Monitorování souborů (windows)

Odpovědět
evlo

Monitorování souborů (windows)

Příspěvek od evlo »

Mam takovy problem s itunes, teda asi, mozna je to vlastnost, ale pridal jsem si do hudebni knihovny slozku, treba (nebo treba budu konkretni :) )
\\S\Music
a je to fajn, funguje to, narozdil od wmp me to nemaze zadne soubory ani je to nemeni, hura!
Kazdopadne zrada je v tom, ze kdyz zmenim nebo pridam nebo odeberu soubory, tak se neprojevi zmeny ani po restartu itunes a musim rucne dat add folder to library a pridat opet \\S\Music a pak se zemny uz vcelku rychle projevi do knihovny.

Jak toto nejak jednoduse automatizovat?

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: Monitorování souborů (windows)

Příspěvek od Metalgirl »

Nějak nechápu, pokud smažu album z knihovny, tak se mi tam už nezobrazuje. Pokud to myslíš naopak, že to smažeš na disku a nechceš, aby ti to knihovna načetla, tak na to se mi nepodařilo přijít.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

evlo

Příspěvek od evlo »

Ano jak pises - pridam na disku, nebo odeberu, nebo zmenim a v knihovne se to neprojevi

DD_
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od DD_ »

Jj, iTunes refreshuji knihovnu jen pri manualnim pridani nejake slozky. Neumi to scanovat automaticky.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm

evlo

Příspěvek od evlo »

Je to skoda, protoze Windows Media Player maze soubory a krom itunes asi jiny pohldlny a pekny prehravac neni. Nasel jsem jeste media monkey, ale to furt neni ani zdaleka ono

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Tak vždycky, než si vymažeš album z disku, tak ho nejprve vymaž z iTunes library. Já to tak dělám.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Odpovědět