please note up front that prepaid credit cards from Visa, MasterCard, American Express, and Discover may be rejected if you try to add them to your account.
Also, please note that if the iTunes Store for your country only sells applications, you will only be able to use a credit card (Visa, MasterCard, depending on the country).
Please contact your card administrator to make sure there are no issues on their end. If they clear the card you will have to remove the card from all your accounts and restart your system. Once you have done this please reenter the card number.
Takze,ak tomu spravne chapem,tak Visa Electron uz nieje pouzitelna?
A ako sa da pouzit paypal?
Ja mám rovnaký problém akurát cez PC nakupovať ide ale priamo cez iPhone nie
Ja mam tiez ten isty problem akurat ze nejde nakupovat ani cez iphone a ani cez pc. Mohol by mi niekto poradit ako sa to da vyriesit (mam debetnu kartu od mbank). dakujem
A proc si bud neporidite jinou kartu, kterou appstore acceptuje a nebo jeste lepe si nezridite ucet v USA a nenakoupite gifty ? Kdyz si pripocitate k platbam za aplikace z vasi banky poplatky za transakce, tak ty gifty pro US appstore zase az tak drahe nejsou, spis naopak. A mate po starostech.....
Jinak, ty gifty se daji na serioznich adresach poridit prave pres PayPal, coz treba tady u nas nejde. Pocitejte.......![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jinak, ty gifty se daji na serioznich adresach poridit prave pres PayPal, coz treba tady u nas nejde. Pocitejte.......
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Moderatorka fóra
Juramac - už se opakuješ. Nevnucuj tady ostatním, co děláš ty. Každý je jiný, každý chce něco jiného. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhone expert
Ja mam Visu Electron od Tatra banky a nemam najmensi problem...
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2