po rozobrati nefunguje kamera

Odpovědět
richard114
Host
Host

po rozobrati nefunguje kamera

Příspěvek od richard114 »

cawte ... mam problem vymienal som bateriu a ked som ho zlozil vsetko funguje ale kamera nie ... newiete co stym moze byt ?? nema niekto video (postup) jak treba zlozit nas5 iphone ... mam 3G 8GB
iPhone 3G 16gbFW 3.1.3 T-mobile SK , JB
iPhone 3G 8gb FW 3.1.3 T-mobile SK , JB

Juramac

Re: po rozobrati nefunguje kamera

Příspěvek od Juramac »

Nic ve zlem ,ale je videt, ze az takovej borec , jak si mozna myslis, nejsi.... Osobne ti doporucuji tentokrat radeji investovat par stovek a sverit to servisu....

House_MD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od House_MD »

iPhone je složité zařízení... A pokud nemáš praxi v rozebírání, mohl si něco přetrhnout, ohnout atd. Ani za nic ho znova nerozebírej, nedejbože nic nepájej a jak říká Jura odnes ho do servisu!
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

:) A možno si ho chce opraviť (a tým pádom možno aj ešte viac poškodiť) sám. Podľa mňa si celkom dobre obišiel, že ti nefunguje iba kamera :)
Takže ak sa v tom chceš vŕtať, skontroluj si zapojenie konektoru kamery, či máš všetky kontakty na kamerovom flexe rovné, neskratované a to isté na logic boarde. A keď nájdeš niečo zlé, buď si objednáš novú čočku s flexom alebo nový konektor na logic board. Tie sa tiež rpedávajú a dajú sa na logic board naletovať. Ale s týmto osobnú skúsenosť nemám...
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

Odpovědět