Reklamacia u T-Mobile Slovensko
-
- Mírně pokročilý
Re: Reklamacia u T-Mobile Slovensko
Keby mi telefon padol na zem, tak by som sa nikdy neunuval ist do servisu, takychto ludi nechapem ani ja, je to predsa ich chyba, ze si na to nedali pozor, preto nosim napr. iPhone v antishock puzdre a aj ked padne na zem, nic sa mu nestane.
Druha vec je ta s blokom - co je celkom zaujimave. Pamatam si napr. 5 rokov dozadu, ked mi v Nokia servise nechceli opravit telefon bez zarucneho listu, i ked som blok mal.
Druha vec je ta s blokom - co je celkom zaujimave. Pamatam si napr. 5 rokov dozadu, ked mi v Nokia servise nechceli opravit telefon bez zarucneho listu, i ked som blok mal.
Ano vtedy to tak bolo ale odkedy sme v eu tak zarucaky padli aj ked podaktory stale ziju v tom ze treba zarucaky
-
- Host
Reklamoval som svoj iphone z dovôdu prasknutého zadného krytu, odlepujúceho sklíčka a haprovalo mi tlačidlo na stíšenie hlasitosti. Predavačka T-Mobile ma hneď upozornila, že to mi neuznajú, že keď je prasknutý kryt, tak zrušia záruku, že iphone bol padnutý. Čo som jej vyvrátil, že nejaví známky poškodenia od pádu a nebol nikdy hodený o zem!( pred reklamáciou som si pofotil celý iphone ako dôkaz) Vysvetlila mi, že oni proste napíšu-padnutý a basta, viac sa nebavia-rušia záruku automaticky. Ale, že keď chcem tak mi ho dá na reklamáciu, že aj keby mi zrušili záruku o nič neprídem, lebo mi končila o dva dni. Na moje prekvapenie mi o 10 dní, t.j. dnes dali nový iphone, z čoho som bol veľmi milo prekvapený, čo som vôbec nečakal.
Nechcem sa chváliť, píšem preto, aby ste sa nebáli reklamácie aj keď Vás odhovára predavačka ( asi to má v náplni práce ), že Vám zrušia záruku, ale keď ste si vedomí, že nie je chyba na Vašej strane, treba to skúsiť. Jasne, že môžete prísť a záruku, ale veď nekupujeme veci bez záruky.
P.S.: Presunuté sem, pretože niektorý ,,šikovný,, moderátor mi ho zmazal. Nemohol presunúť. Našiel som toto vlákno cez google, vyhladávač v iphone.cz nenašlo toto vlákno. Preto som to nenapísal hneď sem.
Nechcem sa chváliť, píšem preto, aby ste sa nebáli reklamácie aj keď Vás odhovára predavačka ( asi to má v náplni práce ), že Vám zrušia záruku, ale keď ste si vedomí, že nie je chyba na Vašej strane, treba to skúsiť. Jasne, že môžete prísť a záruku, ale veď nekupujeme veci bez záruky.
P.S.: Presunuté sem, pretože niektorý ,,šikovný,, moderátor mi ho zmazal. Nemohol presunúť. Našiel som toto vlákno cez google, vyhladávač v iphone.cz nenašlo toto vlákno. Preto som to nenapísal hneď sem.
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio
OT:no predavacka to ma asi v naplni prace,ze?Jaaaaj vsak sa zamysli nad tym co vravis...v 99% to je tak ako ti vravela,ale obcas sa stane zazrak.Mne sa to uz tiez stalo x krat a neriesim to....a nemam v naplni prace nikoho odhovarat a neviem co....ale za neopravnenu reklamaciu aj ked je to v zarucnej dobe ti mozu nauctovat-1 servisna hodina(rata sa od kedy ten iP chyti niekto do ruky) cca 10-20?,balne,postovne.....zrataj si to....ok?
-
- Host
Sám sa zamysli, načo potom robí ukvapené závery. Viem, že sme na SVK a to je dôvod, že nie je uznaná reklamácia ?!! Mne to tak pripadalo, že to má ,, v náplni práce,, , lebo mi to pripomenula viac krát!!! Chápeš. Ja som nemal reklamáciu neoprávnenú, keby som si nebol istí, že som v práve ani nejdem to reklamovať. Mám dosť rokov na to, aby som skúšal mnou pokazeny telefón reklamovať. Prosím Ťa, nehádž všetkých do jedného vreca, ok.
P.S.:Ty robíš v T-Mobile?
P.S.:Ty robíš v T-Mobile?
iPhone 5S, FW. 7.1
Nie nerobim.Robi mi tam svagrina a mozem ta uistit,ze ta nepresviedcala preto,ze musela.To,ze si ty myslis,ze tvoja reklamacia je opravnena je sice pekne,ale taky ako ty je kazdy.Tej predavacke to moze byt fuk,ci ti to uzbaju alebo nie...len ked ma potom niekto nieco platit,tak je problem.
Nikde nepises,ze ti to pripomenula viackrat.Este ti aj slusne vysvetlila preco ta na to upozornuje a ty si dovolis ju este z niecoho takeho podozrievat.Nehnevaj sa.Denne pocuvam zakaznikov s tvojim nazorom a ked dojde na to,ze som mal pravdu a maju platit,tak zapru vsetko....slusne ta pripravila na to ako to v 99% dopadne a to je vsetko....
