problem so skrutkami

Odpovědět
Ivek

problem so skrutkami

Příspěvek od Ivek »

dobrý den , rozobral som moj iphone 3g a dal znova dokopy ale potom som si všimol že mi nejde displej tak asi sa odpojil kabel tak som chcel íst s5 ale mam problem že je šrubka tá hned prva ked chcete iphone otvorit zošúchana a šrubovakom mi to už nejde otvorit .. toto sa mi ešte nestalo pri žiadnom mobile ktorý som rozoberal tak neviem ako pokračovat tak prosím dúfam že mi nejako pomožete
Naposledy upravil(a) Ivek dne sob zář 25, 2010 6:27 pm, celkem upraveno 1 x.

TommyS

Re: problem so škrubkami

Příspěvek od TommyS »

Jestli si ho dotáhl moc je možné, že si strhl závit. :?

Ivek

Příspěvek od Ivek »

je tam niečo ako gulička s križovým šrubovakom tam nič nezrobim iba s plochym šrubovakom ale to mi tiež nejak nejde :(

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

Keď z celého vlákna odstrániš tie "hrozné výrazy" a nahradíš ich spisovnými tak by som mal nejaký nápad ako by to išlo. Nehovorím že sám som nevinný ale toto je hrôza. Oči ma boli keď to čítam. Jau.
Edit : šrubka
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

cicolably
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

:D
tak na zničené šKrubky pomóže len minivŕtačka
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Papek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Papek »

Dalo by sa aj vrtat, ale velmi opatrne, aby odpadla len samotna hlavicka a ostalo co najviac zavitu, nech to vies chytit s kliestikami. Alebo prilepit srubkovac pomocou sekundoveho lepidla ku srubke a nechat poriadne vytvrdnut, samozrejme lepidla tam dat s rozumom, aby to nenatieklo okolo, idealne namocit len samotny hrot srubkovaca a ten prilozit.

ps: sry za tie srubky, ale nemozem si pomoct :lol:
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White

Ivek

Příspěvek od Ivek »

mam taky problem s tou šrubkou že ju nemôžem ani trochu otočit je tam akosi zaseknuta a ani opravar ju nevybral tak jedine tym šrubovakom ... som sa chcel opýtat či by nepomohlo to nejako pomastit alebo čo

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Si to pomasti a už to od tama nedostaneš vůbec. To je mi nápad. Ti to bude prokluzovat spíše.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Ivek

Příspěvek od Ivek »

newm to je len napad ... lebo sa mi zrejme odpojil kabel na dotyk a koli jednej šrubke mam z ip ťažítko ... skúsil by som aj tú vrtačku ale nemám žiadnu v okolí

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Nebo zkusit to lepidlo, jak tady kolega psal. Prostě musíš nějak fixnout ten šroubovák ke zbytku toho šrouku. Ale s tím lepidlem fakt s rozumem.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Já zřejmě marně čekám, že si autor opraví ten nesmysl v názvu topicu. Pořád totiž nevím, co to jsou "škrubky".

Ivek

Příspěvek od Ivek »

šrubka , skrutka ja newm čo je na slove šrubka zle ale ok ... len by sa hodil nejaky napad lebo som zufaly

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

To špatné jsi už opravil ("škrubky") tím, žes zvolil jiný ekvivalent toho novotvaru, kterým jsi mínil asi šrubky", česky šroubky. Ale škrubka? To slovo opravdu neznám. Nauč se aspoň po sobě číst a pak se ohražuj. Beavers.

Ivek

Re: problem so skrutkami

Příspěvek od Ivek »

hey to som si všimol až ked som to napisal ...

Odpovědět