Ale, že keď chcem tak mi ho dá na reklamáciu, že aj keby mi zrušili záruku o nič neprídem, lebo mi končila o dva dni
Nikde nepises,ze ti to pripomenula viackrat.Este ti aj slusne vysvetlila preco ta na to upozornuje a ty si dovolis ju este z niecoho takeho podozrievat.Nehnevaj sa.Denne pocuvam zakaznikov s tvojim nazorom a ked dojde na to,ze som mal pravdu a maju platit,tak zapru vsetko....slusne ta pripravila na to ako to v 99% dopadne a to je vsetko....
-
- Host
Sorry, ale aby ma predavacka upozornovala, ze reklamacia nebude kladne vybavena je zarazajuce! Osobne si myslim, ze mala prevziat telefon bez akychkolvek kecov, ze mi to nebude uznane, mozno to nema v naplni prace, mozno sa jej nechcelo vybavovat reklamacke, alebo teda tomu nechapem. Mozno ma taku skusenost, ze vela ludi chodi reklamovat a im to neuznali, ale presto vsetko to mi nema hovorit. Mal som pocit, ze mozno si mysli,ze si to rozmyslim a vykaslem sa na to. A mozno vela ludi takto odradila .Ale ako som vyssie pisal- som v prave tak preco nevyuzit zarucnu dobu na opravu telefonu. Aj ked som povodne myslel, ze mam este mesiac telefon v zaruke, ale zistil som, ze mi zaruka konci o dva dni. Vobec som nereklamoval telefon s tym zamerom, ze treba to rychle vyuzit a nakecat im sprostosti, aby mi uznali zaruku. Povedal som iba to co je pokazene, pripadne nefunkcne. Kludne som mohol spomenut baterku, lebo uz mal 2 roky tak tiez mohla byt slabsia, ale baterku som neriesil, lebo som si nebol vedomy, ze nie je zla. A to ako tvrdis, ze taky ako ja je kazdy sa mylis. Vela ludi ide reklamovat aj padnute, namocene telefony a potom sa cuduju, ze im zrusia zaruku bez opravy Proste som zakaznik, ktory si u nich kupil celkom drahu vec, pricom som sa zaviazal na dva roky, ze im budem platit, co si myslim, ze nie je pre nich taktiez nepodstatne. Vidim to aj z toho dovodu, ze uz mi volali a ponukali vacsie vyhody za ten isti peniaz. Ked sa ti pokazi telefon, tak ho pridi reklamovat k nam, myslim, ze to nemas daleko a uvidis na vlastnej kozi ako to je prijemne, ked ides s cistim svedomim reklamovat telefon a niekto sa ta snazi kvazi odhovorit od toho.
iPhone 5S, FW. 7.1
-
- Mírně pokročilý
Myslim, ze miomio pise pravdu. Aj mne sa stalo nieco podobne v T-Mobile. Hadala sa dokonca so mnou, ze nemam novu 2 rocnu zaruku po tom, ako som dostal nove IMEI na iPhone - cize vymena kompletneho telefonu.
Su tam velmi nevedomi a casto sa hadaju, kedze su to len ludia.
Ale pindat na niekoho, ze mu zrusia zaruku este pred vyjadrenim servisu chce vela odvahy.
Su tam velmi nevedomi a casto sa hadaju, kedze su to len ludia.
Ale pindat na niekoho, ze mu zrusia zaruku este pred vyjadrenim servisu chce vela odvahy.
-
- Host
Reklamacia u T-Mobile Slovensko
Mne vratili teraz z T-Mobile iPhone 3 G z reklamacie, zacali sa mi vypalovat pixely a povedali, ze mi padol na zem a neuznavaju zaruku. Jeden roh je trochu poskrabany. Mam teraz narok na odblokovanie iPhonu?
-
- Host
Ja ked som reklamoval moj 3G 8GB s nefunkcnym WiFi dostal som cisto novy este nerozbaleny a do protokolu napisali ze telefon sa nedal opravit nakolko vyrobca nedodal nahradne diely
-
- Mírně pokročilý
miomio:
Prasknuty kryt je mechanicke POSKODENIE pristroja. To sa nesmies hnevat, ale zaruku by som ti neuznal ani ja.
Normalnym pouzivanim kryt nepraskne. V podmienkach mas uvedene, ze zaruka sa nevztahuje na abnormalne opotrebenie a pouzivanie pristroja inak ako je uvedene v prirucke a pod.
Zelam ti, aby si mal svoju vlastnu firmu a co najviac takych zakaznikov, ako si ty sam.
Prasknuty kryt je mechanicke POSKODENIE pristroja. To sa nesmies hnevat, ale zaruku by som ti neuznal ani ja.
Normalnym pouzivanim kryt nepraskne. V podmienkach mas uvedene, ze zaruka sa nevztahuje na abnormalne opotrebenie a pouzivanie pristroja inak ako je uvedene v prirucke a pod.
Zelam ti, aby si mal svoju vlastnu firmu a co najviac takych zakaznikov, ako si ty sam.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
-
- Host
caute chcem sa Vas opytat ked mi nefunguje nabijacka je pokazena budem ju musiet dat spolu s telefonom na reklamaciu?? diky
iPhone 5 white
-
- Mírně pokročilý
prever najprv telefon na inej nabijacke, ci ide nabijat.
Chyba moze byt aj v telefone.
Chyba moze byt aj v telefone.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01